Gör en insättning på 100 kr och få 80 kr tillbaka i bonus

Varsågod! 80 kronor insättningsbonus!

Våren närmar sig. Träden knoppar och leenden sprids på trottoarer och trädgårdar runt om i landet. Det måste firas. Vi gör det med en fin vårbonus. 80 soliga kronor rakt in på din spelplånbok.

Sätter du in 100 kronor och spelar för 100, får du ytterligare 80 kronor till bingospel och skraplotter. Du kan dessutom ta del av denna insättningsbonus upp till 14 gånger, vilket blir ett totalt värde av 1 120 kronor. Ska vi spela?

Så här funkar det:
1.
Gör en insättning på minst 100 kronor
2. Köp bingospel och/eller onlinelotter för din insättning
3. För varje insättning, minst 100 kronor som du spelar för, får du 80 kronor i bonus insatt på din Spelplånbok för att köpa fler bingospel och onlinelotter.

Villkor: Erbjudandet gäller 14 gånger per person, till och med söndagen den 7 april, klockan 23.59. Du måste spela för kontanterna och få din bonus, innan du kan ta del av erbjudandet fler gånger.
 

Tänk på!
Dina spelköp betalas i första hand med bonusbelopp och därefter kontanta medel. När du har gjort din insättning har du 60 dagar på dig att omsätta pengarna för att få bonus. Överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. Du kan inte plocka ut bonussumman i varuvinster eller kontanter. Du hittar bonusar och kontanter i din Spelplånbok.