Presentkort

Ellos

Vare sig du vill förnya dig själv eller ditt hem så har Ellos drömvinsterna för dig. På ellos.se hittar du allt som du behöver inom kläder och heminredning från välkända tillverkare. Med ett presentkort hos Ellos får du tillgång till över 400 eftertraktade varumärken och kan välja det mesta inom bland annat mode, inredning och skönhet. Här finns kläderna som är i senaste ropet, skorna som du ser i modemagasinen och parfymerna som alla pratar om. Men ellos.se är lika mycket en källa till designmöbler, fina lampor och gardiner som lyfter ert hem. Hos Ellos finns något för alla! Registrera dig redan nu på Ellos hemsida, innan du beställer denna vinst så kommer ditt presentkort att laddas på automatiskt på din skapade profil.

Fakta:

Registrera dig redan nu på Ellos hemsida, innan du beställer denna vinst så kommer ditt presentkort att laddas på automatiskt på din skapade profil.

• Presentkort laddat med 5 000 kr att shoppa för på

ellos.se

• Ellos är en ledande e-handelsaktör för mode, hem och skönhet i Norden  • På ellos.se hittar du över 400 varumärken som tilltalar hela familjen

Vinstnummer: 290001

  • Vinstvärde: 5 000 kr
  • Leverans inom 5-10 dagar

Lägg till dina favoritvinster i din drömlista så kan du enkelt hitta dem senare.

Populära produkter i samma prisklass