Chattvärdar

Chatten och våra chattvärdar är hjärtat i vår bingogemenskap. Sällskapet gör spelandet ännu roligare – och ger dig chans att vinna skojiga chattävlingar.

I vårt chattrum kan du umgås med gamla och nya bingokompisar, men även delta i roliga tävlingar som våra chattvärdar håller i. Ja, du läste rätt. Vi har härliga chattvärdar som är med dig varje dag i bingorummet!

Chattvärdarna håller dig sällskap när du spelar bingo, men står även bakom en massa roliga aktiviteter i chatten under bingopassen.
Det kan vara tävlingar där du kan tävla om fina priser från vår vinstshop, eller spela hem semlor som en extra bonus, när du gissar rätt på roliga gåtor. 
Ett populärt inslag brukar vara när chattvärdarna låter bingospelarna ge bort eller dela en vinst till någon annan. Delad glädje, är dubbel glädje. 

Vem är dagens chattvärd?
Under menyvalet "Chattschema" kan du se vem som är dagens chattvärd och vad som händer i chatten under hela veckan. Du kan också prenumerera på vårt nyhetsbrev i vilket veckans chattschema presenteras för dig varje måndag, så att du inte missar några roliga tävlingar.

Träffa våra chattvärdar

Miljonlotteriets bingochattvärd Malin

"Hej, mitt namn är Malin, jag är en riktig bingoräv och har varit chattvärd på Miljonlotteriet i många år. I bingorummet är mitt favoritspel vår trotjänare Tornadon. Billigt och när jackpotten går ut så delas den och då blir alla glada, riktigt härligt! Jag är mamma till en busig ettårig kille samt ett gäng pudlar. Djur och barn pratar jag mer än gärna om och på min fritid möter man mig oftast på en grusväg i skogen eller på tävlingsplanen med hundarna. Hoppas vi syns i bingorummet!"

Miljonlotteriets bingochattvärd Gisela

"Gisela heter jag och är en glad filur från Norrlands täta skogar. Bingopennan har jag haft i handen sen barn då jag sålde och spelade bingo i byns bygdegård. Stjärnjacken är min favorit eftersom det kittlar tanken att med en jackpottvinst kunna uppfylla stora drömmar. Springer du på mig ute kan du vara säker på att jag har en kamera i handen och en yogamatta på ryggen eller så kommer jag körandes i min gamla gröna, sköna folkabuss. Berätta gärna för mig om din favoritfilm eller en plats du gärna reser till! Vi ses i chatten!"

Miljonlotteriets bingochattvärd Dania

"Dania heter jag. Har varit chattvärd i några år och mitt favoritspel är Femkronan, billigt bingo med fantastiska vinstchanser. Jag en tvåårig son och en liten hund som heter Molly. Mina stora intressen är inredning och matlagning och att testa nya spännande recept. Matlagning, djur och barn pratar jag gärna om. Vi ses i bingorummet!"

Miljonlotteriets bingochattvärd Maya

"Mitt namn är Maya och jag har spelat bingo med er i några år. Stjärnjacken är mitt favoritspel på grund av att möjligheten och spänningen till att vinna en otrolig vinst finns! Hunden Zorro är en stor del i mitt liv, det finns inget så mysigt som våra långa promenader tillsammans. På fritiden älskar jag att dansa, vilket jag gjort sedan jag var liten. Hoppas att vi syns i bingorummet!"

Miljonlotteriets bingovärd Josefin

"Josefin heter jag. Jag har en häst, två katter och en dotter. Jag är Miljonlotteriets nyaste chattvärdinna. Mitt favoritchattspel är "Blixt" och mitt favoritbingo är Stjärnjacken. I chatten pratar jag gärna om matlagning, djur och natur. Hoppas vi möts snart i chatten!"