Gör en insättning på 100 kr och få 50 kr tillbaka i bonus.

Sätt in och lev ut bingodrömmen

Vad gör du när du vinner riktigt stort i bingot? När du gör en insättning och spelar för minst 100 kronor får du en bonus på 50 kronor extra att köpa nya brickor för.

Så här enkelt får du din bonus – upp till 14 gånger: 

1. Gör en insättning på minst 100 kronor vid samma tillfälle
2. Köp bingospel och/eller onlinelotter för din insättning
3. Varsågod! För varje insättning om minst 100 kronor som du spelar för får du 50 kronor i bonus att köpa ännu fler bingospel och/eller onlinelotter för. Bonusen sätts in automatiskt i din spelplånbok.

Villkor: Kampanjen gäller från och med måndag 26 juni klockan 06.00 till och med söndag 2 juli klockan 23.59. Du kan ta del av erbjudandet upp till 14 gånger under kampanjperioden. När du gör en insättning måste du spela för kontanterna och få din bonus innan du kan ta del av erbjudandet fler gånger. På Miljonlotteriet går alltid bonus före kontanter, det betyder att du måste spela upp för bonuspengar innan du spelar för dina kontanter.
 
Tänk på! 
Du får din bonus på 50 kr först efter du har spelat bingo eller skrapat onlinelotter för din kontanta insättning. När du har gjort din insättning har du 60 dagar på dig att omsätta pengarna för att få bonus. En överföring från vinstkontot till spelplånboken räknas inte som en insättning. Om du vinner en bonusvinst måste dessa först omsättas innan du kan göra köp med dina kontanter.
Observera att bonussumman endast är till för våra onlinelotter eller våra bingospel, det vill säga att du inte kan plocka ut den i varuvinster eller göra ett uttag. Du vinner alltid kontanter när du spelar bingo eller köper våra onlinelotter som du såklart kan plocka ut, förutom Resan och Miljonlotten som har ett vinstvärde som du kan plocka ut en vinst för i vinstshoppen.