Som prenumerant hos Miljonlotteriet gör du skillnad för utsatta.

Vinn din dröm. Och förverkliga någon annans

En vinst i Miljonlotteriet kan förändra ditt liv för alltid. Och många andras. När du prenumererar på våra lotter ger du inte bara dig själv en chans att förverkliga dina drömmar, utan även de som tusentals barn och unga har. 

Att spela på Miljonlotteriet är inte bara roligt. Det gör även skillnad i vardagen och räddar liv. Sedan år 2000 har vi bidragit med närmare 2 miljarder kronor till IOGT-NTO-rörelsen. Varenda öre har omvandlats till att skapa verksamheter där barn och unga i missbrukarmiljöer kan komma till en trygg och drogfri plats, och möjligheter för vuxna att ta sig ur sitt missbruk.

Här berättar vi om några utav alla aktiviteter som vårt överskott till IOGT-NTO-rörelsen bidrar till.

3 267 sommaräventyr
Ett fint och minnesvärt sommarlov borde vara en självklarhet för alla barn. Även för de som har det tufft hemma. Men det är inte alltid så, och det vill vi ändra på. Därför går överskottet från våra lotter bland annat till att anordna sommarläger runt om i landet. 

Förra året bidrog vi till:
- Att ett 100-tal läger kunde anordnas
- Att 3 267 barn fick uppleva ett oförglömligt sommaräventyr 
- Att tusentals barn fick möjlighet att växa

10 700 julminnen

Många barn växer upp i ett hem där alkohol tar bort den magi som ska finnas på julen. För dessa barn kan julen bli en pina istället. Vi tycker inte det känns bra att barn ska behöva oroa sig över att mamma eller pappa ska dricka för mycket. Därför ser vi till att överskottet från våra lotter kan ändra på det.

Förra året bidrog vi till:
- Att 271 julaktiviteter genomfördes
- Att 10 700 barn fick ett fint julminne
- Att sprida julmagi för tusentals barn

Livet vände för Max

När mamma luktar konstigt och inte kan gå – då står inte hemmet längre för något tryggt. Det vet Max. För honom var hemma lika med en klump i magen.

För Max blev UNF en trygg plats att vara på. Där fick han stöd så att han orkade ta sig igenom processen att flytta ifrån sin mamma. Hans liv gick från kaos till trygghet. Utan överskottet från Miljonlotteriet hade kanske Max liv sett väldigt annorlunda ut i dag.

Gör skillnad du också

Det är en otrolig känsla att vinna riktigt stort. Men även de gånger du inte vinner så bidrar du till att förverkliga någon annans dröm.

Överskottet från våra lotter skapar trygga och drogfria aktiviteter som får barn och unga en möjlighet att växa. Och mod att följa sina drömmar – vilka de än är. Vad med och gör skillnad du också.

Bli prenumerant på Miljonlotteriet