Julkalender lucka 15 | Miljonlotteriets bingo

Lucka 15:  Gissa – och vinn – julklappen

Varje dag hela vägen fram till julafton kan du tävla hem bingoklappar i vår roliga julkalender. Under lucka 15 finns en hemlig julklapp. Ta reda på vad som döljer sig i paketet med hjälp av chattvärdens ledtrådar så kan du vara vinnare av det.

Vilken är varuvinsten i Miljonlotteriets vinstshop är det som gömmer sig i den hemliga julklappen? Med hjälp av ledtrådarna i bingochatten så kan du lista ut det. Och är du tillräckligt snabb att mejla i in svaret så vinner du paketet.

När: Torsdag 15 december, hela dagen fram till kl 18.30.
Vad: Mejltävling.
Hur: Samla ledtrådar från chattvärden för att ta reda på vilket varuvinst som vi söker i Miljonlotteriets vinstshop. Ledtrådarna delas ut i chatten kl 10, 13, 15 och 18. Mejla in din lösning till vinnare@miljonlotteriet.se senast kl 18.30. Glöm inte nämna kundnummer eller nickname, så vi vet vem du är när du ska belönas.
Vinnare: Tre vinnare belönas med att vinna den hemliga varuvinsten som söks i tävlingen. De som mejlat in rätt svar på plats 1, 3 och 5 i vår mejlkorg. Vinnarna presenteras kl 20 i chatten.
Villkor: Endast ett bidrag / mailadress / användare. Svarar man fel får man inte gissa igen. Man kan tävla hela dagen fram till 18.30.

Spela bingo
Skrapa lotter
Möt våra chattvärdar