Chattvärdarna skapar mysig stämning i Miljonlotteriets bingorum.

Chattvärdar

Chatten och våra chattvärdar är hjärtat i vår bingogemenskap. Sällskapet gör spelandet ännu roligare – och ger dig chans att vinna skojiga chattävlingar.

I vårt chattrum kan du umgås med gamla och nya bingokompisar, men även delta i roliga tävlingar som våra chattvärdar håller i när du spelar bingo på nätet. Ja, du läste rätt. Vi har härliga chattvärdar som är med dig varje dag i bingorummet!

Chattvärdarna håller dig sällskap när du spelar bingo, men står även bakom en massa roliga aktiviteter i chatten under bingopassen. Det kan vara tävlingar där du kan tävla om fina priser från vår vinstshop, eller spela hem semlor som en extra bonus, när du gissar rätt på roliga gåtor. Ett populärt inslag brukar vara när chattvärdarna låter bingospelarna ge bort eller dela en vinst till någon annan. Delad glädje, är dubbel glädje.

Tips! Så hänger du enkelt med i chatten

Vem är dagens chattvärd?
Under menyvalet "Chattschema" kan du se vem som är dagens chattvärd och vad som händer i chatten under hela veckan. Du kan också prenumerera på vårt nyhetsbrev i vilket veckans chattschema presenteras för dig varje måndag, så att du inte missar några roliga tävlingar.

Träffa våra chattvärdar

Miljonlotteriets bingochattvärd Malin

"Hej, mitt namn är Malin, jag är en riktig bingoräv och har varit chattvärd på Miljonlotteriet i många år. I bingorummet är mitt favoritspel vår trotjänare Tornadon. Billigt och när jackpotten går ut så delas den och då blir alla glada, riktigt härligt! Jag är mamma till två små pojkar samt ett gäng pudlar. Djur och barn pratar jag mer än gärna om och på min fritid möter man mig oftast på en grusväg i skogen eller på tävlingsplanen med hundarna. Hoppas vi syns i bingorummet!".
Malin är just nu mammaledig.


"Dania heter jag. Har varit chattvärd i några år och mitt favoritspel är Femkronan, billigt bingo med fantastiska vinstchanser. Jag en tvåårig son och en liten hund som heter Molly. Mina stora intressen är inredning och matlagning och att testa nya spännande recept. Matlagning, djur och barn pratar jag gärna om. Vi ses i bingorummet!"

Miljonlotteriets bingovärd Jakob

"Jakob heter jag trots mitt lite mer exotiska bingonamn Jakop! Jag har jobbat på Miljonlotteriet i många år men testar nu på att vara chattvärd då jag älskar kundkontakten! Mitt favoritbingo måste nog vara kärleksbingot för det reflekterar stämningen i chatten. På fritiden gillar jag att titta på serier, filmer och lyssna på musik!" 

Miljonlotteriets bingochattvärd Gisela

"Gisela heter jag och är en glad filur från Norrlands täta skogar. Bingopennan har jag haft i handen sen barn då jag sålde och spelade bingo i byns bygdegård. Stjärnjacken är min favorit eftersom det kittlar tanken att med en jackpottvinst kunna uppfylla stora drömmar. Springer du på mig ute kan du vara säker på att jag har en kamera i handen och en yogamatta på ryggen eller så kommer jag körandes i min gamla gröna, sköna folkabuss. Berätta gärna för mig om din favoritfilm eller en plats du gärna reser till! Vi ses i chatten!"

Miljonlotteriets bingovärd Moa

"Moa heter jag. Mitt favoritbingo är mönsterbingo och mitt favoritchattspel är Blixten eftersom att det då blir flera lyckliga vinnare. På fritiden lägger jag mycket tid på mina två hundar och på träning. Vi syns i chatten."

Miljonlotteriets bingovärd Christopher

"Christopher heter jag. Mitt favoritbingo är Drömrutan då det är en delad jackpot och delad glädje är dubbel glädje. Om du ser mig så lär du se mig med två hundar. Har en Lagotto på 4 år och en liten Lagotto på 1 år. När jag är hemma och hundarna sover kollar jag gärna på dokumentärer och sport."