Gör en insättning på 50 kr och få 25 kr tillbaka i bonus

Du får en bonus tillbaka!

25 kr tillbaka när du sätter in 50 kr 


Hur aktiveras bonusen?

Vår uppskattade bonus är så populär att vi nu vill ge er fem nya möjligheter till 25 kronor extra! Bonusen aktiveras när du gör en kontant insättning på minst 50 kronor och omsätter dessa i våra bingospel. En vinst i ett bingospel med köpta brickor påverkas inte i kampanjen, däremot om du vinner en chattspelsvinst i chatten så behöver även denna omsättas innan din bonus slår ut. När du sen har köpt brickor för dina 50 kronor fyller vi på med 25 kronor i bonus. 

När gäller erbjudandet?
Erbjudandet gäller från och med klockan 10.00 måndag 13 februari till och med klockan 23.59 söndag 19 februari. Du kan nyttja detta erbjudande 5 gånger under perioden.

Tänk på!

Erbjudandet gäller upp till 5 gånger per person och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Du måste ha omsatt dina kontanter och fått din bonus innan du kan aktivera erbjudandet och få bonus en gång till. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. Tänk på att du endast får din bonus först efter att du har spelat för din kontanta insättning, senast klockan 23.59 söndag 19 februari. Dina spelköp betalas i första hand med bonusbelopp och därefter kontanta medel. 
Observera också att bonusen endast är till för våra bingospel, det vill säga du kan inte plocka ut den i varuvinster eller kontanter.