Skapa konto och ta chansen att bli miljonär i nya Miljonbingo.

En MILJON anledningar att spela bingo

Storslagna nyheter – och storslagna vinster. Vår största bingosatsning någonsin är här. Om du har turen att pricka in rätt bricka kan du bli bingomiljonär i Sveriges häftigaste bingospel – Miljonbingo.

Japp, du läste rätt! I vårt nya variantbingo är högsta vinsten 1 000 000 kronor. Så köp din bricka redan idag för att ta din chans att ropa bingo som ingen annan gjort förut! En bricka kostar 20 kronor.

Gör som tusentals andra och upptäck bingoglädjen 

Våra chattvärdar är hjärtat i vår bingogemenskap. De håller dig sällskap när du spelar bingo, men står även bakom en massa roliga aktiviteter och tävlingar under spelets gång. Samtidigt som du deltar i gemenskapen har du alltså möjlighet att vinna allt från bingoslantar till finfina varuvinster – det kalla vi bingoglädje!

Bingo! Du får en välkomstgåva

Till dig som ny kund på Miljonlotteriet finns en välkomstgåva att hämta. När du gör din insättning och omsätter den får du dubbelt upp tillbaka av oss. Det är vårt sätt att hälsa dig välkommen till vår härliga gemenskap, spelglädje och bingovärme! Du börja ditt bingoäventyr till miljonen genom att skapa ett konto. Har du redan ett konto klickar du på logga in.