Gör en insättning på 100 kr och få 150 kr tillbaka i bonus

Sätt in 100 kronor och få 150 kronor att spela för

Nu får du ännu fler chanser att uppleva Miljonlotteriets bingogemenskap och prova våra roliga onlinelotter. När du gör en insättning på minst 100 kronor får du en bonus på hela 150 kronor extra att spela för.

Så här enkelt får du din bonus: 


1. Gör en insättning på minst 100 kronor 
2. Köp bingospel och/eller onlinelotter för din insättning
3. Varsågod! Din bonus om 150 kr sätts automatiskt in i din spelplånbok 

Villkor: Kampanjen gäller från och med torsdag 4 maj klockan 06.00 till och med söndag 14 maj klockan 23.59. Du kan ta del av erbjudandet upp till 10 gånger under kampanjperioden. När du gör en insättning måste du spela för kontanterna och få din bonus innan du kan ta del av erbjudandet fler gånger. På Miljonlotteriet går alltid bonus före kontanter, det betyder att du måste spela upp för bonuspengar innan du spelar för dina kontanter. 

Tänk på! 
Du får din bonus på 150 kr först efter du har spelat bingo eller skrapat onlinelotter för din kontanta insättning. När du har gjort din insättning har du 60 dagar på dig att omsätta pengarna för att få bonus. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. Om du vinner en bonusvinst måste dessa först omsättas innan du kan göra köp med dina kontanter.
Observera att bonussumman endast är till för våra onlinelotter eller våra bingospel, det vill säga att du inte kan plocka ut den i varuvinster eller göra ett uttag. Du vinner alltid kontanter när du spelar bingo eller köper våra onlinelotter som du såklart kan plocka ut, förutom Resan och Miljonlotten som har ett vinstvärde som du kan plocka ut en vinst för i vinstshoppen.