Lördag 30/9
Jakop 13:00 - 16:00
På söndag är det kaffets dag. Vi smygstartar firandet redan på lördag. Fira med oss genom att delta i mejltävlingar med kaffetema.Läs mer här >>
Christopher 16:00 - 17:30
Dagens äventyr fortsätter med två vinnare i alla chattspel
Christopher 18:00 - 23:00
Vi firar helgen med att spela extra många av chattspegelet stegen!

Söndag 1/10
Jakop 09:00 - 12:00
Höstsolen skiner starkt och härligt, nu spelar vi extra många av chattspelet Solsken med tre vinnare.

Jakop 13:00 - 16:00
Tycker du om blomsterkort? Nu har du chansen att vinna ett blomsterkort värde 50kronor. Lycka till.

Christopher 16:00 - 17:30
Chattspel i varje bingospel! 
Christopher 18:00 - 22:00
Välkommen att vara med i dagens kaffedoftande utmaning mellan 18.00- 20.00. En mejltävling med tre lyckliga vinnare. Läs mer här>>
Måndag 2/10
Dania 09:00 - 12:00
Dags för Frukostbingo där det gäller att svara rätt på chattvärdens fråga som kan handla om allt mellan himmel och jord. Vinsten: 50 kr att spela för eller en Miljonlott. Du väljer.  
Dania 13:00 - 16:00
Tripp, trapp, trull är chattspelet med tre lyckosamma deltagare, och vi njuter av att spela det ett flertal gånger under denna eftermiddag. 😊
Moa 16:00 - 17:30
Eftermiddagen går vidare med dubbel vinstglädje i chattspel. Vi håller även tummarna för bingo!
Moa 18:00 - 22:00
Kvällsbingo, här gäller det att svara rätt på chattvärdens fråga som kan handla om allt mellan himmel och jord. Vinsten: 50 kr att spela för, ett paket kaffe eller en Miljonlott. Du väljer.  
Spelas  dygnet runt
Se bingospel
Namn
Bingotyp
Jackpott
Pris
Stjärnjacken
Variantbingo
23 580 kr
15 kr
Femkronan
Variantbingo
1 287 kr
5 kr
Zoobaloo
Variantbingo
10 802 kr
10 kr
Höstbingo
Variantbingo
57 150 kr
4 kr
Fikarutan
Mönsterbingo
22 489 kr
6 kr
Miljonbingo
Variantbingo
Miljonchans!
20 kr
Tornadobingo
Mönsterbingo
8 410 kr
3 kr
Bokstavsbingo
Mönsterbingo
120 000 kr
8 kr
Tvåkronan
Klassisk bingo
4 074 kr
2 kr
Drömbingo
Klassisk bingo
50 214 kr
7 kr
Juveljakten
Variantbingo
2 830 kr
9 kr
Stjärnskottet
Variantbingo
357 kr
9 kr
Namn
Bingotyp
Jackpott
Pris
Stjärnskottet
Variantbingo
357 kr
9 kr
Stjärnjacken
Variantbingo
23 580 kr
15 kr
Femkronan
Variantbingo
1 287 kr
5 kr
Zoobaloo
Variantbingo
10 802 kr
10 kr
Stjärnskottet
Variantbingo
357 kr
9 kr
Miljonbingo
Variantbingo
Miljonchans!
20 kr
Fikarutan
Mönsterbingo
22 489 kr
6 kr
Tornadobingo
Mönsterbingo
8 410 kr
3 kr
Stjärnskottet
Variantbingo
357 kr
9 kr
Höstbingo
Variantbingo
57 150 kr
4 kr
Tvåkronan
Klassisk bingo
4 074 kr
2 kr
Stjärnskottet
Variantbingo
357 kr
9 kr
Juveljakten
Variantbingo
2 830 kr
9 kr
Drömbingo
Klassisk bingo
50 214 kr
7 kr
Spelas  dygnet runt
Se bingospel
Namn
Bingotyp
Jackpott
Pris
Tissel & Tassel
Klassisk bingo
11 886 kr
10 kr

Alla chattspel

Chattspelen är värda 15 kronor om inget annat anges. Du får vinna max tre chattspel per dag.
Sifferbingo (CS-Bingo)
Matcha de siffror som bingoslumpen drar! Ange tre siffror mellan 1–75 när chattvärden säger till. Matchar dina siffror bekräftar du dessa och anger svaret på frågan från chattvärden. Chattvärden stämmer av alla siffror. Två vinnare vinner 35 kr att spela för.
Speglande siffror
Välj fyra siffror mellan (175) som är spegelbilder av varandra, t.ex. 01 & 10 eller 17 & 71. När bingo-bollarna rullar ut, var beredd! Om dina siffror matchar och du svarar snabbt på chattvärdens fråga, kan du bli en av våra två lyckliga vinnare som går hem med 20 kr var.
Stegen
Ta stegen och klättra mot bonus! Skriv tre siffror mellan 175 efter varandra (exempel 44,45,46). Var redo när bollarna börjar rulla. Om dina bollar matchar, skriv snabbt i chatten och svara på chattvärdens fråga. Två lyckliga vinnare får 20 kr var att spela för.
Abc
I  ABC skriver chattvärden en bokstav i chatten och då gäller det att skriva en av de tre följande bokstäverna enligt alfabetet. Exempel: Chattvärden skriver: K. Du skriver L, M eller N. De tre som skrivit varsin bokstav först vinner (1:an vinner 30 kr, 2:an 20 kr och 3:an 15 kr).
Baklänges
Här är det fördelaktigt med snabba fingrar och snabb tankeverksamhet när vi spelar Baklängesspelet. Chattvärden lägger ut ett ord och du skriver ut ordet baklänges. För att vinna behöver du stava ordet rätt. Och vara snabbast.
En ska bort
Ingen ska någonsin behöva känna att man inte passar in. Förutom i ”En ska bort”.  Vi ger ett ämne och fyra olika alternativ – vilket av alternativen hör inte till ämnet? Var snabbast och du vinner!
Gåtor
Klurig, vitsigt och kanske lätt. Eller svårt. Gåtor behöver ingen närmare förklaring utan ställs av chattvärden och du svarar i chatten.
Ge mig fem av
Chattvärden skriver; ge mig fem av ett ämne, exempelvis grönsaker. Då ska varje kund ge fem olika grönsaker gurka, tomat, majs, morot och lök.
Mattetal
I vårt chattspel Mattetal gäller det att hålla koll på siffrorna. Vår chattvärd kan ge dig tal med både plus, minus och gånger i chatten och det gäller för dig att snabbt räkna ut det rätta svaret. Vad minns du av skolans mattelektioner?
Ordjakten
Ibland krånglar vi till det och slänger ut trasiga ord i chatten. Dessa ord saknar ett par bokstäver och om du är först med att lyckas klura ut vilket ord det är, blir det du som vinner. Viktigt att du stava rätt!
Ordmixen
Vad händer om man lägger ner ett ord i ett mixer? Det blir ett väldigt rörigt ord. Om du är först med att lista ut vilket det ursprungliga ordet är går vinsten till dig. Tänk på att det är viktigt att du stavar rätt!
Ordröran
Ordröran är en förenklad version av Ordmixen. Första och sista bokstaven är placerad på rätt ställe. Du reder ut allt där emellan. Stava rätt och var först för vinst att spela för!
Ordspråket
Ordspråk är ett bra sätt att förmedla ett budskap eller en lärdom på.  Våra ordspråk har dock tappat ett ord och därmed hela poängen. Vilket ord saknas? Svara rätt först för att vinna!
Rappakalja
I detta spel svamlar vi som aldrig förr. Vi söker ett ord som vi beskriver med ett par helt andra ord. Om du lyckas lista ut ordet via våra ledtrådar och associationer, och svarar rätt först, så vinner du!
Singing Bee
Har du länge drömt om att bli rockstjärna? Här har du äntligen din chans att visa vad du går för! Under Singing Bee blir det härlig skönsång i chatten. Fyll i de saknade orden i våra sångrader och du får applåder och en chans att vinna bonus!
Solsken
Chattvären säger ett tema och en bokstav (exempelvis flicknamn på L). De 3 snabbaste som ger ett svar inom samma tema och bokstav vinner. (1:an vinner 30 kr, 2:an 20 kr och 3:an 15 kr) (Man får inte svara samma svar som den innan, alla svar måste därför vara olika).
Stjärnfemman
När chattvärden annonserar Stjärnfemman så startar hen ett valfritt chattspel där de 5 snabbaste får dela på 100 kr. Med andra ord - stor chans att vinna. Chattspelet bestämmer chattvärden och du får veta i tid innan det dyker upp.
Tre blir ett
Tre blir ett är en mer avancerad variant av ordjakten. Här är det tre ord som saknar en bokstav var (i rätt ordning) och som bildar ett nytt ord. Vi söker det nya ordet på tre bokstäver. Exempelvis: KA_TA, B_DA, G_ÖMMA = SAL (kasta, bada och glömma, men vi söker enbart ordet SAL).
Tripptrapptrull
Chattvärden skriver en siffra mellan 1–20 och du skriver en av de tre siffrorna som kommer efter. Du får bara skriva ett nummer en gång. Ex: Chattvärden skriver 13. Du skriver 14, 15 eller 16. 1:an vinner 30 kr, 2:an 20 kr och 3:an 15 kr.
Vem där
I vårt chattspel Vem där gäller det att snabbast, via ledtrådar förstå vilken känd person chattvärden söker. Vi vill att du skriver med för och efternamn och stavfel är ok så länge chattvärden förstår vem som menas.
Vilken siffra
I chattspelet Vilken siffra skriver chattvärden en kort fråga där svaret alltid är en siffra. Exempelvis: Antal dagar i januari? Och du svarar 31. Här kan de komma frågor hur brett som helst, inga ämnen är specificerade.
Är du klokare än en skolelev?
Ja, är du? Här kommer kluriga frågor att avslöja varandra, på den. På den nivån som våra barn läser i 5:e klass i skolan. Borde man kunna det?
Översätt
Hur bra är du på det engelska språket? Här ställer chattvärden en fråga om ett ord som antingen kommer på engelska eller på svenska. Och du svarar med en översättning på ordet.

Tävlingar & Extra

Tävlingar

Tävlingarna är värda minst 50 kr eller är en varuvinst. 
Du får vinna max en tävling per dag och den räknas in i de tre chattspel du får vinna per dag.

Blomsterbud
Ett blomsterbud innebär att istället för att du får din vanliga chattspelsvinst vinner du två blomsterkort (värde 100 kr), och du får ge bort ett blomsterkort (värde 50 kr) till en annan spelare. För den spelaren som tar emot blomsterbudet (ett blomsterkort, värde 50 kr) räknas det inte in i de chattspel du får vinna per dag.

Frukostbingo / Kvällsbingo
Här gäller det att svara rätt på chattvärdens fråga som kan handla om allt mellan himmel och jord. Vinsten: 50 kr att spela för, ett paket kaffe eller en Miljonlott. Du väljer.  Skickas vinsten kommer den på posten inom kort. Vinsten räknas som en av de tre chattspelsvinster du får vinna per dag.

Guldfrågor
När guldfrågor dyker upp i chatten betyder det att vinsten på chattspelet blir värt 50 kr istället för den vanliga vinstsumman. Chattvärden meddelar alltid innan att Guldfrågan kommer.

Triss i Jackpott
När jackpotten för Stjärnskottet går ut under tävlingens gång tävlar chattvärden ut en lika stor vinst som tre vinnare får dela på under nästkommande bingospel. Din uppgift är att ange tre nummer mellan 1–75 och hoppas på att bingospelets slumpgenerator är på din sida. Om du är en av de tre spelarna vars nummer matchar bingoslumpen först, samt svarar rätt på chattvärdens fråga i chatten, är du en av vinnarna. 

Extra

Våra extraaktiviteter.

Kramar
En kram innebär att vinnaren i ett annonserat chattspel får 15 kr att spela för och 15 kr att ge bort till en annan spelare. Kramen räknas inte till de tre chattspel du får vinna per dag, men du får vinna/ta emot max en kram per dag.

Chattspelsregler

Bingospelare! I chatten är vi för att ha kul tillsammans och här ges du möjlighet till mängder av extra vinster att spela för upptill de bingospel som rullar i våra listor. Våra chattävlingar pågår så länge en chattvärd är på plats. Extra aktiviteter som pågår under passen kan du läsa i fliken Chattschema.

•  Alla våra chattspel är värda 15 kr om inget annat står. Vinsten sätts in i din spelplånbok.
•  För att delta i våra chattspel behöver du ha köpt en bricka i det pågående bingospelet.
•  Du får vinna tre chattspelsvinster per dag. Premier och/eller bonusmedel att spela för. 
•  Vi spelar oftast chattspel i vartannat bingospel om inte chattvärden bestämmer annat.
•  För att det ska vara så rättvist som möjligt måste alla svar vara helt rättstavade, inga extra skiljetecken/siffror etc. godkänns.
•  Vid de tillfällen där svaret på ett chattspel är ett årtal, ska hela årtalet skrivas ut.
•  När svaret är ett personnamn så räcker det med att endast skriva efternamnet.
•  Svara inte med förkortningar utan skriv ut ditt svar.
•  När svaret inte är ett årtal men ändå innehåller en siffra ska denna skrivas ut i bokstäver. 
•  Du kan gissa en gång per spel om inte chattvärden anger annat.•  Tänk på att Miljonlotteriets chattvärdar är alla egna unika individer och de kan skilja i deras svar och bedömningar.
•  De är chattvärden som arbetar under passet som har rätt och det ska accepteras. Har du åsikter om detta är du välkommen att maila bingohjalpen@miljonlotteriet.se.
•  Chattvärden har mandat att blockera otrevligheter och kan stänga av chattmöjligheter för en spelare under en period.
•  Önskar du säga något privat till chattvärden privat kan du be hen om att starta en privat chatt med dig.

•  Ditt spelkonto är personligt och du får endast inneha ett spelkonto på miljonlotteriet.se. Misstänks spelare använda mer än ett konto kan avstängning ske.
•  Anser du att en annan spelare bryter mot regler, fuskar eller har övriga synpunkter så mailar du bingohjalpen@miljonlotteriet.se. Det diskuteras inte i chatten.
•  Avslöja aldrig andra spelare bakom ett nickname, inte heller om en annan spelare bytt sitt nickname.
•  Det är inte  tillåtet att uppge personliga uppgifter om en annan spelare utan samtycke.
•  Bryter du mot Miljonlotteriets chattspelsregler erhåller sig Miljonlotteriet rätten att stänga av ditt spelkonto.

Aktuella jackpottar

Spelnamn
Jackpott
Miljonbingo
Miljonchans!
Bokstavsbingo
120 000 kr
Höstbingo
57 150 kr
Drömbingo
50 214 kr
Stjärnjacken
23 580 kr
Spelnamn
Jackpott
Fikarutan
22 489 kr
Tissel & Tassel
11 886 kr
Zoobaloo
10 802 kr
Tornado
8 410 kr
Tvåkronan
4 074 kr

Senaste jackpottarna

Spelnamn
Spelare
Jackpott
Stjärnjacken
Majinger13
411 081 kr
Fikarutan
Ulf7472
82 689 kr
Höstbingo
Susanne3121
60 448 kr
Fikarutan
Tony183
20 536 kr
Zoobaloo
Ibri1562
16 564 kr

Aktuella jackpottar

Spelnamn
Jackpott
Miljonbingo
Miljonchans!
Bokstavsbingo
120 000 kr
Höstbingo
57 150 kr
Drömbingo
50 214 kr
Stjärnjacken
23 580 kr
Fikarutan
22 489 kr
Tissel & Tassel
11 886 kr
Zoobaloo
10 802 kr
Tornado
8 410 kr
Tvåkronan
4 074 kr

Senaste jackpottarna

Spelare
Spelnamn
Jackpott
Majinger13
Stjärnjacken
411 081 kr
Ulf7472
Fikarutan
82 689 kr
Susanne3121
Höstbingo
60 448 kr
Tony183
Fikarutan
20 536 kr
Ibri1562
Zoobaloo
16 564 kr