Du får 80 kronor tillbaka i bonus när du gör en insättning

Glad midsommar! 80 kronor insättningsbonus!

Den svenskaste av svenska högtider är här! Människor samlas, midsommarkransar knyts, leenden sprids i trädgårdar och uteplatser runt om i landet. Det måste firas!

Just nu får du 80 kronor rakt in på din spelplånbok. Du kan dessutom ta del av denna insättningsbonus upp till 14 gånger, vilket blir ett totalt värde av 1 120 kronor. Ska vi spela?

Så här funkar det:
1.
Gör en insättning på minst 100 kronor
2. Köp bingospel och/eller onlinelotter för din insättning
3. För varje insättning, minst 100 kronor som du spelar för, får du 80 kronor i bonus insatt på din Spelplånbok för att köpa fler bingospel och onlinelotter.

Villkor: Erbjudandet gäller 14 gånger per person. Det gäller från och med den 17 juni, till och med söndagen den 23 juni, klockan 23.59. Du måste spela för insatta medel och få din bonus, innan du kan ta del av erbjudandet fler gånger.
 

Tänk på!
Dina spelköp betalas i första hand med bonusbelopp och därefter kontanta medel. När du har gjort din insättning har du 60 dagar på dig att omsätta pengarna för att få bonus. Överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. Du kan inte plocka ut bonussumman i varuvinster eller kontanter. Du hittar bonusar och kontanter i din Spelplånbok.