Lista ut vilken rätt vi söker och vinn vinster värda 400 kronor.

Laga rätt maträtt – vinn vinster för 400 kr

Lyft på locket till chatten och låt smaklökarna lösa matgåtan. Om du lyckas komponera rätt maträtt med hjälp av ingredienserna har du chans att vinna finfina varuvinster.

Häng med oss och lös matgåtan i sommarens matigaste chattävling! Varje vardagskväll delar chattvärden ut fyra stycken matrelaterade ledtrådar. Varje ledtråd ger dig en ingrediens till kvällens måltid. När du har listat ut vilken maträtt som tillagas får du snabbt som attan mejla in ditt svar till vinnare@miljonlotteriet.se. Två lyckliga vinnare, de som lyckas vara den andre eller fjärde deltagarna som mejlar in rät svar, kan välja en valfri vinst till ett värde av upp till 400 kronor i vår vinstshop. Kanske läge för dig att välja något till köket?

Smaklig måltid och lycka till!

Vinst: Den andre och fjärde snabbaste med rätt svar får välja en produkt från Miljonlotteriets vinstshop värd upp till 400 kronor.
När: Lördag och söndag kl. 18–20

Villkor: Max ett bidrag får skickas per mejl och kund. Nickname ska anges mailet. Samma mejladress får inte användas till flera kunder. Vinnarna annonseras i chatten runt 20.00.

Spela bingo
Så gör ditt spel skillnad