Miljonlotten har drömvinstger för alla smaker. Vad väljer du?

Vinster som förverkligar drömmar

Vad drömmer du om?

Det finns många kategorier av drömmar. Och minst lika många typer av drömvinster. Här är bara några av våra vinstkategorier som kan sätta guldkant på din vardag när du vinner stort.

HUS & STUGA

Läs mer
Vare sig du vill flytta till ditt drömhus, drömmer om ett fritidshus i fjällen eller längtar efter en semesterlägenhet på spanska solkusten, så har vi kontakt med arkitekterna, husbyggarna och mäklarna som kan förverkliga din verkliga husdröm. När du vinner kan du välja bland bland färdiga hus och att rita ditt eget drömhem. Urval av varumärken du kan välja: Willa Nordic, LB Hus, Västkuststugan, Jularbostugan

RESOR & UPPLEVELSER

Läs mer
En del drömmer om att resa jorden runt och tropiska stränder. Andra upptäcker hellre pulsen i en av världens storstäder i samband med en fotbollsresa eller njuter av utsikten under en kittlande luftballongstur. När du vinner kan du välja både resor och upplevelser du alltid drömt om. Urval av vinstvarumärken: Ticket, Tui, Upplevelse.com.

BIL & MC

Läs mer
En fräsig sportbil, en glänsande glidare eller en urstark fyrhjuling. Det spelar ingen roll om dina mullrande motordrömmar tar avstamp i vardagen eller förgyller din fritid. När du vinner hos oss kan du välja bland en stor mängd av bilar, bussar och motorcyklar. Urval av vinstvarumärken: Audi, BMW, Kia, Mini, Toyota, Peugeot, Volvo och Volkswagen.

BÅT & VATTENSKOTER

Läs mer
Hissa segel på de sju haven, dagskryssa med fart i skärgården eller utmana vågorna på en insjö. För dig som trivs på vatten finns många möjligheter att kasta loss. Snabbare och långsammare segelbåtar, stora och små motorbåtar, samt vattenskotrar är bara några av vattenfarkosterna som du kan välja när du vinner stort. Urval av vinstvarumärken: Nimbus, Bavaria, Greenline, Diva och SeaDoo.

HUSBIL & HUSVAGN

Läs mer
En husbil att korsa Europa i eller en rymlig husvagn för säsongande. Oavsett om du drömmer om att rulla runt mycket eller bara njuta av campinglivet på en och samma plats, finns det många möjligheter att hitta det rullande hemmet som du alltid drömt om när du vinner stort. Urval av vinstvarumärken: Hobby, Morelo, Knaus, Weinsberg, Wilk och Concorde.

POOL & TRÄDGÅRD

Läs mer
Under soliga sommardagark drömmer många om en egen pool. En bubbelpool eller värmande badtunna är lika härligt under kallare årstider. Eller så kanske du bara drömmer om att få bygga en lyxig uteveranda med utekök, ett ombonande uterum eller ett praktiskt Attefallshus? När du vinner stort är din gamla trädgård ett minne blott. Urval av vinstvarumärken: Miami pool, Willab garden och Jabo.

PRESENTKORT

Läs mer
Unna dig själv presenter där det egentligen bara är fantasin som sätter gränsen. När du vinner stort kan du göra om dig själv, köpa kläder utan att tänka på prislappen och lyxa till det med härlig skönhetsbehandligar. Eller tycker du bättre om hårda paket som mobiler, ett häftigt hemmabiosystem eller elcyklar till hela familjen? Du vinner, du bestämmer. Urval av vinstvarumärken: GoGift, KappAhl, Stadium, Netonnet, Bokadirekt.

Vår vinstcoach guidar dig rätt bland vinsterna

Gör alla vinsterna dig villrådig i vad du ska välja? Tur då att du kan ta hjälp av vår personliga vinstcoach, som har stenkoll på alla vinsterna och guidar dig till din dröm när du vunnit stort.

Lej bort tråkiga måsten – och ta hand om dig själv

Unna dig att ta hand om dig själv. Med ett presentkort på Bokadirekt kan du luta dig tillbaka för att låta proffs fixa till ditt hår, ge dig skönhetsbehandlingar eller härlig massage. Du bokar enkelt in dig via deras webb där du hittar tusentals salonger inom främst skönhet och kroppsvård. Ja, faktiskt nästan Sveriges alla salonger.