Bingo bonanza i chatten!

Bingo Bonanza i chatten!

Hör upp! Missa inte vår mejltävling Bingo Bonanza i bingochatten. Varje kväll har fyra lyckliga vinnare chans att håva in 299 kronor. Delta och var med i racet att vinna priser värda totalt upp till 5 900 kronor.

Håll utkik efter chattvärdens 1-X-2-frågor. Var uppmärksam så kanske du blir en av de fyra personer som vinner fina varuvinster värda 299 kronor i bonus. 

När: Måndag till fredag, 18.00–21.30.
Var: Chattrum 1.
Hur: Svara på Chattvärdens 1-X-2-frågor i chatten. Mejla din kryssrad så fort du kan efter att fjärde frågan ställts. Du mejlar som vanligt till vinnare@miljonlotteriet.se.
Du som vinner väljer mellan Sagaform kruka Elise, handduksset från Borås Cotton, Satake stormtändare, Rörstrands Mon Ami mugg eller annat val av totalt värde 299 kr.
Vinnare: Fyra personer vinner varuvinster värda 299 kronor i bonus. Det är första, tredje, femte & sjunde med rätt svar som vinner. Vinnarna presenteras i chatten innan passets slut.
Villkor: Endast ett bidrag och mailadress per användare. Glöm inte att ange kundnummer eller nickname i mejlet så att vi vet vem du är. För att delta och vinna dessa fina priser ovan ska du har gjort en insättning de senaste 90 dagarna och spelat för denna. Du kan vinna denna tävling en gång under kampanjperioden.