Nyheter i Miljonlotteriets vinstutbud.

Äntligen börjar vårsolen visa sig och det är dags att planera för utesäsongen. Vårblommor på balkongen, odling i stort och smått, trädgårdsarbete och nya byggprojekt för den händige. Upptäck vinstnyheterna för hela trädgården!

MÖT GRUNDAREN AV BY BENSON

Entreprenören Anna Benson är både designer, konstnär och författare. Nu hittar du hennes prisbelönta trädgårdsprodukter i vinstshoppen. Allt tillverkat i spännande material – långt ifrån överkonsumtionen av plast. Vattenslangen by Benson fick utmärkelsen årets trädgårdsprodukt 2022.

Det är beskärningsdags för en del av trädgårdens växter. Hit hör exempelvis lavendel och rosor, samt äppel- och päronträd och bärbuskar som behöver föryngringsbeskäras. Underlätta jobbet med en grensåg. 

HEMMAFIXARENS FAVORITPROJEKT

Det är dags att sätta i gång med vårens byggprojekt. Bygg en altan, pergola eller en odlingslåda – alla tre är populära trädgårdsprojekt nu på våren. Verktygen du behöver hittar du i vinstshoppen. Tips! Förvara dina verktyg i en torr miljö, gärna snyggt upphängda för god överblick. 

VILKET VÅRTECKEN VINNER OCH VÄLJER DU?

Det finns många sätt att välkomna våren på. När du vinner stort hos Miljonlotteriet är det bara du som väljer hur du ska göra det. Här är fem vinster som kan bli självklara vårtecken för dig.

LEV UT DITT SINNE FÖR MAT

VINSTLEVERANTÖR: JABO

Läs mer
Rör bokstavligen om i grytorna genom att flytta ut ditt kök. Med ett utekök maxar du din kvalitetstid i vårträdgården och ger dina kockkunskaper en härlig utomhusboost. Det finns ingen bättre försmak på den härliga mattiden som väntar dig. Tillsammans med grödorna i ditt trädgårdsskafferi blir uteköket sannolikt ett kärt tillhåll för dig ända fram till hösten.

DUKAT FÖR TRÄDGÅRDSFEST!

VINSTLEVERANTÖR: GRYTHYTTAN

Läs mer
Få saker är så mycket vårkänsla som att få njuta av varma solstrålar. När du vinner och väljer en svensk klassiker till din trädgård gör du plats för många härliga vårstunder. Här kan du duka upp för middagar, en vårfest eller bara en god fika. Eller bara luta dig tillbaka och låta det vara vilomöbler. Med sin design ser möblerna även till att smycka ut din utemiljö.

ODLA OCH VÄX SOM MÄNNISKA

VINSTLEVERANTÖR: WILLAB GARDEN

Läs mer
Inget smakar bättre än egenodlat – och inget är väl mer vårtecken än knoppar som brister. I ett eget växthus får du glädjen att låta dina gröna fingrar ta första steget till grönsaker på din tallrik. Med rätt inredning blir växthuset dessutom ett härligt tillhåll som fungerar som en liten fika- och festlokal även när regnet smattrar på dess tak.

MÖT VÅREN SOM FLYTTFÅGEL

VINSTLEVERANTÖR: FIRMA PERSSON

Läs mer
Trots sitt namn är det i en sommarstuga som vårkänslan kan vara som härligast. När du öppnar upp för en ny säsong och kanske rentav flyttar ut tillfälligt från ditt fasta boende i väntan på varmare tider. I ditt nya fritidshus får du härliga miljöombyten som ger energi långt inpå vintern. Inte minst om du väljer att bygga det i Spanien, i Bohuslän eller på någon annan skön plats som ligger dig varmt om hjärtat. Det kanske rentav är huset som du väljer att flytta in i permanent på ålderns höst? Som sagt; du vinner – du väljer!
;