Gör en insättning på 100 kr och få 100 kr tillbaka i bonus

Varsågod! Strålande stålar!

Vi har fått solsting! Kanske har vi varit lite mycket i solen, men när solen strålar blir vi extra glada. Därför erbjuder vi dig upp till 1 400 kronor i bonus. Det är vad vi kallar strålande stålar. Ska vi spela?

Just nu får du 100 kronor i insättningsbonus, för att spela bingo och skrapa onlinelotter. Du kan göra denna manöver upp till 14 gånger.

Så här funkar det:
1.
Gör en insättning på minst 100 kronor
2. Köp bingospel och/eller onlinelotter för din insättning
3. För varje insättning, minst 100 kronor som du spelar för, får du 100 kronor i bonus insatt på din Spelplånbok för att köpa fler bingospel och onlinelotter.

Villkor: Erbjudandet gäller 14 gånger per person. Det gäller från och med den 27 maj, till och med söndagen den 2 juni, klockan 23.59. Du måste spela för kontanterna och få din bonus, innan du kan ta del av erbjudandet fler gånger.
 

Tänk på!
Dina spelköp betalas i första hand med bonusbelopp och därefter kontanta medel. När du har gjort din insättning har du 60 dagar på dig att omsätta pengarna för att få bonus. Överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. Du kan inte plocka ut bonussumman i varuvinster eller kontanter. Du hittar bonusar och kontanter i din Spelplånbok.