Bingoskolan lär dig allt du behöver veta om Miljonlotteriets bingo.

Bingoskola

Varmt välkommen in i bingovärmen. I våra bingorum kan du spela ditt favoritspel om och om igen. Eller testa något nytt – vi har bingobrickor från endast två kronor.

Är du alldeles ny hos oss? Ingen fara. Här följer en enkel guide som hjälper dig att komma igång med dina bingoupplevelser. Häng med! 

Helt ny hos oss? Skapa ditt spelkonto!
Innan du kan börja spela bingo hos oss behöver du först skapa ett konto. Ett konto kostar ingenting, är enkelt att skapa och de uppgifter du lämnar är i tryggt förvar. 
Klicka på knappen "Skapa konto" längst upp till höger och följ instruktionerna. 
Vill du läsa mer om hur du skapar konto klicka här.

Skapa konto Miljonlotteriet

Har du redan ett spelkonto? Logga in!
Första steget för att spela ett bingospel är att du är inloggad på ditt konto. I inloggat läge kan du se och hantera alla dina uppgifter. 
Klicka på den blå knappen som du finner längst upp på sidan. Inloggningen kräver att du identifierar dig med BankId eller Mobilt BankId.

Logga in Miljonlotteriet

Skapa din spelgräns och sätt in pengar 
Nu behöver du sätta din spelgräns och föra in lite pengar på spelplånboken för att kunna börja spela. Du kan läsa mer om hur du sätter din spelgräns på vår sida om spelgränser. För att föra över pengar klickar du enklast på ”Gör en insättning” som du hittar i menyn under "Bingo" längst upp på sidan till vänster. På Miljonlotteriet har vi en minimumgräns om 50 kronor när du gör en insättning samt en maxgräns på 10 000 kronor. Läs mer om hur du sätter in pengar och gör uttag från ditt spelkonto.

Gör insättning Miljonlotteriet

 
Hitta ditt favoritspel
Dags att spela! Det är nu det roliga börjar. Men vilket spel? Det finns mycket att välja på för att vi vill ge dig variation. Samtidigt hoppas vi att du hittar din favorit. Du hittar alla vår spel på Miljonlotteriets bingosida och när du kan spela dem i vårt spelschema som ligger under fliken Chattschema.

Köp en bricka – och spela bingo 
Längst upp på Miljonlotteriets bingosida hittar du information om hur lång tid det är kvar till nästa spel i våra bingorum samt vilket bingospel som är näst på tur.

Bingomeny Miljonlotteriet

Klicka på ”Gå till spelet” för att kika och kolla in nästa spel lite närmare.
Inne i bingospelet ser vad en bingobricka kostar.
Köp det antal brickor du vill ha genom att klicka på plus-knappen, eller någon av snabbknapparna. Du kan max köpa 24 brickor i en och samma spelomgång.   

Köp bingobricka Miljonlotteriet

Hur spelar man? 
Bingo på Miljonlotteriet kan spelas på två olika sätt. Du kan välja att köpa brickor och själv dutta alla nummer, alternativt så markerar datorn numren åt dig, medan du följer spelet i lugn och ro. Autoduttning eller inte? Det är bara en smaksak. Oavsett om du duttar själv eller inte så kommer programmet alltid rätta din lott också, så att du aldrig missar en vinst.

Du väljer ett av alternativen genom att klicka på kugghjulssymbolen långt upp till vänster, där du även kan göra många andra roliga inställningar. 
Ändra din profilbild till någon av avatarerna för att synas bättre när du socialiserar med dina vänner i chatten. 
 Du kan också välja olika färger och symbolbilder för din duttning, så att ditt bingospelande blir mer personligt.

Inställningar Miljonlotteriet

Inställningar bingo Miljonlotteriet