Lös Miljonlotteriets bingokryss och vinn fina priser

Kryssa hem februari

Äntligen är vår populära tävling tillbaka med ett nytt kryss. Perfekt särskilt för dig som gillar korsord och att vinna. Om du lyckas lösa vårt kryss så belönar vi din hjärngympa med en muskel- och massageroller.

Varje halvtimme kommer det dyka upp en fråga i chatten som ska in i bingokryssets kryssplan. Korrekt svar på en fråga/ledtråd ger ett ord som ska föras in på rätt vågrät rad. Varje korrekt svar består av fyra till sex bokstäver. Frågorna kommer inte i ordning, men bingovärden kommer tala om vart i kryssplanen varje ord ska in. 

När fem frågor/ledtrådar presenterats i chatten och alla korrekta svar förts in på rätt rad kan ett ord utläsas på kryssplanens lodräta mittenrad som är markerad i grönt. Det är det ordet som du mejlar du in till för chans att vinna en muskel- och massageroller från Miljonlotteriets vinstshop.

När: Vardagar klockan 10–12 under vecka 5.
Hur: Så fort du tror dig veta kryssets lösenord mejlar du in det till vinnare@miljonlotteriet.se. Glöm inte ange ditt nickname.
Vinnare och vinst: De tre som mejlar in rätt svar på första, fjärde och åttonde plats vinner Muskel- och massageroller från Miljonlotteriets vinstshop. Vinnarna presenteras i chatten före 20.00.
Var: I chatten i bingorum 1.
Villkor: Ett bidrag/mejl/per kund. Nickname ska anges mailet. Samma mejladress får inte användas till flera kunder. Man får vinna denna tävling max 1 gång / månad.

Spela bingo
Skrapa lotter
Möt våra vinnare