Julkalender lucka 14 | Miljonlotteriets bingo

Lucka 14: Gissa julbordet – vinn kökshandduk

Varje dag hela vägen fram till julafton kan du tävla hem bingoklappar i vår roliga julkalender. Du kommer få varierande utmaningar som rebusar, mejltävlingar och tävlingar där vi söker dina svar direkt i chatten. Lycka till!

Vilka klassiska julrätter har chattvärden dukat upp på julbordet? Om du lyckas pricka in och få mat-rätt i denna roliga tävling, så har du chans att vinna ett juligt 2-pack kökshanddukar från Almedahls, värde 279 kronor. Så ta fram dina juliga matkunskaper och gör dig redo för de matiga ledtrådarna. Det är fyra maträtter som söks och ska mejlas in så snabbt som möjligt i samma mejl.

När: Onsdag 14 december
Vad: Mejltävling. 
Vinst: 2-pack kökshanddukar från Almedahls
Hur: Chattvärden ger ut ledtrådar som leder fram till fyra kända maträtter på julbordet. Ledtrådarna delas ut i chatten kl 10, 13, 15 och 18. Du mejlar in ditt svar så snabbt du kan med samtliga fyra julrätter i samma mejl vinnare@miljonlotteriet.se senast klockan 18.30. Glöm inte nämna ditt kundnummer eller nickname så vi vet vem du är när vi ska belöna dig.
Vinnare: De tio vinnare som är snabbast med att mejla in rätt svar vinner de fina kökshanddukarna. Vinnarna presenteras i chatten klockan 20.00.
Villkor: Du får vinna max en mejltävling per person och hushåll mellan 1-24 december.

Spela bingo
Skrapa lotter
Möt våra chattvärdar