Vinn en roligare sommar hos Miljonlotteriet

Äntligen sommar! På denna sida får du trix som boostar din sommarvardag, samt tips som skapar mer tid för det som verkligen räknas – avkoppling. Vi bjuder på smarta vinsttips och resmål som trollar bort semesterstress lika snabbt som mjukglass smälter i het sol.

Pool. Robot. Grill. Och chill!

Låt en robotgräsklippare ta hand om gräsmattan medan du slappar vid poolen. Med hemleverans av kvällens grillmiddag och en kvalitetssäng som garanterar god sömn, kommer du att få en skönt låg semesterpuls. Med dessa knep kan du njuta av den ultimata sommarkänslan alla dagar i veckan, utan att behöva lämna hemmet.

COOL I DIN POOL

VINSTLEVERANTÖR: MIAMI POOL

Läs mer
Med en egen pool har du bara ett par meter till den optimala semesterkänslan – varje dag. Om du önskar träffa familj och vänner oftare, kommer denna familjemagnet att trolla bort ditt tjat. Vill du ha poolen för dig själv, för att i din stillhet njut och kyla ner dig? Ja, då blir det så.

SLIPP SLÄPA OCH SVETTAS

VINSTLEVERANTÖR: HUSQVARNA

Läs mer
Slipp att dra gräsklipparen kors och tvärs i svettiga lutningar. Låt robotgräsklipparen ta hand om gräsmatta och mossa. Ligg kvar i solstolen med en bok, medan din robot sköter jobbet. Varför inte använda din robotgräsklippare som servitör av sommarens lemonader?

SLAPPA OCH SLUMRA PÅ RÄTT SÄTT

VINSTLEVERANTÖR: CARPE DIEM BEDS

Läs mer
Har du någon gång sovit dåligt på semestern, eller vaknat stel i ryggen för att semestersängen är lika tunn som en trasmatta? Så ska du inte ha det. Gör rum för en riktig säng. Bygg ut stugan. Låt barnen flytta hemifrån. Riv väggar. Du kommer att njuta mer av din vakna tid efter att du sovit gott.

HALLOUMI HEMMA?

VINSTLEVERANTÖR: HELLO FRESH VIA GOGIFT

Läs mer
Efter en skön semesterdag vankas det mat. Grillen ska jobba, men kylen ekar tom. Beställer du råvaror online slipper du att trängas med svettiga turister i matbutiker. Du får halloumin eller flintasteken levererad direkt hem, eller till stugan – utan att lämna hängmattan.

TRE LATA TIPS FÖR EN REN POOL!

1. POOLPARTY-BILJETT
Erbjud grannen att delta i poolparty efter rengöringen. Bad, dryck, snacks och sköna sommarvibes utlovas.

2. POOLTÄVLING
Finta kidsen. Vem kan samla flest antal löv eller hitta det konstigaste föremålet? Vips! Nu har dina sommarslöa barn blivit effektiva poolskötare.

3. ERBJUD VIP-BILJETT
Städa poolen och få tillgång till den under sommaren – givetvis
bara när du är bortrest, men det håller du hemligt.

Andas in. Rulla ut...

Vi älskar husvagnar och husbilar. Friheten att rulla dit näsan pekar är oemotståndlig. Oavsett om du föredrar en klassisk husvagn, en smidig campingbil, eller en rejäl husbil – stor nog för att landa på månen – har vi drömvinster som garanterat tar dig mot nya äventyr.

HEM PÅ HJUL

VINSTLEVERANTÖR: CONCORDE LINER 996 MI, MB ATEGO

Läs mer
Tänk dig en elegant lägenhet med garage, på hjul. Här finns allt från satellit-TV, kök, till ett drömlikt sovutrymme och en salong. Panoramafönster och körkomfort värdig en pilot gör varje resa till en ren njutning.

PLÅTIS PÅ FRAMFART

VINSTLEVERANTÖR: HOBBY MAXIA VAN 680 ET

Läs mer
Allt fler väljer denna typ av husbil, och det är inte svårt att förstå varför. Den är mindre och lättare att navigera, men har allt du behöver för livet på vägen. Hoppa in och kör. När du är framme är det bara att parkera, ta ut möbler och markis, samt slappna av.

”MAN SKA HA HUSVAGN”

VINSTLEVERANTÖR: POLAR BLACKLINE 730 BSL

Läs mer
Kolla! Ett rullande semesterhem på 17 kvm som sätter guldkant på din ledighet. I detta ekipage ingår allt från centraldammsugare och skotork, till komfort- och designpaket.

TRE TIPS, ON THE ROAD…

1. MYSIGA NATURCAMPINGPLATSER
Campa utan vattenrutschkanor och stoj. Utforska Sveriges natursköna campingplatser som erbjuder en enkel, unik och avkopplande upplevelse.

2. KÖR VILSE
Ta riktning mot din slutdestination. Veckla ihop kartan och ge dig ut på okända småvägar. Helt oväntat hittar du en häpnadsväckande utsiktsplats, fantastisk loppis eller det mysigaste caféet.

3. BJUSSA PÅ FLINTASTEKEN
Bjud dina campinggrannar på en kopp kaffe eller något gott från grillen. Plötsligt har du nya vänner och resan blir roligare.

VART GÅR DIN RESA? 

Vinner du 10 000 kronor eller mer kan du välja presentkort hos några av Sveriges största researrangörer. Var skulle du resa? 

SVERIGE ÄR FANTASTISKT

Svenska sommaren bjuder på allt från het granit och sandstränder, till spetsiga raukar och runda fjäll. Här går solen aldrig ner. Du kan doppa tårna i blåa hav och inget semesterparadis kan slå en nygräddad våffla i fjällstugan. Och du, som bonus, slipper du säkerhetskontroller och flygklimatångest. Här är några svenska guldkorn.

Häng med på fesketur

SMÖGEN

Skapad på granit, med havet runt omkring. Smögen är en livlig sommarort i Bohuslän, känd för sin ikoniska träbrygga, Smögenbryggan. Bryggan kantas av färgglada sjöbodar, restauranger och butiker, samt båtburna sommargäster. Missa inte en dagstur till marmorbadet på Hållö, eller att hänga med på havsfiske eller sälsafari. Eller ta det lugn. Köp lite skaldjur i hamnen. Sätt dig på klipporna, och njut när solen går ner i havet.

BERGMAN OCH BADBRALLOR 

GOTLAND

Ön är utkastad i Östersjön, fylld med unika raukar, milslånga stränder och medeltida Visby. Gotland bjuder på hantverk, musik och lokala matspecialiteter. Ingmar Bergman huserade här, vissa veckor på sommaren gör politiker och glada ungdomar detsamma. Tipset är att kolla vilka veckor, för att sedan välja en skönare och lugnare tid att upptäcka Östersjöns pärla.

PJÄXOR MOT PEDALER 

ÅRE

Sveriges alpina huvudstad. Men lämna skidorna hemma. Ta med cykeln i stället. Men du, kolla bromsarna. När du tar kabinliften upp till klassiska Åreskutan, får du ta del av en storslagen utsikt, och en hissnande resa ner till byn. Väl i byn tar du ett svalkande bad i Ullån. Har du inte fått nog av äventyr kan du klättra och skärmflyga. Eller så tar du det lite lugnare och njuter av Åres alla fina restauranger.

EN SEXTIOÅRIG RESA

MILJONLOTTERIET

I år firar vi 60 år av spänning och drömmar. En resa genom årtionden som skapat ikoniska vinster och lotteriögonblick, och som har format vår passion för vinstglädje, drömmar och viktiga ändamål. Men resan är inte slut. Häng med, det kanske blir du som vinner 60 miljoner och kan besöka dina drömmars resmål.