Jippi! Etikettlott God Jul 10-pack

Jippi etikettlott är som gjord för att skapa en magisk jul! I paketet ingår 10 etikettlotter med två olika budskap: ”Heja dig!” och ”Klirr i kassan!”. Bakom skrapfälten döljer sig kontantvinster upp till 2 miljoner kronor. Dessutom vinstchans på 200 000 konor på extraskrapet och chans att vinna miljonen på Miljonjackpott – nu väntar vi bara på tomten så att vi får börja skrapa!

Tips!
- Lägg lite extra kärlek på julklapparna i år och sätt Jippi juletikett på alla dina paket, så kanske dina nära och kära blir miljonärer på julafton! Till och Från står redan på lotten.

- Duka julbordet, nyårsmiddagen eller glöggminglet med Jippi som placeringskort. Skriv namnet på raden Till: som finns på lotten. Att sedan få skrapa sitt placeringskort blir en kul start på festligheterna!

- Gör dig extra poppis i julklappsspelet genom att fästa Jippi etikettlott utanpå dina paket. Då kan innehållet vara precis hur enkelt som helst. Vinnaren i spelet kan ju trotts allt sluta som miljonär!

- Baka pepparkakor och julgodis (eller köp färdigt). Införskaffa en snygg burk och sätt lotten Jippi på burken – perfekt om visitgåva hela vägen fram till nyår.

- Skicka med en fin hälsning genom att pynta julgruppen, blomsterbuketten eller julkransen med en Jippilott. 

Vinstnummer: 290014

  • Vinstvärde: 200 kr
  • Finns i lager

    expressleverans Expressleverans möjlig

Lägg till dina favoritvinster i din drömlista så kan du enkelt hitta dem senare.

Populära produkter i samma prisklass