Skapa konto hos Miljonlotteriet och spela bingo

Skapa konto – fyra enkla steg till bingoglädje

För att kunna ta del av allt roligt på Miljonlotteriet börjar du med att skapa ett konto. Ett konto är gratis, är enkelt att skapa och förpliktigar dig inte till något alls.

På Miljonlotteriet finns mycket mer än bara bingo online. För att kunna ta del av allt börjar du med att skapa ett konto. Ett konto är gratis, är enkelt att skapa och förpliktigar dig inte till något alls.

Skapandet av kontot är början på ditt bingoäventyr hos oss. Kontot behövs bland annat för att du ska kunna föra över pengar till din spelplånbok, som du använder när du vill spela. Och för att vi ska kunna sätta in pengar när du vinner.

När du skapat ett konto får du också tillgång till Mina sidor, där du bland annat kan hantera ditt konto och se alla dina uppgifter.

Följ guiden nedan för att skapa konto, så är vi snart igång!

Nu börjar vi: 

1. Klicka på "Skapa konto" som du hittar Längst upp till höger på siten.

Skapa konto Miljonlotteriet

2. Fyll i dina uppgifter och klicka på den blå "Fortsätt"-knappen. Vi behöver ditt personnummer för att kunna säkerställa en säker spelmiljö, en 18-årsgräns samt att du själv sätter upp insättningsgränser för ditt spelande. Detta handlar helt enkelt om din säkerhet.

Skapa konto Miljonlotteriet

3. Identifiera dig med BankID eller mobilt BankID.

4. Grattis, nu kan du börja spela! Varmt välkommen till oss. Är du helt ny på att spela bingo kan du med fördel spana in vår bingoskola.

Frågor?
Vårt kundcenter når du vardagar 9–17 (lunchstängt 12–13) på telefon: 031-338 28 20. 
Du är alltid välkommen att mejla oss på kundcenter@miljonlotteriet.se. Dessutom kan du även kontakta våra chattvärdar som finns i chatten varje dag 9–22.