Nyheter i Miljonlotteriets vinstutbud.

Soliga cykelturer och härliga dagar på stranden – med vinster från shoppen kan du skapa det där lilla extra på just din favoritplats i sommar. Varför inte prova på glamping (glamorös camping) en dag på stranden? Lite bekvämare, något lyxigare. Bästa hänget med familj och vänner helt enkelt.

Tre av världens somrigaste stränder väntar på dig

Len sand, vågbrus och värmande sol. Få saker är så somriga som att få luta sig tillbaka i en solstol på stranden. Här är tre stränder som du inte får missa i världen när du vinner stort.

GO BANANAS PÅ BRASILIANSKA COPACABANA

Läs mer
Cobacabana är en världens mest välkända beacher och en av Rio de Janeiros häftiga platser. Här kan du uppleva både storstadens puls och sambamusiken från solstolen. Den fyra kilometer långa stranden är som gjord för karnevalsstämning hela dagen lång. Visste du att det var här som Rod Stewert höll världens största konsert inför 2,5 miljoner åskådare? Snacka om drömkonsert!

BADA OCH TORKA I SANDEN PÅ MALLORCA

Läs mer
Du behöver inte korsa Atlanten för att uppleva kritvit strand. Mallorca är bara ett av många europeiska resmål där drömstränderna väntar på dig. Vad sägs till exempelatt lägga sig ned på den som brukar beskrivas som Mallorcas eget Västindien? Med egen hyrbil finns inga begränsningar. Det är bara att ratta dit kosan styr och stanna när ni ser det azurblå vattnet.

SOLA OCH SOFTA PÅ GOTLÄNDSKA TOFTA

Läs mer
Gotland är känt för sina somriga soltimmar och välkända Tofta beach är inget undantag. Här kan du leva svenskt strandliv fast med internationell känsla. Det är aldrig långt till varken härliga vågor eller svalkande glass. Glöm allt vad stress heter. Ta det bara lugnt så väntar snart en oförglömlig solnedgång. Tillsammans med en picknickkorg är den fantastisk.

Köket flyttar ut

Med ljuset, värmen och några lediga dagar blir livet så mycket enklare och avslappnat. Bjud in några gäster på sommarens godaste middag och laga maten tillsammans under bar himmel. Allt smakar så mycket bättre utomhus.

Afternoon tea i solnedgången

Sommar, sol och fika – visst hör det ihop? Lycka är att kunna sitta ute med sommarens godaste te ”rabarberdröm” i koppen och fika tills solen går ner.