200 kronor i välkomstgåva till till dig som börjar spela bingo hos Miljonlotteriet.

Spela, umgås – och få en välkomstgåva

Följ tre enkla steg för att få din bingobonus.

 
Upptäck bingovärmen med 200 kronor i välkomstbonus

I Miljonlotteriets bingolobby kan du bokstavligen rada upp vinsterna. Samtidigt som du duttar i dina nummer på brickorna i något av våra roliga spel, håller medspelare dig sällskap i chatten. Håll utkik efter chattvärdarnas roliga tävlingar i chattflödet.

För att ta del av din välkomstbonus behöver du:

1. Skapa konto i formuläret nedan
2. Sätta in minst 100 kronor i din spelplånbok. (
Här kan du läsa mer om hur du sätter in pengar)
3. Spela och omsätt dina 100 kronor inom 60 dagar i Retrobingot, eller något av våra andra roliga bingospel, så vi sätter in 200 kronor i din spelplånbok 

Din bingobonus är vårt sätt att säga välkommen till oss! Men också tack! Ditt spelande bidrar till föreningar och eldsjälar som arbetar mot alkohol- och drogproblem i samhället. Något som vi alla vinner på, eller hur?

Läs mer om våra regler och villkor kring din välkomstgåva

Skapa ditt spelkonto här

Det tar bara en minut 

 
Aktuella jackpottar
 • Stjärnjacken 176 876 kr
 • Drömbingo 48 337 kr
 • Fikarutan 22 357 kr
 • Zoobaloo 10 453 kr
 • Blombingo 10 146 kr
 • Tissel & Tassel 9 176 kr
 • Kärleksbingo 6 839 kr
 • Tornadobingo 5 541 kr
 • Tvåkronan 5 471 kr
 • Femkronan 2 401 kr
Toppvinster senaste 30 dagarna
 • Gammelmormor 20 602 kr
 • Marta 046 15 989 kr
 • Svea7974 10 515 kr
 • Biggan 9 361 kr
 • Marie-Louise410 9 100 kr
 • Tallefjant 8 687 kr
 • Monica248 7 736 kr
 • Carina6324 5 498 kr
 • Anna-kar6 5 120 kr
 • mysan1 4 965 kr
Chattschema
Måndag 23/5
Dania09.00–12.00
Godmorgon, vi börjar veckan med frukostbingo. Chattvärden kommer då och då tävla ut kaffe eller te (vinnaren bestämmer vad den önskar). Det kommer extra många Tripptrapp och Blixten där ju tre personer vinner: 60kr (1an) 40kr (2an) och 20kr (3an).
Dania13.00–16.00
Kramkalas hela eftermiddagen, mysigt! Mellan kl 13-15 spelar vi Retro frågesport.
Maya17.00–22.00
Vi nylanserar "Fikarutan" och "Drömbingo", de spelen har fått nya vinstplaner och nya namn, skoj! Det firar vi med att varje gång någon av dessa bingospel körs kommer ett chattspel värde 40kr. Mellan 18-20 körs "Grill-mejltävlingen" där du kan vinna en hamburgerpress. Lycka till!
Tisdag 24/5
Moa09.00–12.00
Under hela förmiddagen kan du vinna blomsterkort värde 100kr i chatten när chattvärden säger till. Vid dessa tillfällen vinner både ettan och tvåan. Som om inte det vore nog så är alla "baklängesord" värda 35kr.
Maya13.00–16:00
Ettan och trean vinner i alla chattspel. Dessutom kommer mejltävlingen "Retro" mellan klockan 13-15.
Maya17.00–22:00
En kväll där alla "Översätt" är värda 40 kronor, skoj! 18–20 blir det "Grilltävling".
Onsdag 25/5
Dania09.00–12.00
Frukostbingo, chattvärden kommer vid några tillfällen att tävla ut kaffe och te i chatten (vinnaren bestämmer vad den önskar), mums! Ettan och tvåan vinner i övriga chattspel.
Maya13.00–16.00
Idag mellan klockan 13-15 kommer retro frågesport. Alla "Ordspråk" är även värda 50kr och då får vinnaren dessutom dela ut en kram (25kr), Man får vinna max ett ordspråk värt 50kr och det räknas in i de två chattspelen man får vinna under passet.
Maya17.00–22.00
"Grilltävlingen" där du kan vinna en Hamburgerpress spelas mellan 18–20. Alla chattspel är dessutom värda 30 kronor.
Chatt- & bingoschema

Se när du kan spela ditt favoritspel och när chatvärdarna är på plats i chatten.

Se här
Close
Spelas måndag–fredag 9.00–12.00
 • Tornadobingo3 kr
 • Tvåkronan2 kr
 • Femkronan5 kr
 • Blomsterbingo3 kr
 • Stjärnskottet9 kr
Spelas övrig tid
 • Tornadobingo3 kr
 • Retrobingo9 kr
 • Tvåkronan2 kr
 • Tissel & Tassel10 kr
 • Femkronan5 kr
 • Zoobaloo10 kr
 • Blomsterbingo3 kr
 • Stjärnjacken15 kr
 • Femkronan5 kr
 • Tvåkronan2 kr
 • Stjärnskottet9 kr
 • Tornadobingo3 kr
 • Kärleksbingo3 kr
Close
Baklänges
Snabba fingrar och en snabb tankeverksamhet är bra att ha när vi spelar Baklängesspelet. Bingovärden lägger ut ett ord och din uppgift är att skriva ut det valda ordet baklänges så fort som möjligt! För att vinna behöver du stava ordet ”rätt” och vara snabbast, såklart!
Bingo
Vårt chattspel Bingo går ut på att chattvärden säger till innan spelet kommer att Bingo ska spelas och man ska välja nummer. De som vill delta i chattspelet skriver då i chatten, innan spelet börjar, tre nummer (175). Den vanliga bingo-slumpen drar nummer och den person som prickar in dessa tre nummer först skriver då Bingo och sina valda nummer i chatten. Bingovärden kollar då så det var de korrekta siffrorna som skrivits och som kommit, och dessa vinner chattvinst!
Bingospegeln
Vårt chattspel Bingospegeln går ut på att bingovärden säger till innan spelet kommer att Bingospegeln ska spelas och man ska välja nummer. De som vill delta i chattspelet skriver då i chatten, innan spelet börjar, fyra nummer (1-75). Numren måste vara två spegelpar, exempelvis 13, 31 & 17, 71. Den vanliga bingo-slumpen drar nummer och den person som prickar in dessa tre nummer först skriver då Bingo i chatten. Bingovärden kollar då så det var de korrekta siffrorna som skrivits och som kommit, och dessa vinner chattvinst!
Blixten
Bingovärden säger ett tema och en bokstav (exempelvis flicknamn på L). Den snabbaste som ger ett svar inom rätt tema och bokstav vinner 60 kronor, den näst snabbaste vinner 40 kronor och den tredje snabbaste vinner 20 kronor. (Man får inte svara samma svar som den innan, alla svar måste därför vara olika).
Blommor på latin
Bingovärden skriver ett blomsternamn på latin och du ska skriva vad det heter på svenska. Blommor på latin kan även bestå utav växter.
Blomsterbudet
Ett blomsterbud kan komma i vilket av nedanstående chattspel. Vinnaren får blomsterkort värde 100 kronor samt få ge bort ett blomsterkort värde 50 kronor till en vän i chatten. Man får vinna max ett blomsterbud per pass (det är helt okej om man får ett blomsterkort från en chattkompis utöver sin vinst).
En ska bort
Ingen ska någonsin behöva känna att man inte passar in. Förutom i ”En ska bort”.  Vi ger ett ämne och fyra olika alternativ – vilket av alternativen hör inte till ämnet? Var snabbast med rätt svar och du vinner!
Finn landet i namnet
Det här chattspelet fungerar ungefär som Ordmixen. Du får ett namn av oss, och du ska klura ut vilket land som gömmer sig där i.
Frågesport
Om du inte redan sitter på en hel del kunskap så kommer du garanterat att göra det efter en stund i vår bingochatt. Vi har laddat upp med massor av allmänbildande frågor och om du slänger ur dig rätt svar på vår fråga först, är det du som vinner! Ibland har våra frågesportsfrågor ett tema, till exempel mat eller musik. 
Mattetal
Här gäller det att hålla koll på siffrorna. Vår bingovärd kan ge dig tal med både plus, minus och gånger. Här gäller det för dig att snabbt räkna ut rätt svar.
När hände det
Vad minns du mest och bäst av stort och smått genom tiderna? I "När hände det" ger vi dig ett påstående och det gäller att att snabbt gissa vilket årtal det hände. Om inte rätt årtal kommer in bland svaren vinner den spelare som hamnade närmast rätt svar.
Ordjakten
Ibland krånglar vi till det och slänger ut trasiga ord i chatten. Dessa ord saknar ett par bokstäver och om du är först med att lyckas klura ut vilket ord det är, blir det du som vinner en chattvinst att spela för. Glöm inte att det är viktigt att du stavar helt rätt!
Ordmixen
Vad händer om man lägger ner ett ord i ett mixer? Det blir ett väldigt rörigt ord. Vi har mixat fler stycken! Om du är först med att lista ut vilket det ursprungliga ordet är går vinsten till dig. Tänk på att det är viktigt att du stavar helt rätt om du vill ta hem segern.
Ordröran
Ordröran är en något förenklad version av Ordmixen då första och sista bokstaven är placerad på rätt ställe. Du behöver dock reda ut gröten där emellan. Lista ut vilket ord vi söker, se till att stava rätt och kanske viktigast av allt: se till att vara först med rätt svar. Då vinner du ett tillskott på saldot i din spelplånbok!
Ordspråket
Ordspråk är ett bra sätt att förmedla ett budskap eller en lärdom på.  Våra ordspråk har dock tappat ett ord och därmed hela poängen. Vilket ord saknas? Svara rätt först för att vinna!
Rappakalja
I detta spel svamlar vi som aldrig förr. Vi söker ett ord som vi beskriver med ett par helt andra ord. Om du lyckas lista ut ordet via våra ledtrådar och associationer, och svarar rätt först, så vinner du!
Retro 50-, 90-tal
Retro är vårt frågesportsspel som fokuserar på det som hände förr i tiden. Här sätts dina kunskaper om allt mellan 50-talet upp till 90-talet på prov.
Sant eller falskt
I "Sant eller falskt" ger vi dig ett påstående och det gäller att snabbt klura ut om påståendet är just sant eller falskt.
Singing Bee
Har du länge drömt om att bli rockstjärna? Här har du äntligen din chans att visa vad du går för! Under Singing Bee blir det härlig skönsång i chatten. Var först med att fylla i de saknade orden i våra sångrader och du får applåder och chattvinst!
Tre blir ett
Tre blir ett är en mer avancerad variant av ordjakten. Här är det tre ord som saknar en bokstav var (i rätt ordning) och som bildar ett nytt ord. Vi söker det nya ordet på tre bokstäver. Exempelvis: KA_TA  ,  B_DA  ,  G_ÖMMA = SAL (kasta, bada och glömma, men vi söker enbart ordet SAL).
Tripptrapptrull
I Tripptrapptrull gäller det att skriva rätt siffra snabbast. Chattvärden skriver först en siffra mellan 120 när chattspelet drar igång. Då gäller det att skriva en av de tre siffrorna som kommer efter siffran som chattvärden skrivit. Man får bara skriva ett nummer en gång. Exempel: Chattvärden skriver nummer 13. Då gäller att att snabbast skriva något av de tre nummer som kommer efter 13. Dvs ska man skriva 14, 15 eller 16 för att få rätt. De tre som skrivit varsitt nummer först får dela på 120 kronor (ettan 60kr, tvåan 40kr och trean 20kr)!  
Vem där
I vem där gäller det att snabbast svara rätt namn på en känd person som chattvärdarna söker efter via ledtrådar om personen. Här är det viktigt att skriva både för och efternamn. Stavfel är ok, så länge chattvärden förstår vem som menas.
Vilken siffra
I "Vilken siffra" skrive vi en kort fråga där vi söker en siffra. Exempelvis: Antal dagar i januari  = 31
Översätt
Hur bra är du på engelska? Ett ord ställs antingen på engelska eller på svenska och när du översatt ordet så skriver du det.
Chattspelsregler

- Du får bara gissa en gång per chattspel, om inte bingovärden säger något annat
- Max ett svar/person och max en mejladress i mejltävlingarna. 
- Du får vinna 2 stycken chattvinster per chattpass och varuvinster räknas in i dessa. Ett chattpass är fram till en chattvärd har rast/slutar för dagen eller att en ny chattvärd börjar. Om en chattvärd exempelvis jobbar 9–15 men har rast vid 12 får man vinna 2 chattspel innan chattvärdens rast och 2 chattspel efter rasten.
- Du får vinna max 1 Guldfråga eller liknande (chattspel värda minst 50kr) och denna räknas in i de 2 chattspel du får vinna per pass.
- Du får vinna maximalt en varuvinst under ett chattpass. 
- Rättstavade svar är avgörande i chattspelen ”Baklänges”, "Blixten", "Finn landet i namnet", Ordjakten”, ”Ordmixen”, "Ordröran", "Ordspråk", "Singing Bee",  "Tre blir ett" och "Översätt".
- Vid övriga chattspel är det okej att stava fel, så länge bingovärden förstår vad du menar.
Kramar gäller inte i TrippTrapp och i Blixten om inte chattvärden säger annat
- När svaret är ett namn så räcker det med att endast skriva efternamnet.
- Respektera och följ bingovärdens beslut.
- Vid de tillfällen där svaret på ett chattspel är ett årtal, ska hela årtalet skrivas ut. Till exempel 1983 istället för 83.
- Du kan max vinna med ett chattnamn per dag.
- Svaren ska vara hela utan förkortningar.
- Det är inte okej att hjälpa andra som missat ledtrådar till mejltävlingar öppet i chatten. Detta ska i sådana fall ske i privat chatt. Ledtrådarna får bara ges en gång av chattvärden, det ska löna sig att vara på plats under tävlingens gång och ser chattvärden att någon medvetet upprepar ledtrådar/svar till mejltävlingar i chatten kan den bli avstängd från att delta i tävlingen.

 

Chattspel

Här hittar du alla roliga chattspel som du kan vara med och tävla i när du spelar bingo.

Se här

Alla bingospel

Miljonlotteriets bingospel Blomsterbingo
3 kr
Blomsterbingo
Mönsterbingo för dig som älskar blommor. I samarbete med Euroflorist.
Miljonlotteriets bingospel Femkronan
5 kr
Femkronan
Billigt variantbingo med fantastiska vinstchanser.
Miljonlotteriets bingospel Kärleksbingo
3 kr
Kärleksbingo
Mönsterbingo som flödar av kärlek.
Miljonlotteriets bingospel Retrobingo
9 kr
Retrobingo
Variantbingo som flörtar med svunna tider.
Miljonlotteriets bingospel Stjärnjacken
15 kr
Stjärnjacken
Variantbingo skapad tillsammans med kunder!
Miljonlotteriets bingospel Stjärnskottet
9 kr
Stjärnskottet
Variantbingot där jackpottarna avlöser varandra i snabb hastighet.
Miljonlotteriets bingospel Tissel & Tassel
10 kr
Tissel & Tassel
Klassiskt bingo om kändisar och annat kul skvaller.
Miljonlotteriets bingospel Tornadobingo
3 kr
Tornadobingo
Mönsterbingo där halva jackpotten delas med alla.
Miljonlotteriets bingospel Tvåkronan
2 kr
Tvåkronan
Klassiskt bingo som blir ditt för endast två kronor.
Miljonlotteriets bingospel Zoobaloo
10 kr
Zoobaloo
Variantbingo som är skapat tillsammans med våra kunder!
Maxad blomsterglädje i bingot som smittar av sig – för vinner en, vinner alla! I samarbete med Euroflorist.
Pris 3 kr
Start-jackpott 5 000 kr
Antal bollar 75 st
Miljonlotteriets bingospel Blomsterbingo
Spelregler

I detta spel kan du vinna jackpott, men vi tävlar dessutom ut blomsterkort i chatten under perioden då samarbetet med Euroflorist pågår – vilken lycka! Gäller fram till och med 31 maj. Bingo får du när du fyllt mönstret av den hela yttre ramen. Och varje gång jackpotten går ut får vinnaren halva vinstsumman – resten delas mellan övriga spelare.

Jackpotten startar på 5 000 kronor och faller ut vid bingo inom 42 bollar. Du har en jackpottchans per köpt bricka. Spelet börjar när fyra spelare med minst åtta köpta brickor gått med. Du kan ha upp till 24 brickor per omgång.

Vinstandelen för Blomsterbingo är 50 %. Av din insats går 7 % till jackpotten och 43 % avsätts till aktuell spelomgångs vinstpott. 

Maximal spelglädje och fina jackpottchanser för endast en femkrona.
Pris 5 kr
Start-jackpott 1 000 kr
Antal bollar 75 st
Spelregler Miljonlotteriets bingospel Femkronan
Spelregler

Billigt bingo med fantastiska vinstchanser. Jackpotten startar på hela 1 000 kronor och blir din om du får jackpott med full bricka inom 55 bollar.

Spelet startar när fyra spelare med minst åtta köpta brickor gått med. Du kan ha upp till 24 brickor per omgång.

Vinstandel för Femkronan är 50 %. Av din insats går 15 % till jackpotten och 35 % avsätts till aktuell spelomgångs vinstpott.

Öppna ditt hjärta för en riktigt kärleksbingo. Vinner en, vinner alla!
Pris 3 kr
Start-jackpott 5 000 kr
Antal bollar 75 st
Miljonlotteriets bingospel Kärleksbingo
Spelregler

I vårt härliga kärleksbingo får du bingo när du fyllt mönstret av den hela yttre ramen. Och varje gång jackpotten går ut får vinnaren halva vinstsumman – resten delas mellan övriga spelare, delad kärlek är dubbel kärlek!

I denna mönsterbingo startar jackpotten på 5 000 kronor och faller ut vid bingo inom 42 bollar. Du har en jackpottchans per köpt bricka. Spelet startar när fyra spelare med minst åtta köpta brickor gått med. Du kan ha upp till 24 brickor per omgång. 

Vinstandelen för Kärleksbingo är 50 %. Av din insats går 7 % till jackpotten och 43 % avsätts till aktuell spelomgångs vinstpott. 

Bingo med retrovibbar – maxad med spelglädje och fantastiska jackpottar.
Pris 9 kr
Start-jackpott 200 kr
Antal bollar 75 st
Miljonlotteriets bingospel Retrobingo
Spelregler

Detta är en riktig pärla bland våra variantbingon! Den nostalgiska retrokänslan från 60-, 70-, 80- och 90-talet infinner sig lika snabbt som jackpottarna avlöser varandra. Jackpotten startar på 200 kronor och faller ut vid bingo inom 60 bollar. Du har en jackpottchans per köpt bricka.

Spelet startar när fyra spelare med minst åtta köpta brickor gått med. Du kan ha upp till 24 brickor per omgång.

Vinstandelen för Retrobingo är 50 %. Av din insats går 13 % till jackpotten och 37 % avsätts till aktuell spelomgångs vinstpott.

Ta sikte mot den snabbast stigande jackpotten i Stjärnjacken – ett av våra mest populära bingospel.
Pris 15 kr
Start-jackpott 20 000 kr
Antal bollar 75 st
Miljonlotteriets bingospel Stjärnjacken
Spelregler

Jackpotten startar på 20 000 kronor, stiger snabbt uppåt och blir din om du får full bricka inom 51 bollar.

Du deltar i totalt fem deldragningar. I den första får du bingo på vågrät rad, lodrät rad eller diagonalen. I de tre kommande deldragningarna är det vågräta rader som gäller. I den femte och sista ska du ha full bricka för att ha chans på spelets eftertraktade jackpott.

Spelet startar när fyra spelare med minst åtta köpta brickor gått med. Du kan ha upp till 24 brickor per omgång.

Vinstandelen för Stjärnjacken är 50 %. Av din insats går 12 % till jackpotten och 38 % avsätts till den aktuella spelomgångens vinstpott. 

Sikta mot stjärnorna och vinn en gnistrande jackpott.
Pris 9 kr
Start-jackpott 200 kr
Antal bollar 75 st
Spelregler Miljonlotteriets bingospel Stjärnskottet
Spelregler

Populära Stjärnskottet är variantbingot där jackpottarna avlöser varandra i snabb hastighet. Jackpotten startar på 200 kronor och faller ut med full bricka inom 60 bollar.

Spelet startar när fyra spelare med minst åtta köpta brickor gått med. Du kan ha upp till 24 brickor per omgång.

Vinstandel för Stjärnskottet är 50 %. Av din insats går 13 % till jackpotten och 37 % avsätts till aktuell spelomgångs vinstpott.

Klassiskt bingo för endast 10 kr, där senaste skvallret värderas högt!
Pris 10 kr
Start-jackpott 5 000 kr
Antal bollar 75 st
Miljonlotteriets bingospel Tissel & Tassel
Spelregler

Nu ska det tisslas och tasslas om kändisar och annat när detta spel rullar i spellistorna. Bingo består av fem dragningar och som vinnare tar du hem hela vinstsumman! Jackpotten startar på höga 5 000 kronor och faller ut vid bingo inom 56 bollar. Du har en jackpottchans per köpt bricka.

Spelet startar när fyra spelare med minst åtta köpta brickor gått med. Du kan ha upp till 24 brickor per omgång.

Vinstandelen för Tissel & Tassel är 49 %. Av din insats går 12 % till jackpotten och 37 % avsätts till aktuell spelomgångs vinstpott. 

Håll i dig – när tornadon är framme i detta spännande bingospel vinner alla!
Pris 3 kr
Start-jackpott 5 000 kr
Antal bollar 75 st
Miljonlotteriets bingospel Tornadobingo
Spelregler

Tornadobingo är mönsterbingot som inte gör någon besviken. Bingo får du när du fyllt mönstret av en hel ram. Och varje gång jackpotten går ut får vinnaren halva vinstsumman – resten delas mellan övriga spelare!

Jackpotten startar på 5 000 kronor och faller ut vid bingo inom 42 bollar. Du har en jackpottchans per köpt bricka.

Spelet startar när fyra spelare med minst åtta köpta brickor gått med. Du kan ha upp till 24 brickor per omgång.

Vinstandelen för Tornadobingo är 50 %. Av din insats går 7 % till jackpotten och 43 % avsätts till aktuell spelomgångs vinstpott. 

Tvåkronan är det klassiska bingospelet som ger mycket bingoglädje för pengarna.
Pris 2 kr
Start-jackpott 3 000 kr
Antal bollar 75 st
Miljonlotteriets bingospel Tvåkronan
Spelregler

Detta snabba bingospel blir ditt för bara två kronor! Jackpotten startar på 3 000 kronor och faller ut vid bingo inom åtta bollar. Busenkelt och hur kul som helst, precis som ett klassiskt bingo ska va!

Spelet startar när fyra spelare med minst åtta köpta brickor gått med. Du kan ha upp till 24 brickor per omgång.

Vinstandelen för Tvåkronan är 50 %. Av din insats går 10 % till jackpotten och 40 % avsätts till aktuell spelomgångs vinstpott. 

Populära Zoobaloo är ett variantbingo som har fem dragningar och en jackpott som startar på 5 000 kronor.
Pris 10 kr
Start-jackpott 5 000 kr
Antal bollar 75 st
Regler Miljonlotteriets bingospel Zoobaloo
Spelregler

Zoobaloo består av fem dragningar och jackpotten, som startar på 5 000 kronor, faller ut vid bingo inom 56 bollar.

Spelet startar när fyra spelare med minst åtta köpta brickor gått med. Du kan ha upp till 24 brickor per omgång.

Vinstandelen för Zoobaloo är 49 %. Av din insats går 12 % till jackpotten och 37 % avsätts till aktuell spelomgångs vinstpott.