Nyheter i Miljonlotteriets vinstutbud.

Nu släpper vi loss julen i vinstshoppen

DUKAT FÖR JULSTÄMNING

Som vi har längtat efter att få börja med julstöket. Att äntligen få känna doften av glögg och pepparkakor och att välja vinster för att kicka igång julen på riktigt. I vinstshoppen hittar du porslinet, ljusstakarna, julstjärnorna och klapparna som sätter guldkant på julen. Oavsett hur mycket eller lite du väljer att fira.

VECKANS JULKLAPP – VÄRMANDE KLAPPAR TILL JULPRIS!

Upptäck våra smarta och mysiga julklappstips till extra förmånligt pris – där mottagaren kan passa på att vrida ner värmen, mysa och spara pengar. Den perfekta klappen helt enkelt till dig själv eller till någon du tycker om.

SKAPA JULMYS MED VINSTER FRÅN SHOPPEN

Ge frostiga fönster ett tindrande sken med adventsstjärnor, änglar och ljusdekorationer. Luta dig tillbaka i en bekväm fåtölj med en kopp te, pepparkakor och smarriga chokladpraliner. Låt julmusik ljuda ur högtalarna. Så enkelt och så mysigt!

SÅ FIXAR DU JULFIRANDE MED EN TVIST

Måhända att julen handlar mycket om traditioner. Men alla vet väl att traditioner är till för att brytas? Med rätt inramning fixar du ett julfirande som ger dig förnyande variation.

FIRA SOM EN NYBLIVEN HUSTOMTE

Läs mer
8-BÄDDSSTUGA FRÅN JULARBOSTUGAN. I fjällen är julen toppen. Allra mest när du kan fira framför en sprakande brasa i din alldeles egen stuga. Här finns plats för både barn och barnbarn, men framför allt utrymme för en aktiv jul. I vinterlandskapet utanför väntar skidåkning både utför och på längden.

BO IN JULEN I SJÄLVASTE JULGRANEN

Läs mer
RESA MED BOENDE OCH HYRBIL EN VECKA. När det är jul gäller det att sikta högt. Incheckad på trädhotellet Treehotel både firar och furar du jul med magisk utsikt över den norrländska Luleåälven. Hotellets häftiga sviter som är utformade bland annat som ett fågelbo.Treehotel ligger nämligen uppe bland trädtopparna.

ÖPPNA PAKETEN PÅ PLAYAN

Läs mer
RESA FÖR HELA SLÄKTEN MED VING, TUI ELLER TICKET. Svårt att hitta den där varma julstämningen här hemma i kalla Sverige? Då är ett tips att ta med sig nära och kära till ett firande i solen. Så packa paketen och hela tjocka släkten för en jul i badbyxor. Väljer du Kanarieöarna är det alltid nära till en dans runt Gran Canaria.

TOMTENS NYA SLÄDE GÅR PÅ FYRA HJUL

Läs mer
VÄLJ BLAND ÖVER 30 BILMÄRKEN OCH HUNDRATALS MODELLER. Redo att styra upp julfirandet? Med en ny bil får du garanterad hjulfeeling. Och det bästa av allt är ju att det är du själv som väljer din rullande julklapp när du vinner stort. Välj bland över 20 bilmärken och över hundra bilmodeller.

RÖR OM MED ETT DOPP I GRYTAN

Läs mer
VEDELDAD BADTUNNA VIA GOGIFT. Julen kan verka stressig. Men under ytan finns en längtan efter ett jullugn. Så kliv ner i den uppvärmda badtunnan för att gå till botten med julstämningen. Omringad av snötäcken i din vinterträdgård kommer du njuta av årets julbad som aldrig förr.