Julkalender lucka 13 | Miljonlotteriets bingo

Lucka 13: Lussa och vinn fint porslin

Varje dag hela vägen fram till julafton kan du tävla hem bingoklappar i vår roliga julkalender. Du kommer få varierande utmaningar som rebusar, mejltävlingar och tävlingar där vi söker dina svar direkt i chatten. Lycka till!

Under lucka 13 döljer sig vår luciatävling. Sjung med i lucia- och julsångerna i chatten så kan du vinna fina porslinsvinster från Rörstrand. Vilket ord i lucia- eller julsången är det som chattvärden saknar? Sjung med och var snabb på att svara direkt i chatten, så har du chans att vinna fint Mon Amie-porslin från svenska Rörstrand. Du har inget på att förlora att chansa. Men du – glöm inte att stava rätt. Det är bara rättstavade svar som är med i tävlingen!

När: Tisdag 13 december, kl. 18-22.
Vad: Chattävling.
Vinst: Mon amie-porslin
Hur:
Chattvärden skriver ut kända lucia- och julsånger men ett ord saknas. Skriv i chatten så fort du vet och kom ihåg att det är viktigt att stava rätt för att ha chans att vinna.
Vinnare: Sju vinnare vinner varsin varuvinst med härligt Mon Amie-porslin från svenska Rörstrand. Vinnarna presenteras direkt i chatten efter varje fråga.
Villkor: Du får max vinna en gång 13 december.

Spela bingo
Skrapa lotter
Möt våra chattvärdar
;