Julkalender lucka 14 | Miljonlotteriets bingo

Lucka 14: Gissa julbordet – vinn kökshandduk

Varje dag hela vägen fram till julafton kan du tävla hem bingoklappar i vår roliga julkalender. Under lucka 14 har chattvärdarna dukat upp till julbord. Men vad är det som döljer sig bland godsakerna? Gissa för att vinna en kökshandduk.

Vilka klassiska julrätter har chattvärden dukat upp på julbordet? Om du lyckas pricka in och få mat-rätt i denna roliga tävling, så har du chans att vinna en kökshandduk. Så ta fram dina juliga matkunskaper och gör dig redo för de matiga ledtrådarna. Det är fyra maträtter som söks och ska mejlas in så snabbt som möjligt i samma mejl.

När: Onsdag 14 december, hela dagen fram till 18.30.
Vad: Mejltävling.
Hur: Chattvärden ger ut ledtrådar som leder fram till fyra kända maträtter på julbordet. Ledtrådarna delas ut i chatten kl 10, 13, 15 och 18. Du mejlar in ditt svar så snabbt du kan ned samtliga fyra julrätter till i samma mejl vinnare@miljonlotteriet.se. Glöm inte nämna ditt kundnummer eller nickname så vi vet vem där när vi ska belöna dig.
Vinnare: De tio vinnare som är snabbast med att mejla in rätt svar, vinner varsin kökshandduk från Miljonlotteriets vinstshop.  Presenteras i chatten kl 20.00.
Villkor:   

Spela bingo
Skrapa lotter
Möt våra chattvärdar