Är du redo för en stor bingojackpott?

Vi är redo för jackpott, är du?

Gillar du att känna adrenalinet pumpa? I så fall borde du vara på plats i bingorum1 hela veckan. Där har vi nämligen Jackpottyra med fullt fokus på att plocka ner jackpottar. Bland annat genom att sänka priset på två spel med riktigt saftig jackpott. Kom med!

Det råder Jackpottyra på Miljonlotteriet. För dig innebär det mängder av jackpottchanser och roliga aktiviteter inne i bingorum1. Vår högsta jackpott står Vinterbingo för med sina otroliga 140 000 kronor. Under Jackpottyran passar vi på att sänka priset på Stjärnjacken och Vinterbingo från 20 kronor per bricka till 10 kronor styck.

Ingen kväll är den andra lik. Kolla in veckans höjdpunkter;

Måndag: JackpottJippo på Kärleksrutan
 Ikväll ser vi till att spela Kärleksrutan ofta i hopp om många jackpottvinnare. Det bästa med JackpottJippo är att fler än själva jackpottvinnaren får ta del av vinsten. När jackpotten går kommer summan att delas i tre lika delar och genom chattspel delas ut till tre olika spelare. Riktigt roligt!

Tisdag: Jackpottjippo på Stjärngåvan
Ikväll ser vi till att spela Stjärngåvan ofta i hopp om många jackpottvinnare. Ett spel kostar bara två kronor och jackpotten faller ut ofta. Det bästa med JackpottJippo är att fler än själva jackpottvinnaren får ta del av vinsten. När jackpotten går kommer summan att delas i tre lika delar och genom chattspel delas ut till tre olika spelare. Missa inte detta!

Onsdag: MegaBonus
MegaBonusar är värde 200 kronor styck och tävlar ut genom spännande Jackpottfrågor. Vi hoppas att en sån generös bonussumma är en bra hjälp på traven till jackpott.

Torsdag: JackpottJippo på Stjärnskottet
Visste du att Stjärnskottet är det spel med flest jackpottvinnare varje år? Det är sant! Ikväll ser vi till att spela Stjärnskottet ofta i hopp om många jackpottvinnare. Det bästa med JackpottJippo är att fler än själva jackpottvinnaren får ta del av vinsten. När jackpotten går kommer summan att delas i tre lika delar och genom chattspel delas ut till tre olika spelare. Lycka till!

Fredag: MegaBonus
MegaBonusar är värde 200 kronor styck och tävlar ut genom spännande Jackpottfrågor. Vi hoppas att en sån generös bonussumma är en bra hjälp på traven till jackpott.

Lördag: Jackpottjakten
I kväll är det JackpottJakt i bingorummet. Tre av våra bingospel har otroliga jackpottar och vi hoppas att de faller ut! Därför rullar endast tre bingospel under kvällen - de tre med högst jackpott. Dessutom kommer chattvärden att bjuda på många generösa bonusar i jakten på jackpott. Vilken kväll det blir!

Söndag: Jackpottjakten 
Även i kväll är det JackpottJakt i bingorummet. Tre av våra bingospel har otroliga jackpottar och vi hoppas att de faller ut! Därför rullar endast tre bingospel under kvällen - de tre med högst jackpott. Dessutom kommer chattvärden att bjuda på många generösa bonusar i jakten på jackpott. Vilken kväll det blir!

Klicka här för att komma till bingorummet