Stjärnjackens jackpott är över 29 000 kronor.

Stjärnjacken – för dig som vill vinna en riktigt hög jackpott!

Du har väl inte missat att Stjärnjackens jackpott fortfarande inte har gått ut och i skrivande stund är uppe över 29 000 kronor!

Har du siktet inställt på en riktigt hög jackpott? Ja, då ska du testa vårt populära spel Stjärnjacken. Denna jackpott stiger för varje dag som går och kan när som helst explodera i ett stort pengahav! Jackpotten startar på 20 000 kronor och faller ut inom 51 bollar. Ta chansen att vinn en sexsiffrig jackpott för bara 15 kronor brickan. Här hittar du vad jackpottsumma är uppe i just nu. Dessutom kan du se alla vinster som går ut i realtid.

Få andra matchar storleken på våra största jackpottar. Stjärnjacken gick vid ett tillfälle uppe i makalösa 260 181 kronor. Du kan läsa om vinnaren av den rekordjackpotten här.

Så här går det till:
Det är ingen hemlighet att alla strävar efter en jackpott. När du lyckas få en bricka full av duttar inom ett visst bollutrop är det du som vinner jackpotten. För varje spelomgång ökar jackpotten eftersom en viss del av alla sålda brickor adderas på jackpottsumman. För att du ska ha chans till att bli en av de som jublar framför datorskärmen behöver du gå in i vårt bingorum och köpa minst ett bingospel. En bricka kostar 15 kronor och du betalar med kontanter, chattvinster eller vinstkontomedel.

Spela bingo
Läs om lyckliga vinnare
Beställ lotter som gör skillnad