Häng med på Miljonlotteriets bingoträff

Bingoträff – en dag att minnas!

Nu är det äntligen dags för ännu en magisk bingoträff och den här gången planerar vi för en exklusiv resa för våra bingospelare i Göteborg. Tillsammans gör vi en oförglömlig resa till det berömda shoppingparadiset Gekås – missa inte detta! 

Vi på Miljonlotteriet brinner för att skapa den ultimata upplevelsen för dig som älskar bingo och därför vi vill kolla av intresset och se om just du är redo att bli en del av denna härliga bingoträff? Så snälla, anmäl ditt intresse redan idag. Vi planerar varje detalj med omsorg för att denna dag ska blir något alldeles extra för dig och dina bingovänner.

Du anmäler ditt intresse senast den 17 / 9 -2023
genom att skicka ett mejl till: bingo@miljonlotteriet.se med ditt namn och kundnummer. Du är mer än välkommen att ta med dig din respektive eller en vän för att dela denna härliga upplevelse med. 

Vi vill betona att din anmälan inte är bindande, men vi ser verkligen fram emot att träffa dig för en dag fylld av gemenskap, spänning, shopping och självklart – bingo! Dessutom bjuder vi på en gemensam lunch.

Här är några viktiga detaljer om bingoträffen: 
Datum: 17 oktober 2023 
Tid: Cirka kl. 07:30-18:00 
Kostnad: 100 kr per person.
Det som ingår: Resa tur och retur Göteborg – Gekås & lunch ingår. 
 
Hoppas vi ses, hälsningar vännerna på Miljonlotteriet!