Julkalender lucka 15 | Miljonlotteriets bingo

Lucka 15:  Gissa och vinn julklappen

Varje dag hela vägen fram till julafton kan du tävla hem bingoklappar i vår roliga julkalender. Du kommer få varierande utmaningar som rebusar, mejltävlingar och tävlingar där vi söker dina svar direkt i chatten. Lycka till!

Under lucka 15 finns en hemlig julklapp. Med hjälp av ledtrådarna du får av chattvärden i bingochatten ska du lista ut vilken vara i vinstshoppen som vi söker. Och är du tillräckligt snabb att mejla i in svaret så vinner du paketet.

När: Torsdag 15 december, hela dagen fram till klockan 18.30.
Vad: Mejltävling.
Vinst: Hemlig julklapp.
Hur: Samla ledtrådar från chattvärden för att ta reda på vilket varuvinst som vi söker i Miljonlotteriets vinstshop. Ledtrådarna delas ut i chatten kl 10, 13, 15 och 18. Mejla in din lösning till vinnare@miljonlotteriet.se senast kl 18.30. Glöm inte nämna kundnummer eller nickname, så vi vet vem du är när du ska belönas.
Vinnare: Tre vinnare belönas med att vinna den hemliga varuvinsten som söks i tävlingen. De som mejlat in rätt svar på plats 1, 3 och 5 i vår mejlkorg. Vinnarna presenteras klockan 20.00 i chatten.
Villkor: Endast ett bidrag per mejladress och användare. Du kan tävla hela dagen fram till klockan 18.30. Du får vinna max en mejltävling per person och hushåll mellan 1-24 december.

Spela bingo
Skrapa lotter
Möt våra chattvärdar