Nyheter i Miljonlotteriets vinstutbud.

Låt den mörka tiden på året bli den mest lysande. Njut av ett hem som glimrar, gnistrar och glittrar. I vinstshoppen hittar du sakerna som förgyller hem och fritid. Produkter som skapar en magisk jul-känsla. Just nu har vi några alldeles lysande vinstnyheter i shoppen.

Dukat bord till advent och jul

Vi samlas kring maten under hela december. Adventsfika, adventsmiddagar, julafton, mellandagarna och tillslut nyår – måltiderna mer eller mindre avlöser varandra! Unna dig nya blanka bestick och en glittrande kristallkrona så får du julbordet att glänsa.

Tips! Använd Jippi etikettlott som placeringskort. Skriv namnet på raden Till: som finns på lotten. Att sedan få skrapa sitt placeringskort blir en kul start på festligheterna.

Klappat och klart för hela släkten

Den mysiga julstämningen infinner sig när du klickar hem julklapparna från soffan, medan snön sakta faller utanför fönstret. I vinstshoppen finns allt från gosiga sängkläder, sköna plädar, smarta verktyg, träningsprylar och massor av köksredskap från handplockade varumärken. Vi bjuder alltid på frakten!

HO HO HO! ÄR DET NÅGRA LYCKLIGA VINNARE HEMMA?

Julen knackar på dörren. Familjer träffas. Julklappar läggs under granar och i säckar. Barn och vuxna är uppspelta av förväntan. Glädje och hopp gror i oss. Förväntningar där endast fantasin sätter gränser skapas. Julvinster som värmer både kropp och själ sätter guldkant på tillvaron. Vad kan då passa bättre än julresor?

VITA FJÄLL ELLER VITA STRÄNDER?

VÄLJ BLAND FLERA RESELEVERANTÖRER

Läs mer
Slipp julstök. Undvika trängsel, kamp om snyggaste inslagning och bästa Jansson Frestelse. Res tillsammans med nära och kära bort från vardag, regn och rusk till varmare breddgrader. Njut av en varm och skön julledighet. Ladda batterierna med sol och tapas på Kanarieöarna. På med sombreros och njut av burritos i Mexiko eller möt leenden och slappa på paradisstränder i Thailand.

YES! UPPLEV EN SAGOLIK JUL I LONDON

VÄLJ BLAND FLERA RESELEVERANTÖRER

Läs mer
Ströva under dignande julbelysning på Oxford Street. Snöra på skridskor i Winter Wonderland i Hyde Park eller njut av julgodsaker på Leicester Square Christmas market. Varför inte se en av otaliga julshower? Är du fotbollsintresserad är du i rätt stad – runt jul är det matcher varje dag. Vill du köpa tomtar, lyktor, julgranskulor och annat pynt är Christmas World på Harrod's ett givet stopp. Att besöka London i jultider är som en enda lång julsaga av Dickens.

KASTA LOSS JULENS MÅSTEN, KRYSSA MOT EN NJUTBAR JUL

VÄLJ BLAND FLERA RESELEVERANTÖRER

Läs mer
Att vara på kryssning är den bekvämast av resor. Kasta loss från julbestyr, luta dig tillbaka och fira jul bland paradisöar. Upplev en oförglömlig kryssningsupplevelse. Res på kryssning till Karibien, Medelhavet eller på Europas floder. Kan du tänka dig kallare farvatten, seglar du norr över och kanske får en glimt av tomten och hans nissar.

JULENS GULDKANT VID EN POOLKANT

VÄLJ BLAND FLERA RESELEVERANTÖRER

Läs mer
Dörren stängs. Familj och vänner har lämnat. Julskinka och Jansons frestelse är uppätna. Ris al a Malta-skålen är urslickad och godisskålar är tvärtomma. Då är det dags att fylla på med energi. Att ta hand om dig. Glid ner i varma bad, jacuzzis och slappna av i väldoftande bastus. Unna dig spabehandlingar eller trimma musklerna på gym. Avsluta dagen med god mat och sköna sängar. Utvilad är du redo att omfamna 2024.