Vinn med dina skraplotter i Miljonlotteriets dragning Andra chansen

Ny chans till vinst i Andra Chansen!

När du registrerar dina Miljonlotter genom vår app eller på vår webb, så har du chans att vinna presentkort laddade med 10 000 kronor i vår extradragning Andra Chansen – varje månad! Det gäller både nitlotter och lotter som du redan har vunnit på i skrapet.

Registrera dina lotter här

Välj din guldkant 
Shoppa, åk på spa-dagar, ät på finare restauranger, gå på konserter eller besök en storstad över helgen. Med Andra Chansens superpresentkort finns alla möjligheter till att sätta guldkant på vardagen. Utforska alla varumärken här.

Grattis till tio lyckliga vinnare i september!

Patrik Leander, BANKERYD – Leif Andersson, BORGHOLM – Mikael Fransson, VIKBOLANDET – Monica Holmström, NORSJÖ – Jan-Erik Törnroos, JÄRFÄLLA – Haxhi Fuqi, HELSINGBORG – Gunnar Persson, HOVA – Bengt Jakobsson, BJURÅKER – Leif Hellström, FALKENBERG – Åke Wredén, EKSJÖ 

Vad väljer du om du vinner 10 000 kronor?

Våra vinnare i Andra Chansen berättar om sin vinst.

”Jag och frun åker iväg på en långweekend till New York”

Stefan från Bagarmossen

Läs mer
”Den här vinsten kom ju verkligen som en överraskning! Det är första gången jag vinner på en nitlott. Jag och frun kommer använda presentkortet för att åka på en långweekend till New York lite längre fram i vår.”

”Vilken rolig överraskning! Jag passar på att köpa en ny spis.”

Violet från Svenstavik

Läs mer
”Jag kommer köpa en ny spis för mitt presentkort på 10 000 kr. Det är blir en fin present till mig själv. Jag gillar att laga mat och baka så detta blir perfekt!”

”Det blir en mysig övernattning till någon fin gård här i närheten av Stockholm”

Björn från Stockholm

Läs mer
”Jag väntar in våren men kommer lyxa till det med en övernattning på någon fin gård här i närheten av Stockholm. Sen blir det nog lite mindre grejer som till mig själv eller som behövs hemma för resterande belopp på presentkortet.”

”Jag valde att köpa en ny telefon för mitt presentkort.”

Gunilla från Gråbo

Läs mer
”Denna vinst kom helt perfekt! Jag har behövt köpa en ny telefon, tänkt på det länge och nu blev det möjligt. Verkligen en rolig och oväntad vinst. Ett presentkort på 10 000 kr är mycket pengar och man kan köpa det där som man gått och tänkt på och sparat till.”

”Jag kommer skänka mitt presentkort till en välgörenhetsorganisation.”

Magnus från Österhaninge

Läs mer
”Jag har valt att använda lite av presentkortet till småsaker som familjen behövde men resterande och största delen av dom 10 000 kronorna på presentkortet kommer gå till en välgörenhetsorganisation. Hjälpa människor som verkligen behöver det. Just nu känns det extra viktigt att hjälpa människorna i Ukraina så kommer välja att skänka till en organisation som gör skillnad för och hjälper befolkningen där.”

”Kommer boka en härlig sommarsemester till mig och sambon.”

Maria från Örebro

Läs mer
”Jag har inte bestämt helt än men det kommer med största sannolikhet bli en härlig sommarsemester för mig och sambon. Det lutar åt Frankrike eller Italien. Men vilken överraskning och väldigt kul att ha något att se fram emot!”

”Det blir nog en resa till Rom i vår. ”

Sören från Huddinge

Läs mer
”Det lutar åt att det blir en resa till Rom i vår. Väldigt fin stad och jag vill passa på innan det blir för varmt som det kan bli under sommaren. Jag har varit där innan och gillar det. Hoppas på att kunna hitta et fint boende vi närheten av spanska trappan. Det blir kul att använda mitt presentkort på en resa några dagar så där mitt i veckan. Lyxa till det lite.”

”Jag har länge varit sugen på att köpa en metallsvarv. Det här presentkortet blir perfekt för det.”

Per Arne från Skellefteå

Läs mer
”Vilken trevlig överraskning det var med ett presentkort på 10 000 kronor. Oväntat! Jag har länge varit sugen på att köpa en metallsvarv. Det här presentkortet blir perfekt för det. Jag ska bara hitta en som känns bra. Annars kan jag alltid använda presentkortet till en ny telefon eller ny säng. Saker som jag tänkt behöver förnyas snart och som är en lite större kostnad. ”

”Det blir en tv för ungefär hälften och resten kommer läggas mot en resa till Norge eller Skottland.”

Magdalena från Klockrike

Läs mer
”Vilken överraskning det var att få 10 000 kronor bara sådär. Det kom prefekt för min tv har börjat krångla. Så det kommer bli en ny tv för hälften och resten kommer användas för att kunna resa till Norge och Hurtigruten eller Skottland, två ställen som står högt på min lista.”

”Vilken överraskning! Presentkortet kommer nog användas på upplevelser eller en resa.”

Lars från Lerum

Läs mer
”Vilken överraskning! Jag har inte bestämt mig riktigt än men troligtvis kommer presentkortet användas på upplevelser eller en resa. En lång weekend i en europeisk storstad hade varit trevligt.”

”Inte bestämt mig helt men det lutar mot att presentkortet används för att köpa en värmefläkt till stugan.”

Eva-Lena från Mölnlycke

Läs mer
”Inte bestämt mig helt men det lutar mot att presentkortet används för att köpa en värmefläkt till stugan. Det är något jag funderat på att köpa, något bra att investera i. Men ska kika lite mer bland allt som jag kan välja mellan.”

”Jag kommer med största sannolikhet använda mitt presentkort på mat. Det underlättar mycket i vardagen.”

Anna från Stockholm

Läs mer
”Jag kommer med största sannolikhet använda mitt presentkort på mat. Det underlättar mycket för vardagsekonomin och mat är ju nödvändigt. Det ger mig möjlighet att spara motsvarande belopp till något annat längre fram.”

”Det blev två Apple Watch, en till mig och en till frun.”

Viggo från Trelleborg

Läs mer
”Jag har redan handlat för mitt presentkort. Det blev två Apple Watch, en till mig och en till frun. Smidiga och med smarta funktioner.”

”Det kommer bli shopping i lite olika butiker. Kläder och kanske nått smycke.”

Elisabet från Göteborg

Läs mer
”Kul med ett presentkort! Det kommer bli shopping i lite olika butiker. Kläder och kanske nått smycke. Jag har inte riktigt bestämt mig än men ska kika på hemsidan på alla olika alternativ.”

”Jag ska välja en resa med mitt presentkort.”

Monica från Visby

Läs mer
”Vilken rolig överraskning, trodde först inte det var sant! Jag har sen innan planerat en resa och detta blir perfekt. Jag kommer att använda detta presentkort för att betala den resan.”

”Jag kommer använda mitt presentkort till virke för att bygga ut mitt garage.”

Lars från Horn

Läs mer
”Jag kommer använda mitt presentkort till virke för att bygga ut mitt garage. Jag samlar på och restaurerar äldre skogsmaskiner. Dom är ju ganska stora och dom tar en hel del utrymme.”

”Jag har precis köpt nytt hus och det här presentkortet blir ett perfekt tillskott som går till en ny diskmaskin.”

Christoffer från Väckelsång

Läs mer
”Jag blev jätteglad när jag fick reda på att jag vunnit presentkort på 10 000 kr. Jag har precis köpt nytt hus och det här presentkortet blir ett perfekt tillskott som går till en ny diskmaskin.”

”Jag har redan handlat möbler för hälften”

Martine från Årsta

Läs mer
”Jag blev jätteglad och förvånad när det kom ett brev om att jag vunnit 10 000 kronor. Då kändes det verkligen värt att registrera lotterna. Jag har redan handlat Ikeamöbler för hälften. Möbler jag kollat på att köpa ett tag – och nu med vinsten kom det perfekta köptillfället”. Martine från Årsta

”Jag såg att man kunde välja en resa!”

Sven från Åhus

Läs mer
”Det känns jättekul. Men jag har faktiskt inte hunnit bestämma mig för vad jag ska använda pengarna till. Men tyckte jag såg att man kunde välja en resa. Så det blir nog det.” Sven från Åhus

”Det ger mig möjligheten att välja något gott att äta då och då.”

Lisbeth från Mora

Läs mer
”Det var verkligen en rolig överraskning och det fanns ju massor av affärer att välja på. Till slut valde jag att använda vinsten på värdebevis som kan användas i mataffären. Det ger mig möjligheten att välja något gott att äta då och då.” Lisbeth från Mora