Lös Miljonlotteriets bingokryss och vinn fina priser

Kryssa hem hösten – vinn 100 kr

Älskar du korsord och att vinna? Perfekt. Nu kryssar vi hem hösten med ett roligt kryss som ger dig både hjärngympa i höstmörkret – och chans att vinna 100 kronor att spela för i Miljonlotteriets bingo.

Varje halvtimma kommer det dyka upp en fråga i chatten som ska in i bingokryssets kryssplan. Korrekt svar på en fråga/ledtråd ger ett ord som ska föras in på rätt vågrät rad. Varje korrekt svar består av fyra till sex bokstäver. Frågorna kommer inte i ordning, men bingovärden kommer tala om vart i kryssplanen varje ord ska in. 

När fem frågor/ledtrådar presenterats i chatten och alla korrekta svar förts in på rätt rad kan ett ord utläsas på kryssplanens lodräta mittenrad som är markerad i orange. Det är det ordet som du mejlar du in för chans att vinna 100 kronor att spela för.

När: Lördagar och söndagar 15–16 samt 22–23 oktober, kl. 18–20.
Hur: Så fort du tror dig veta kryssets lösenord mejlar du in det till vinnare@miljonlotteriet.se. Glöm inte ange ditt nickname.
Vinnare och vinst: De tre som mejlar in rätt svar på första, tredje och femte plats vinner 100 kronor var att spela för. Vinnarna presenteras i chatten före 20.00.
Var: I chatten i bingorum 1.
Villkor: Ett bidrag/mejl/per kund. Nickname ska anges mailet. Samma mejladress får inte användas till flera kunder. Man får vinna denna tävling max 1 gång / månad.

Spela bingo
Skrapa lotter