Nyheter i Miljonlotteriets vinstutbud.

Nu är vinstshoppen fylld med produkter som tar vara på augustis bästa dagar. Samtidigt sneglar vi lite på hösten fantastiska vinster. Njut av sensommardopp, matlagning över öppen eld, svampplockning och en sneak peek på höstens lilla svarta!

HÖSTENS LILLA SVARTA

I höst är det nattsvart gjutjärn som gäller i inredningen – men vi kan inte vänta! Upptäck våra gjutjärnfavoriter i shoppen som funkar utmärkt att inreda med redan nu.

KVÄLLSDOPP OCH BARFOTALIV

Bara tanken på ett dukat bord med godsaker direkt från grillen och en somrig bärtårta till kaffet får vem som helst att le. Med en terrassvärmare över matplatsen kan ni sitta ute långt efter att solen gått ned. Och visst vilar det något romantiskt över att gå barfota ner till badviken för ett sista kvällsdopp? Svep in dig i en våfflad morgonrock och njut av sanden mellan tårna.

HÅLL KVAR SOMMAREN

Sommaren går snart mot sitt slut och vardagens lunk återvänder. Men misströsta inte – hösten kan bli fullkomligt fantastisk! Här vinsterna som hjälper dig hålla kvar sommarkänslan.

GÖR RUM FÖR ETT MYSIGT KRYPIN

Väggmonterat växthus på mur från Willab Garden.

Läs mer
Med rätt förutsättningar fortsätter sommaren att blomstra. I ett mysigt uterum kombinerat växthus kan du förlänga sensommaren långt inpå hösten. Förutom skydd mot kyla och regn är det en perfekt bubbla att bjuda in till härliga kräftskivor i.

UPPLEV VÄRMEN UNDER YTAN

Badtunna från K-Rauta.

Läs mer
På samma sätt som en badtunna kan kyla dig under varma dagar, kan den ge dig värme och avkoppling när kyligare årstider tar vid. Med en toppluva kan ett varmt bad förgylla vilken dag som helst. Inte minst när du bjuder in vänner i badgemenskapen.

OCH DÄRMED BASTA!

Hyr bastuflotte för tolv personer.

Läs mer
Lugn och ro. Fast utan åror. I en bastuflotte puttrar du fram tillsammans med vänner bland stockholmska öar, samtidigt som bastun värms upp och Östersjön lockar med bad. Det är vad man kan kalla minisemester. Det enda du behöver göra är att sitta lugnt i båten.

KRYSSA MED RÄKOR OCH SKALDJUR

Skaldjurskryssning via upplevelse.com

Läs mer
Kräftskiva i trädgården i all ära. Men få skaldjursmåltider går upp mot dukade bord på böljan den blå. Välj att uppleva västkusten, Stockholm skärgård eller varför inte Mälaren? Oavsett ditt val kommer vågorna att passa perfekt.