Gissa kändisen och du kan vinna klassiskt porslin ur serien Mon Amie.

Vinn poppis porslin på din kändiskunskap

Vilka kändisar känner du igen? Lista ut vilket välkänt ansikte som chattvärden söker så har du chans att vinna välkänt porslin från välkända Rörstrand.

Glitter och glamour intar chatten. Nu är det dags för dig som hänger med i kändissnacket att visa dina kändiskunskaper. När du tror dig veta vilken kändis som chattvärden söker mejlar du in ditt svar. De tre snabbaste får välja varsin varuvinst i form av porslin med det välkända blå Mon Amie-mönstret från välkända Rörstrand. Snacka om kändisfest!

När: Helger kl 10-12, från vecka 44 och vecka 45.
Vad: Mejltävling.
Hur: Chattvärden ger dig fyra ledtrådar som leder fram till en välkänd person. Du mejlar in för- och efternamnet på kändisen till vinnare@miljonlotteriet.se för att ha chans att vinna fint porslin Rörstrand. 
Vinnare: De tre snabbaste med rätt svar. Vinnarna väljer själva en av sex varuvinster i Miljonlotteriets vinstshop. Vinnarna presenteras i chatten kl 12.00.
Var: Chattrum 1.
Villkor: Endast ett bidrag / mailadress / användare. Samma mejladress får inte användas av samma deltagare. Glöm inte att ange kundnummer eller nickname i mejlet så att vi vet vem du är. Den här tävlingen får du bara vinna en gång per månad.

Spela bingo
Möt våra chattvärdar
Kolla in vår bingoskola