Gör en insättning på 100 kr och få 70 kr tillbaka i bonus

Bonus hela veckan. Bonus hela veckan lång…

En ny spännande bingovecka är här. Det firar vi med att ge dig insättningsbonus från måndag till och med fredag. Ska vi spela?

Sätter du in 100 kronor och spelar för 100, får du ytterligare 70 kronor till bingospel och skraplotter. Du kan ta del av insättningsbonusen hur många gånger du vill. Passa på. Njut av bingogemenskap eller kittlande skrapglädje.

Så här funkar det:
1.
Gör en insättning på minst 100 kronor
2. Köp bingospel och/eller onlinelotter för din insättning
3. För varje insättning, minst 100 kronor som du spelar för, får du 70 kronor i bonus insatt på din Spelplånbok för att köpa fler bingospel och onlinelotter.

Villkor: Erbjudandet gäller obegränsat antal gånger per person. Det gäller till och med fredagen den 19 april, klockan 23.59. Du måste spela för kontanterna och få din bonus, innan du kan ta del av erbjudandet fler gånger.
 

Tänk på!
Dina spelköp betalas i första hand med bonusbelopp och därefter kontanta medel. När du har gjort din insättning har du 60 dagar på dig att omsätta pengarna för att få bonus. Överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. Du kan inte plocka ut bonussumman i varuvinster eller kontanter. Du hittar bonusar och kontanter i din Spelplånbok.