Gör en insättning och få en påse té i belöning.

Gör en insättning så bjuder vi på te!

När du gör en insättning på 100 kronor som du sedan spelar för senast den 5 november, får du ett stjärnmärkt te (värde 60 kronor) på köpet! Perfekt att njuta av samtidigt som du spelar bingo en kylig höstdag.

För dig som älskar te och att spela bingo är detta ett bra tillfälle att slå två flugor i en smäll. Vårt stjärnmärkta te ”höstglöd” är lyxigt värmande med smak av äpple och kardemumma. Passar utmärkt såväl till morgonte som till eftermiddagsfika.

Vinster märkt med Guldstjärna, ger ett större bidrag till barn och vuxna som är i stort behov av stöd. Samtidigt får du något som sätter guldkant på vardagen. Fler stjärnmärkta vinster hittar du i vår vinstshop.

Så här går det till:
1. Göra en insättning på minst 100 kronor.
2. Börja spela bingo eller skrapa digitala lotter.
3. Preimien skickas per post efter omsatt summa.

Villkor: 
För att ta del av erbjudandet måste du ha gjort en insättning samt spelat bingo eller skrapat våra digitala lotter för din kontanta insättning på minst 100 kronor. Kampanjen gäller från och med klockan 14.00 torsdag 29 oktober 2020 och du måste ha gjort insättningen samt omsatt hela summan senast klockan 23.00 torsdag 5 november 2020. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. Erbjudandet gäller endast en gång per person. Premien kan ej bytas mot kontanter, andra varor eller andra tjänster. Premien skickas per post efter kampanjperioden är slut.

Gör en insättning på Miljonlotteriet

Spela bingo
Beställ lotter som gör skillnad