Söndag 26/5
Christopher 18:00 - 22:00
Älskar du korsord? Vinn 100 kronor att spela för! Fyra vinnare. Läs mer här >>>🌟Mors dag-tävling vinn väldoftande blomster. Läs mer här >>
Måndag 27/5
Dania 09:00 - 12:00
God morgon vi startar kalasveckan med härliga Guldfrågor värde 50 kronor i bonus 🌟
Dania 13:00 - 16:00
Kramkalas i chatten! Vinner du ett chattspel får du dela ut en kram till en bingovän värde 15 kronor i bonus. 💖
Moa 16:00 - 17:30
Ettan och trean vinner i alla chattspel, lycka till! 💛
Moa 18:00 - 22:00
Delta i Danias kalaspromenad och vinn 100 kronor till bingospel. Fyra lyckliga vinnare! Läs mer här >>>
Tisdag 28/5
Dania 09:00 - 12:00
( HEMSIDAN stäng 7.8.30 för uppdatering) Tjohej, Dania fyller år 🎈Hon bjuder på frukostbingo i chatten, var med och tävla och du får välja vinsten. Blir det 50 kronor att spela för eller en Miljonlott? 🧁
Jakob 13:00 - 16:00
Vi fortsätter att fira Danias födelsedag med att bjuda på kramkalas där du kan få två kramar värde 15 kronor💛
Christopher 16:10 - 17:30
Delad glädje är dubbel glädje. Ettan och tvåan vinner i alla chattspel 🧁🎉
Christopher 18:00 - 22:00
Kom på Danias kalaspromenad som spelas 18-21. Fyra vinner 100 kr till bingospel 🎈 Läs mer här >>> Dessutom alla chattspel värda 25 kronor ☀️
Spelas  Mån-sön
Se bingospel
Namn
Bingotyp
Jackpott
Pris
Stjärnjacken
Variantbingo
26 533 kr
15 kr
Femkronan
Variantbingo
2 911 kr
5 kr
Tvåkronan
Klassisk bingo
7 281 kr
2 kr
Tornadobingo
Mönsterbingo
5 040 kr
3 kr
Sommarbingo
Variantbingo
42 857 kr
4 kr
Zoobaloo
Variantbingo
17 955 kr
10 kr
Fikarutan
Mönsterbingo
41 093 kr
6 kr
Miljonbingo
Variantbingo
Miljonchans!
20 kr
Stjärnskottet
Variantbingo
376 kr
9 kr
Juveljakten
Variantbingo
40 472 kr
9 kr
Namn
Bingotyp
Jackpott
Pris
Stjärnskottet
Variantbingo
376 kr
9 kr
Stjärnjacken
Variantbingo
26 533 kr
15 kr
Tvåkronan
Klassisk bingo
7 281 kr
2 kr
Sommarbingo
Variantbingo
42 857 kr
4 kr
Stjärnskottet
Variantbingo
376 kr
9 kr
Femkronan
Variantbingo
2 911 kr
5 kr
Tornadobingo
Mönsterbingo
5 040 kr
3 kr
Zoobaloo
Variantbingo
17 955 kr
10 kr
Fikarutan
Mönsterbingo
41 093 kr
6 kr
Stjärnskottet
Variantbingo
376 kr
9 kr
Miljonbingo
Variantbingo
Miljonchans!
20 kr
Juveljakten
Variantbingo
40 472 kr
9 kr

Våra chattspel

Du kan vinna fyra chattspel per dag! Två chattspel mellan 9.00-16.00 och ytterligare två chattspel 16.00-22.00, plus en tävling. Lycka till! 
Nya Pottraketen
Köp din bingobricka i Zoobaloo eller Juveljakten och delta i chattspel. Känn spänningen stiga allt eftersom raketen förbereder sig för avfärd. Om raketen ex. visar X5 betyder det att vinsterna i chattspelet kommer att multipliceras med fem. Detta kan bli en riktigt imponerande chattvinst! 
Sifferbingo , två vinnare 35 kr i bonus
Matcha de siffror som bingoslumpen drar! Ange tre siffror mellan 1–75 när chattvärden säger till. Matchar dina siffror bekräftar du dessa och anger svaret på frågan från chattvärden. Chattvärden stämmer av alla siffror. Två vinnare vinner 35 kr att spela för.
Speglande siffror, 20 kr i bonus
Välj fyra siffror mellan (175) som är spegelbilder av varandra, t.ex. 1 och 10 eller 17 och 71. När bingo-bollarna rullar ut, var beredd! Om dina siffror matchar och du svarar snabbt på chattvärdens fråga, kan du bli en av våra två lyckliga vinnare som går hem med 20 kr var.
Stegen, 20 kr i bonus
Ta stegen och klättra mot bonus! Skriv tre siffror mellan 175 efter varandra (exempel 44,45,46). Var redo när bollarna börjar rulla. Om dina bollar matchar, skriv snabbt i chatten och svara på chattvärdens fråga. Två lyckliga vinnare får 20 kr var att spela för.
ABC, totalt 65 kronor i bonus
I  ABC skriver chattvärden en bokstav i chatten och då gäller det att skriva en av de tre följande bokstäverna enligt alfabetet. Exempel: Chattvärden skriver: K. Du skriver L, M eller N. De tre som skrivit varsin bokstav först vinner (1:an vinner 30 kr, 2:an 20 kr och 3:an 15 kr).
Kodordet, 15 kr i bonus
Varje siffra i koden motsvarar en bokstav i alfabetet (1 = A, 2 = B och vi har 29 bokstäver i alfabetet). Spelare måste använda denna kod för att klura ut det hemliga ordet. Koden 6 29 18 19 20 blir ordet FÖRST. 
Baklänges, 15 kr i bonus
Här är det fördelaktigt med snabba fingrar och snabb tankeverksamhet när vi spelar Baklängesspelet. Chattvärden lägger ut ett ord och du skriver ut ordet baklänges. För att vinna behöver du stava ordet rätt.
En ska bort, 15 kr i bonus
Ingen ska någonsin behöva känna att man inte passar in. Förutom i ”En ska bort”.  Vi ger ett ämne och fyra olika alternativ – vilket av alternativen hör inte till ämnet?
Mattequizet, 15 kr i bonus

Spelet är en rolig och klurig matematisk övning med en unik tvist. I stället för att enbart lösa matematiska uppgifter inkluderar vi quizfrågor. (Till exempel, prinsessan Viktoria födelseår, minus antalet län i Sverige. Svaret blir 1956.)

Mattetal, 15 kr i bonus
I vårt chattspel Mattetal gäller det att hålla koll på siffrorna. Vår chattvärd kan ge dig tal med både plus, minus och gånger i chatten och det gäller för dig att snabbt räkna ut det rätta svaret. Vad minns du av skolans mattelektioner?
Ordjakten, 15 kr i bonus
Ibland krånglar vi till det och slänger ut trasiga ord i chatten. Dessa ord saknar ett par bokstäver och om du är först med att lyckas klura ut vilket ord det är, blir det du som vinner. Viktigt att du stava rätt!
Ordmixen, 15 kr i bonus
Vad händer om man lägger ner ett ord i ett mixer? Det blir ett väldigt rörigt ord. Om du är först med att lista ut vilket det ursprungliga ordet är går vinsten till dig. Tänk på att det är viktigt att du stavar rätt!
Ordröran, 15 kr i bonus
Ordröran är en förenklad version av Ordmixen. Första och sista bokstaven är placerad på rätt ställe. Du reder ut allt där emellan. Stava rätt och var först för vinst att spela för!
Ordspråket, 15 kr i bonus
Ordspråk är ett bra sätt att förmedla ett budskap eller en lärdom på.  Våra ordspråk har dock tappat ett ord och därmed hela poängen. Vilket ord saknas? Svara rätt först för att vinna!
Rimkampen, 65 kr i bonus
Chattvärden skriver ett ord i chatten och du rimmar ! Ex. Chattvärden skriver ”häst" du kan rimma med ord som "bäst", ”fest" eller "flest". De två sista bokstäverna ska vara samma som ordet. Tre vinnare! 1:an vinner 30 kr, 2:an 20 kr och 3:an 15 kr.
Rappakalja, 15 kr i bonus
I detta spel svamlar vi som aldrig förr. Vi söker ett ord som vi beskriver med ett par helt andra ord. Om du lyckas lista ut ordet via våra ledtrådar och associationer, och svarar rätt först, så vinner du!
Stjärnfrågan - 45 kronor i bonus

Miljonbingo – Sveriges häftigaste bingospel. Nu har vi spetsat till det lite extra. När chattvärden startar chattspelet Stjärnfrågan i Miljonbingo, har du chans att kamma hem en finfin bonus, värd 45 kronor.

Singing Bee, 15 kr i bonus
Har du länge drömt om att bli rockstjärna? Här har du äntligen din chans att visa vad du går för! Under Singing Bee blir det härlig skönsång i chatten. Fyll i de saknade orden i våra sångrader och du får applåder och en chans att vinna bonus!
Tripptrapptrull, 65 kronor i bonus
Chattvärden skriver en siffra mellan 1–20 och du skriver en av de tre siffrorna som kommer efter. Du får bara skriva ett nummer en gång och ditt nr ska inte vara samma som någon annans. Ex: Chattvärden skriver 13. Du skriver 14, 15 eller 16. 1:an vinner 30 kr, 2:an 20 kr och 3:an 15 kr.
Vem där, 15 kr i bonus
I vårt chattspel Vem där gäller det att snabbast, via ledtrådar förstå vilken känd person chattvärden söker. Vi vill att du skriver med för och efternamn.
Vilken siffra, 15 kr i bonus
I chattspelet Vilken siffra skriver chattvärden en kort fråga där svaret alltid är en siffra. Exempelvis: Antal dagar i januari? Och du svarar 31. Här kan de komma frågor hur brett som helst, inga ämnen är specificerade.
Översätt, 15 kr i bonus
Hur bra är du på det engelska språket? Här ställer chattvärden en fråga om ett ord som antingen kommer på engelska eller på svenska. Och du svarar med en översättning på ordet.

Tävlingar & Extra

Tävlingar

Tävlingarna är värda minst 50 kr eller är en varuvinst. 
Du får vinna max en tävling per dag och räknas utöver dina fyra chattvinster du får vinna per dag. 

Blomsterbud
Ett blomsterbud innebär att istället för att du får din vanliga chattspelsvinst vinner du två blomsterkort (värde 100 kr), och du får ge bort ett blomsterkort (värde 50 kr) till en annan spelare. För den spelaren som tar emot blomsterbudet (ett blomsterkort, värde 50 kr) räknas det inte in i de chattspel du får vinna per dag.

Frukostbingo / Kvällsbingo
Här gäller det att svara rätt på chattvärdens fråga som kan handla om allt mellan himmel och jord. Vinsten: 50 kr att spela för eller en Miljonlott. Du väljer.  Skickas vinsten kommer den på posten inom kort.

Guldfrågor
När guldfrågor dyker upp i chatten betyder det att vinsten på chattspelet blir värt 50 kr istället för den vanliga vinstsumman. Chattvärden meddelar alltid innan att Guldfrågan kommer.

Triss i Jackpott
När jackpotten för Stjärnskottet går ut under tävlingens gång tävlar chattvärden ut en lika stor vinst som tre vinnare får dela på under nästkommande bingospel. Din uppgift är att ange tre nummer mellan 1–75 och hoppas på att bingospelets slumpgenerator är på din sida. Om du är en av de tre spelarna vars nummer matchar bingoslumpen först, samt svarar rätt på chattvärdens fråga i chatten, är du en av vinnarna. 

Mailtävlingarna
Mailtävlingar såsom tipspromenader och bingokryss, har du chansen att vinna fina priser som 100 kronor i bonus och denna räknas utöver dina fyra dagliga chattvinster. Det är viktigt att notera att du fortfarande bara kan vinna en tävling per dag. Det innebär att om du redan har vunnit en Guldfråga, Triss i Jackpott eller Frukost/kvälls bingo under samma dag, kommer du inte att kunna vinna någon mailtävling

Extra

Våra extraaktiviteter.

Kramar
En kram innebär att vinnaren i ett annonserat chattspel får 15 kr att spela för och 15 kr att ge bort till en annan spelare. När vi spelar chattspel med tre vinnare är det den allra första vinnaren som får äran att ge en kram. Kramen räknas inte till de chattspel du får vinna per dag, men du får vinna/ta emot en kram per dag.

Chattspelsregler

Bingospelare! I chatten är vi för att ha kul tillsammans och här ges du möjlighet till mängder av extra vinster att spela för upptill de bingospel som rullar i våra listor. Våra chattävlingar pågår så länge en chattvärd är på plats. Extra aktiviteter som pågår under passen kan du läsa i fliken Chattschema.

•  Alla våra chattspel är värda 15 kr om inget annat står. Vinsten sätts in i din spelplånbok.
•  För att delta i våra chattspel behöver du ha köpt en bricka i det pågående bingospelet.
•  Du har möjlighet att vinna fyra chattspel per dag. Två chattspel mellan 9.00-16.00 och ytterligare två chattspel 16.00-22.00, plus en tävling. Lycka till!   Premier och/eller bonusmedel att spela för. 
•  Vi spelar oftast chattspel i vartannat bingospel om inte chattvärden bestämmer annat.
•  För att det ska vara så rättvist som möjligt måste alla svar vara helt rättstavade, inga extra skiljetecken/siffror etc. godkänns.
•  Vid de tillfällen där svaret på ett chattspel är ett årtal, ska hela årtalet skrivas ut.
•  När svaret är ett personnamn så vill att du skriver med för och efternamn. 
•  Svara inte med förkortningar utan skriv ut ditt svar.
•  Du kan gissa en gång per spel om inte chattvärden anger annat.
•  Om chattvärden efterfrågar ett namn i "Solsken" måste detta ha minst två bokstäver för att det ska vara godkänt.•  Tänk på att Miljonlotteriets chattvärdar är alla egna unika individer och de kan skilja i deras svar och bedömningar.
•  De är chattvärden som arbetar under passet som har rätt och det ska accepteras. Har du åsikter om detta är du välkommen att maila bingohjalpen@miljonlotteriet.se.
•  Chattvärden har mandat att blockera otrevligheter och kan stänga av chattmöjligheter för en spelare under en period.
•  Önskar du säga något privat till chattvärden privat kan du be hen om att starta en privat chatt med dig.

•  Ditt spelkonto är personligt och du får endast inneha ett spelkonto på miljonlotteriet.se. Misstänks spelare använda mer än ett konto kan avstängning ske.
•  Anser du att en annan spelare bryter mot regler, fuskar eller har övriga synpunkter så mailar du bingohjalpen@miljonlotteriet.se. Det diskuteras inte i chatten.
•  Avslöja aldrig andra spelare bakom ett nickname, inte heller om en annan spelare bytt sitt nickname.
•  Det är inte  tillåtet att uppge personliga uppgifter om en annan spelare utan samtycke.
•  Bryter du mot Miljonlotteriets chattspelsregler erhåller sig Miljonlotteriet rätten att stänga av ditt spelkonto.

Aktuella jackpottar

Spelnamn
Jackpott
Miljonbingo
Miljonchans!
Sommarbingo
42 857 kr
Fikarutan
41 093 kr
Juveljakten
40 472 kr
Stjärnjacken
26 533 kr
Spelnamn
Jackpott
Zoobaloo
17 955 kr
Tvåkronan
7 281 kr
Tornadobingo
5 040 kr
Femkronan
2 911 kr
Stjärnskottet
376 kr

Högsta jackpottvinster senaste 30 dagarna

Spelnamn
Spelare
Jackpott
Sommarbingo
Ingalill8806
181 565 kr
Bokstavsbingo
Ann-C7514
120 000 kr
Fikarutan
Bodil6037
98 615 kr
Stjärnjacken
Ann-Christin238
70 507 kr
Sommarbingo
Lars Göran7608
69 890 kr

Aktuella jackpottar

Spelnamn
Jackpott
Miljonbingo
Miljonchans!
Sommarbingo
42 857 kr
Fikarutan
41 093 kr
Juveljakten
40 472 kr
Stjärnjacken
26 533 kr
Zoobaloo
17 955 kr
Tvåkronan
7 281 kr
Tornadobingo
5 040 kr
Femkronan
2 911 kr
Stjärnskottet
376 kr

Högsta jackpottvinster senaste 30 dagarna

Spelare
Spelnamn
Jackpott
Ingalill8806
Sommarbingo
181 565 kr
Ann-C7514
Bokstavsbingo
120 000 kr
Bodil6037
Fikarutan
98 615 kr
Ann-Christin238
Stjärnjacken
70 507 kr
Lars Göran7608
Sommarbingo
69 890 kr