Gör en insättning på 100 kr och få 70 kr tillbaka i bonus

Bingon blomstrar, är det dags för juni-jubel?

Härliga juni. Solen strålar, träden står i full grönska och blommorna blommar i all sin prakt. Vem vet, kanske även bingojackpotten blomstrar.

Just nu får du 70 kronor extra till bingospel och onlinelotter. Med andra ord, perfekt läge att satsa på att vinna storkovan. Ska vi spela?

Så här funkar det:
1.
Gör en insättning på minst 100 kronor
2. Köp bingospel och/eller onlinelotter för din insättning
3. För varje insättning, minst 100 kronor som du spelar för, får du 70 kronor i bonus insatt på din Spelplånbok för att köpa fler bingospel och onlinelotter.

Villkor: Erbjudandet gäller på alla insättningar under kampanjperioden. Det gäller från och med den 3 juni, till och med fredagen den 7 juni, klockan 23.59. Du måste spela för kontanterna och få din bonus, innan du kan ta del av erbjudandet fler gånger.
 

Tänk på!
Dina spelköp betalas i första hand med bonusbelopp och därefter kontanta medel. När du har gjort din insättning har du 60 dagar på dig att omsätta pengarna för att få bonus. Överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. Du kan inte plocka ut bonussumman i varuvinster eller kontanter. Du hittar bonusar och kontanter i din Spelplånbok.