Du får 100 kronor tillbaka i bonus när du gör en insättning

Låt bollarna rulla din väg…

Denna fantastiska vecka kan du se fram emot spännande fotbolls-EM-matcher och massor av bingo. Vi erbjuder en strålande insättningsbonus med ett totalt värde av 1 400 kronor.

Vem vet, kanske vinner ditt lag på fotbollsplanen och du i bingorummet? Just nu får du 100 kronor extra till bingospel och onlinelotter – ett perfekt läge att njuta av både fotbollar och bingobollar. Är du redo att dutta hem storvinsten?

Så här funkar det:
1.
Gör en insättning på minst 100 kronor
2. Köp bingospel och/eller onlinelotter för din insättning
3. För varje insättning, minst 100 kronor som du spelar för, får du 100 kronor i bonus insatt på din Spelplånbok för att köpa fler bingospel och onlinelotter.

Villkor: Erbjudandet gäller 14 gånger per person. Det gäller från och med den 10 juni, till och med söndagen den 16 juni, klockan 23.59. Du måste spela för insatta medel och få din bonus, innan du kan ta del av erbjudandet fler gånger.
 

Tänk på!
Dina spelköp betalas i första hand med bonusbelopp och därefter kontanta medel. När du har gjort din insättning har du 60 dagar på dig att omsätta pengarna för att få bonus. Överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. Du kan inte plocka ut bonussumman i varuvinster eller kontanter. Du hittar bonusar och kontanter i din Spelplånbok.