Lös Miljonlotteriets bingokryss och vinn fina priser

Kryssa hem 100 kr i vinst

Äntligen är vår populära tävling tillbaka med ett nytt kryss. Perfekt särskilt för dig som gillar korsord och att vinna. Om du lyckas lösa vårt kryss så belönar vi tre vinnare med 100 kronor i bonus. 

Varje halvtimme kommer det dyka upp en fråga i chatten som ska in i bingokryssets kryssplan. Korrekt svar på en fråga/ledtråd ger ett ord som ska föras in på rätt vågrät rad. Varje korrekt svar består av fyra till sex bokstäver. Frågorna kommer inte i ordning, men bingovärden kommer tala om vart i kryssplanen varje ord ska in. 

När fem frågor/ledtrådar presenterats i chatten och alla korrekta svar förts in på rätt rad kan ett ord utläsas på kryssplanens lodräta mittenrad som är markerad i grönt. Det är det ordet som du mejlar du in till för chans att vinna en muskel- och massageroller från Miljonlotteriets vinstshop.

När: Fredag den 29 september klockan 13–15 
Hur: Så fort du tror dig veta kryssets lösenord mejlar du in det till vinnare@miljonlotteriet.se. Glöm inte ange ditt nickname.
Vinnare och vinst: De tre som mejlar in rätt svar på första, fjärde och åttonde plats vinner 100 kronor att spela för. Vinnarna presenteras i chatten före 16.00.
Var: I chatten i bingorum 1.
Villkor: Ett bidrag/mejl/per kund. Nickname ska anges mailet. Samma mejladress får inte användas till flera kunder. Man får vinna en mailtävling max 1 gång i veckan. 

Spela bingo
Skrapa lotter
Möt våra vinnare