Så fungerar Miljonjackpott

Så fungerar Miljonjackpott

Vilka lotter och bingospel har Miljonjackpottchans?
Alla skraplotter, onlinelotter och bingo-spel. Allt du köper på Miljonlotteriet.se ger en andel i Miljonjackpott. Vinn Köpet ingår inte i Miljonjackpott.

Hur många andelar ger en skraplott, en onlinelott eller ett bingo-spel?
En krona är en andel. Totalt antal spelade kronor hos Miljonlotteriet ger antal andelar vid dragning.

Hur deltar jag i Miljonjackpott?
Genom att spela bingo och att skrapa lotter, både fysiska och onlinelotter, hos Miljonlotteriet. Du deltar automatiskt i Miljonjackpottdragningen och du behöver inte göra någonting för att dina andelar ska registreras. Våra system håller automatiskt ordning på dina lotter och dina andelar.

Vad kan jag vinna i en Miljonjackpott?
Ju fler lotter och bingospel som har sålts desto större blir Miljonjackpottsumman. Följ gärna hur Miljonjackpotten växer i räkneverket här på hemsidan. Du hittar räkneverket längst upp på hemsidan.

När sker Miljonjackpottdragningen?
Miljonjackpotten dras två gånger om året.

Vad kan jag vinna i Miljonjackpott?
Minst en miljon kronor delas ut till en vinnare. Är jackpotten vid dragningstillfället mer än en miljon, fördelas resterande belopp på fler vinnare i mindre summor. Vinsten är skattefri.

Hur vet jag om jag vunnit i Miljonjackpotten?
Varje vinnare kontaktas personligen av Miljonlotteriet direkt efter dragningen. 

Var ser jag mina Miljonjackpottandelar?
Du måste logga in på miljonlotteriet.se för att se dina Miljonjackpottandelar. Det kan ta en liten stund innan dina Miljonjackpottandelar är registrerade. Du ser dem genom att gå till Mina sidor och därefter undermenyn Jackpottandelar.

Har jag kvar mina andelar efter Miljonjackpottdragningen?

Nej, efter varje dragning nollställs samtliga Miljonjackpottandelar och Miljonjackpottsnurran (räkneverket) börjar om på nytt.

Hur många vinnare dras per Miljonjackpottdragning?
Minst en miljon kronor delas ut till en vinnare. Är jackpotten vid dragningstillfället mer än en miljon, fördelas resterande belopp på fler vinnare. 

Ersätter Miljonjackpott den nuvarande Miljonlottens jackpott?
Ja.