Du som är ny bingospelare hos Miljonlotteriet får 200 kronor att spela för i välkomstbonus.

Hjärtligt välkommen! Du får en kärleksgåva

Följ tre enkla steg för att få din bingobonus.

 

Spela Kärleksbingot med 200 kronor i välkomstbonus

Kärleksbingot är vårt roliga bingospel som bygger på hjärtan. Samtidigt som du duttar i dina nummer i den spännande jakten på vinnande rader, umgås du i chatten och kan vinna jackpotten. Faller jackpotten ut får alla spelare en del av den. För att delad kärlek är dubbel kärlek.

För att ta del av din välkomstbonus behöver du:

1. Skapa konto i formuläret nedan
2. Sätta in minst 100 kronor i din spelplånbok. (Här kan du läsa mer om hur du sätter in pengar)
3. Spela och omsätt dina 100 kronor inom 60 dagar i Kärleksbingot, eller något av våra andra roliga bingospel, så vi sätter in 200 kronor i din spelplånbok 

Din bingobonus är vårt sätt att säga välkommen till oss! Men också tack! Ditt spelande bidrar till föreningar och eldsjälar som arbetar mot alkohol- och drogproblem i samhället. Något som vi alla vinner på, eller hur?

Läs mer om våra regler och villkor kring din välkomstgåva
Aktuella jackpottar
 • Miljonbingo Miljonchans!
 • Stjärnjacken 92 802 kr
 • Sommarbingo 78 385 kr
 • Fikarutan 68 196 kr
 • Drömbollen 7 564 kr
 • Zoobaloo 6 115 kr
 • Tvåkronan 3 238 kr
 • Juveljakten 2 255 kr
 • Femkronan 1 350 kr
 • Stjärnskottet 565 kr
Jackpottar senaste 30 dagarna
 • Kicki106 27 909 kr
 • Rose9233 26 467 kr
 • Sofie79 15 668 kr
 • Ulla-britt459 15 066 kr
 • Lotta89 12 732 kr
 • Chrille 12 199 kr
 • Viveka34 11 068 kr
 • Leif51 9 658 kr
 • anitama 8 609 kr
 • dusse 7 419 kr
Close
Vill du ha mer bingo för pengarna? Delta i tävlingar i bingochatten och vinn fina priser!
Chattschema

Se när chattvärdarna är på plats i chatten.

Se här
Close
Bingoschema
 • Stjärnjacken15 kr
 • Femkronan5 kr
 • Zoobaloo10 kr
 • Fikarutan6 kr
 • Miljonbingo20 kr
 • Tornadobingo3 kr
 • Bokstavsbingo8 kr
 • Tvåkronan2 kr
 • Drömbingo7 kr
 • Juveljakten9 kr
 • Stjärnskottet9 kr
Close
Bingoschema
Spelas dygnet runt
 • Tissel & Tassel10 kr
Bingoschema

Se när du kan spela ditt favoritspel.

Se här
Close
CHATTSPEL
Till höger ser du alla våra chattspel.
Chattspelen är värda 15 kr om inget annat anges.
Du får vinna max tre chattspel per dag.
Sifferbingo (CS-Bingo)
Matcha de siffror som bingoslumpen drar! Ange tre siffror mellan 1–75 när chattvärden säger till. Matchar dina siffror bekräftar du dessa och anger svaret på frågan från chattvärden. Chattvärden stämmer av alla siffror. Två vinnare vinner 35 kr att spela för. 
Speglande siffror

Välj fyra siffror mellan (1-75) som är spegelbilder av varandra, t.ex. 01 & 10 eller 17 & 71. När bingo-bollarna rullar ut, var beredd! Om dina siffror matchar och du svarar snabbt på chattvärdens fråga, kan du bli en av våra två lyckliga vinnare som går hem med 20 kr var. 

Stegen
Ta stegen och klättra mot bonus! Skriv tre siffror mellan 1-75 efter varandra (exempel 44,45,46). Var redo när bollarna börjar rulla. Om dina bollar matchar, skriv snabbt i chatten och svara på chattvärdens fråga. Två lyckliga vinnare får 20 kr var att spela för.
Abc
I  ABC skriver chattvärden en bokstav i chatten och då gäller det att skriva en av de tre följande bokstäverna enligt alfabetet. Exempel: Chattvärden skriver: K. Du skriver L, M eller N. De tre som skrivit varsin bokstav först vinner (1:an vinner 30 kr, 2:an 20 kr och 3:an 15 kr).
Baklänges
Här är det fördelaktigt med snabba fingrar och snabb tankeverksamhet när vi spelar Baklängesspelet. Chattvärden lägger ut ett ord och du skriver ut ordet baklänges. För att vinna behöver du stava ordet rätt. Och vara snabbast.
En ska bort
Ingen ska någonsin behöva känna att man inte passar in. Förutom i ”En ska bort”.  Vi ger ett ämne och fyra olika alternativ – vilket av alternativen hör inte till ämnet? Var snabbast och du vinner!
Gåtor
Klurig, vitsigt och kanske lätt. Eller svårt. Gåtor behöver ingen närmare förklaring utan ställs av chattvärden och du svarar i chatten.
Ge mig fem av
Chattvärden skriver; ge mig fem av ett ämne, exempelvis grönsaker. Då ska varje kund ge fem olika grönsaker gurka, tomat, majs, morot och lök.
Mattetal
I vårt chattspel Mattetal gäller det att hålla koll på siffrorna. Vår chattvärd kan ge dig tal med både plus, minus och gånger i chatten och det gäller för dig att snabbt räkna ut det rätta svaret. Vad minns du av skolans mattelektioner? 
Ordjakten
Ibland krånglar vi till det och slänger ut trasiga ord i chatten. Dessa ord saknar ett par bokstäver och om du är först med att lyckas klura ut vilket ord det är, blir det du som vinner. Viktigt att du stava rätt!
Ordmixen
Vad händer om man lägger ner ett ord i ett mixer? Det blir ett väldigt rörigt ord. Om du är först med att lista ut vilket det ursprungliga ordet är går vinsten till dig. Tänk på att det är viktigt att du stavar rätt!
Ordröran
Ordröran är en förenklad version av Ordmixen. Första och sista bokstaven är placerad på rätt ställe. Du reder ut allt där emellan. Stava rätt och var först för vinst att spela för!
Ordspråket
Ordspråk är ett bra sätt att förmedla ett budskap eller en lärdom på.  Våra ordspråk har dock tappat ett ord och därmed hela poängen. Vilket ord saknas? Svara rätt först för att vinna!
Rappakalja
I detta spel svamlar vi som aldrig förr. Vi söker ett ord som vi beskriver med ett par helt andra ord. Om du lyckas lista ut ordet via våra ledtrådar och associationer, och svarar rätt först, så vinner du!
Singing Bee
Har du länge drömt om att bli rockstjärna? Här har du äntligen din chans att visa vad du går för! Under Singing Bee blir det härlig skönsång i chatten. Var först med att fylla i de saknade orden i våra sångrader och du får applåder och chattvinst!
Stjärnfemman
När chattvärden annonserar Stjärnfemman så startar hen ett valfritt chattspel där de 5 snabbaste får dela på 100 kr. Med andra ord - stor chans att vinna. Chattspelet bestämmer chattvärden och du får veta i tid innan det dyker upp.
Tre blir ett
Tre blir ett är en mer avancerad variant av ordjakten. Här är det tre ord som saknar en bokstav var (i rätt ordning) och som bildar ett nytt ord. Vi söker det nya ordet på tre bokstäver. Exempelvis: KA_TA, B_DA, G_ÖMMA = SAL (kasta, bada och glömma, men vi söker enbart ordet SAL).
Tripptrapptrull
Chattvärden skriver en siffra mellan 1–20 och du skriver en av de tre siffrorna som kommer efter. Du får bara skriva ett nummer en gång. Ex: Chattvärden skriver 13. Du skriver 14, 15 eller 16. 1:an vinner 30 kr, 2:an 20 kr och 3:an 15 kr.
Vem där
I vårt chattspel Vem där gäller det att snabbast, via ledtrådar förstå vilken känd person chattvärden söker. Vi vill att du skriver med för och efternamn och stavfel är ok så länge chattvärden förstår vem som menas.
Vilken siffra
I chattspelet Vilken siffra skriver chattvärden en kort fråga där svaret alltid är en siffra. Exempelvis: Antal dagar i januari? Och du svarar 31. Här kan de komma frågor hur brett som helst, inga ämnen är specificerade. 
Är du klokare än en skolelev?
Ja, är du? Här kommer kluriga frågor att avslöja varandra, på den. På den nivån som våra barn läser i 5:e klass i skolan. Borde man kunna det?
Översätt
Hur bra är du på det engelska språket? Här ställer chattvärden en fråga om ett ord som antingen kommer på engelska eller på svenska. Och du svarar med en översättning på ordet. Så snabbt du kan.  
TÄVLINGAR
Till höger ser du alla våra tävlingar.
Tävlingarna är värda minst 50kr eller är en varuvinst. 
Du får vinna max en tävling per dag och den räknas in i de tre chattspel du får vinna per dag.
Blomsterbud
Ett blomsterbud innebär att istället för att du får din vanliga chattspelsvinst vinner du två blomsterkort (värde 100 kr), och du får ge bort ett blomsterkort (värde 50 kr) till en annan spelare. För den spelaren som tar emot blomsterbudet (ett blomsterkort, värde 50 kr) räknas det inte in i de chattspel du får vinna per dag.
Frukostbingo / Kvällsbingo
Här gäller det att svara rätt på chattvärdens fråga som kan handla om allt mellan himmel och jord. Vinsten: 50 kr att spela för, ett paket kaffe eller en Miljonlott. Du väljer.  Skickas vinsten kommer den på posten inom kort. Vinsten räknas som en av de tre chattspelsvinster du får vinna per dag.
Guldfrågor
När guldfrågor dyker upp i chatten betyder det att vinsten på chattspelet blir värt 50 kr istället för den vanliga vinstsumman. Chattvärden meddelar alltid innan att Guldfrågan kommer.
Triss i Jackpott
När jackpotten för Stjärnskottet går ut under tävlingens gång tävlar chattvärden ut en lika stor vinst som tre vinnare får dela på under nästkommande bingospel. Din uppgift är att ange tre nummer mellan 1–75 och hoppas på att bingospelets slumpgenerator är på din sida. Om du är en av de tre spelarna vars nummer matchar bingoslumpen först, samt svarar rätt på chattvärdens fråga i chatten, är du en av vinnarna. 
EXTRA
Till höger ser du alla våra extraaktiviteter.
Kramar
En kram innebär att vinnaren i ett annonserat chattspel får 15 kr att spela för och 15 kr att ge bort till en annan spelare. Kramen räknas inte till de tre chattspel du får vinna per dag, men du får vinna/ta emot max en kram per dag.
Chattspel

Här hittar du alla roliga chattspel som du kan vara med och tävla i när du spelar bingo.

Se här

Alla bingospel

Miljonlotteriets bingospel Miljonbingo.
20 kr
Miljonbingo
Variantbingo med storslagna vinster där du kan bli bingomiljonär.
Miljonlotteriets bingospel Stjärnskottet.
9 kr
Stjärnskottet
Variantbingot där jackpottarna avlöser varandra i snabb hastighet.
Miljonlotteriets bingospel Drömbollen.
3 kr
Drömbollen
Spännande mönster bingospel där alla är vinnare!
Miljonlotteriets bingospel Sommarbingo.
4 kr
Sommarbingo
Strålande variantbingo med sol, värme och vinster.
Miljonlotteriets bingospel Stjärnjacken.
15 kr
Stjärnjacken
Variantbingo med den snabbaste stigande jackpotten.
Miljonlotteriets bingospel Zoobaloo.
10 kr
Zoobaloo
Nu avfyras Pottraketen i bingospelet Zoobaloo. Hur högt når vinstpotten?
Miljonlotteriets bingospel Juveljakten.
9 kr
Juveljakten
Variantbingo där jackpotten delas med alla och där Pottraketen lyfter potten!
Miljonlotteriets bingospel Femkronan.
5 kr
Femkronan
Billigt variantbingo med fantastiska vinstchanser.
Miljonlotteriets bingospel Fikarutan.
6 kr
Fikarutan
Mönsterbingo som passar extra bra till en kopp kaffe och något sött.
Miljonlotteriets bingospel Tvåkronan.
2 kr
Tvåkronan
Klassiskt bingo som blir ditt för endast två kronor.
Om du har turen på din sida kan du bli miljonär i Sveriges häftigaste bingospel – Miljonbingo.
Pris 20 kr
Jackpott *chans på en miljon kronor kr
Antal bollar 52 st
Miljonlotteriets bingospel Miljonbingo
Spelregler

I detta storslagna variantbingo har du chans att dutta hem 1 000 000 kronor – WOW! Spelet börjar med fem roliga, peppande omgångar. I den första får du bingo på vågrät rad, lodrät rad eller på diagonalen. I de kommande deldragningarna är det vågräta rader som gäller. *I den femte och sista spelomgången ska du ha full bricka inom 52 bollar för att ha chans på den eftertraktade bingomiljonen. Lyckas du med det blir du inbjuden till en högvinstdragning, som under pompa och ståt görs i Mölnlycke utanför Göteborg. Då är du garanterad 50 000 kronor i vinst. Men har du riktigt tur går du hem med högsta vinsten som är 1 000 000 kronor – bingo! Om flera personer vinner jackpotten samtidigt delar man på vinsten.

Bingospelet startar när minst fyra spelare med minst åtta brickor har gått med. Du kan ha upp till 24 brickor per omgång. Vinstandelen i Miljonbingo är 48%. När du gör ett bingoköp deltar du även automatiskt i vår Miljonjackpott och har chans att vinna en miljon kronor. En spelad krona i ett bingospel är en andel i Miljonjackpott.

Sikta mot stjärnorna och vinn en gnistrande jackpott.
Pris 9 kr
Start-jackpott 200 kr
Antal bollar 75 st
Spelregler Miljonlotteriets bingospel Stjärnskottet
Spelregler

Populära Stjärnskottet är variantbingot där jackpottarna avlöser varandra i snabb hastighet. Jackpotten startar på 200 kronor och faller ut med full bricka inom 60 bollar.

Spelet startar när fyra spelare med minst åtta köpta brickor gått med. Du kan ha upp till 24 brickor per omgång.

Vinstandel för Stjärnskottet är 48 %. När du gör ett bingoköp deltar du även automatiskt i vår Miljonjackpott och har chans att vinna en miljon kronor. En spelad krona i ett bingospel är en andel i Miljonjackpott.

När jackpotten faller ut får vinnaren halva vinstsumman – resten delas mellan övriga spelare!
Pris 3 kr
Start-jackpott 5 000 kr
Antal bollar 75 st
Miljonlotteriets bingospel Tornadobingo
Spelregler

Drömbollen är mönsterbingot som inte gör någon besviken. Bingo får du när du fyllt mönstret av en hel ram. Och varje gång jackpotten går ut får vinnaren halva vinstsumman – resten delas mellan övriga spelare!

Jackpotten startar på 5 000 kronor och faller ut vid bingo inom 42 bollar. Du har en jackpottchans per köpt bricka.

Spelet startar när fyra spelare med minst åtta köpta brickor gått med. Du kan ha upp till 24 brickor per omgång.

Vinstandelen för Drömbingo är 47 %. När du gör ett bingoköp deltar du även automatiskt i vår Miljonjackpott och har chans att vinna en miljon kronor. En spelad krona i ett bingospel är en andel i Miljonjackpott. 

Upptäck sommarens strålande vinster med soliga jackpottar och värmande gemenskap.
Pris 4 kr
Start-jackpott 40 000 kr
Antal bollar 75 st
Miljonlotteriets bingospel Sommarbingo
Spelregler

Det här somriga variantbingot startar när du och minst tre spelare till har gått med i spelet med minst åtta köpta brickor. Spelet avgörs i fem roliga omgångar, där du får bingo när du får en rad i omgång 1, två rader i omgång 2, och så vidare, upp till fem rader i omgång 5, som är sista omgången.

Jackpotten startar på hela 40 000 kronor och blir din när du får full bricka inom 50 bollar. När du vinner jackpotten är den din och delas inte med någon annan. 

Du kan ha upp till 24 brickor per omgång. Vinstandelen i Vinterbingo är 49 %. När du gör ett bingoköp deltar du även automatiskt i vår Miljonjackpott och har chans att vinna en miljon kronor. En spelad krona i ett bingospel är en andel i Miljonjackpott. 

Ta sikte mot den snabbast stigande jackpotten i Stjärnjacken – ett av våra mest populära bingospel.
Pris 15 kr
Start-jackpott 20 000 kr
Antal bollar 75 st
Miljonlotteriets bingospel Stjärnjacken
Spelregler

Jackpotten startar på 20 000 kronor, stiger snabbt uppåt och blir din om du får full bricka inom 51 bollar.

Du deltar i totalt fem deldragningar. I den första får du bingo på vågrät rad, lodrät rad eller diagonalen. I de tre kommande deldragningarna är det vågräta rader som gäller. I den femte och sista ska du ha full bricka för att ha chans på spelets eftertraktade jackpott.

Spelet startar när fyra spelare med minst åtta köpta brickor gått med. Du kan ha upp till 24 brickor per omgång.

Vinstandelen för Stjärnjacken är 49 %. När du gör ett bingoköp deltar du även automatiskt i vår Miljonjackpott och har chans att vinna en miljon kronor. En spelad krona i ett bingospel är en andel i Miljonjackpott.

Zoobaloo är ett variantbingo som har fem dragningar och en jackpott som startar på 5 000 kronor.
Pris 10 kr
Start-jackpott 5 000 kr
Antal bollar 75 st
Regler Miljonlotteriets bingospel Zoobaloo
Spelregler

Zoobaloo består av fem dragningar och jackpotten, som startar på 5 000 kronor, faller ut vid bingo inom 56 bollar. Nyhet - Pottraketen dyker upp när du minst anar det och kan höja vinstpotten i spelets omgång. 

Spelet startar när fyra spelare med minst åtta köpta brickor gått med. Du kan ha upp till 24 brickor per omgång.

Vinstandelen för Zoobaloo är 48 %. När du gör ett bingoköp deltar du även automatiskt i vår Miljonjackpott och har chans att vinna en miljon kronor. En spelad krona i ett bingospel är en andel i Miljonjackpott.

Detta variantbingo är fyllt till brädden med glimrande vinstchanser och nu med en Pottraket!
Pris 9 kr
Start-jackpott 1 500 kr
Antal bollar 75 st
Spelregler

Juveljakten är en riktig ädelsten bland våra variantbingon som är skapad tillsammans med våra kunder. Du deltar i totalt fem deldragningar. I den första får du bingo på vågrät rad, lodrät rad eller på diagonalen. I de kommande deldragningarna är det vågräta rader som gäller. I den femte och sista ska du ha full bricka för att ha chans på spelets eftertraktade jackpott. Och varje gång jackpotten går ut får vinnaren halva vinstsumman – resten delas mellan övriga spelare! Nu lyfter även Potraketen potten i kundernas favoritspel. 

Jackpotten startar på 1 500 kronor och slår ut om brickan blir full inom 54 bollar. Spelet startar när fyra spelare med minst åtta köpta brickor gått med. Du kan ha upp till 24 brickor per omgång.

Vinstandel för Juveljakten är 49 %. När du gör ett bingoköp deltar du även automatiskt i vår Miljonjackpott och har chans att vinna en miljon kronor. En spelad krona i ett bingospel är en andel i Miljonjackpott.

Maximal spelglädje och fina jackpottchanser för endast en femkrona.
Pris 5 kr
Start-jackpott 1 000 kr
Antal bollar 75 st
Spelregler Miljonlotteriets bingospel Femkronan
Spelregler

Billigt bingo med fantastiska vinstchanser. Jackpotten startar på hela 1 000 kronor och blir din om du får jackpott med full bricka inom 55 bollar.

Spelet startar när fyra spelare med minst åtta köpta brickor gått med. Du kan ha upp till 24 brickor per omgång.

Vinstandel för Femkronan är 48 %. När du gör ett bingoköp deltar du även automatiskt i vår Miljonjackpott och har chans att vinna 1 miljon kronor. En spelad krona i ett bingospel är en andel i Miljonjackpott.

Ladda upp med en riktigt smarrig fika och gör dig redo för ett sprillans nytt mönsterbingo.
Pris 6 kr
Start-jackpott 20 000 kr
Antal bollar 75 st
Miljonlotteriets bingospel Fikarutan
Regler

Fikarutan är ett mönsterbingo där du får bingo när när allt flyter på och du fyllt hela diamantmönstret. Jackpotten startar på 20 000 kronor och faller ut vid bingo inom 34 bollar. Och varje gång jackpotten går ut får vinnaren hela vinstsumman!

Du har en jackpottchans per köpt bricka. Spelet startar när fyra spelare med minst åtta köpta brickor gått med. Du kan ha upp till 24 brickor per omgång.

Vinstandel 49 %. När du gör ett bingoköp deltar du även automatiskt i vår Miljonjackpott och har chans att vinna 1 miljon kronor. En spelad krona i ett bingospel är en andel i Miljonjackpott.

Tvåkronan är det klassiska bingospelet som ger mycket bingoglädje för pengarna.
Pris 2 kr
Start-jackpott 3 000 kr
Antal bollar 75 st
Miljonlotteriets bingospel Tvåkronan
Spelregler

Detta snabba bingospel blir ditt för bara två kronor! Jackpotten startar på 3 000 kronor och faller ut vid bingo inom åtta bollar. Busenkelt och hur kul som helst, precis som ett klassiskt bingo ska va!

Spelet startar när fyra spelare med minst åtta köpta brickor gått med. Du kan ha upp till 24 brickor per omgång.

Vinstandelen för Tvåkronan är 49 %. När du gör ett bingoköp deltar du även automatiskt i vår Miljonjackpott och har chans att vinna en miljon kronor. En spelad krona i ett bingospel är en andel i Miljonjackpott.