Gör en insättning på 100 kr och få 80 kr tillbaka i bonus

Chattvärdar erbjuder valborgsbonus

Vår fina chattvärdar erbjuder dig en sparakande vårbonus. Nu får du som bingoräv eller skraplottsälskare 80 kronor i insättningsbonus.

Sätt in en hundring. Spela. Simsalabim – du får ytterligare 80 kronor insatt på Spelplånboken till bingospel och skraplotter. Du kan ta del av insättningsbonusen flera gånger.

Så här funkar det:
1.
Gör en insättning på minst 100 kronor
2. Köp bingospel och/eller onlinelotter för din insättning
3. För varje insättning, minst 100 kronor som du spelar för, får du 80 kronor i bonus insatt på din Spelplånbok för att köpa fler bingospel och onlinelotter.

Villkor: Erbjudandet gäller 14 gånger per person. Det gäller från och med den 29 april, till och med söndagen den 5 maj, klockan 23.59. Du måste spela för kontanterna och få din bonus, innan du kan ta del av erbjudandet fler gånger.
 

Tänk på!
Dina spelköp betalas i första hand med bonusbelopp och därefter kontanta medel. När du har gjort din insättning har du 60 dagar på dig att omsätta pengarna för att få bonus. Överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. Du kan inte plocka ut bonussumman i varuvinster eller kontanter. Du hittar bonusar och kontanter i din Spelplånbok.