Julkalender lucka 16 | Miljonlotteriets bingo

Lucka 16:  Gissa och vinn julblomman

Varje dag hela vägen fram till julafton kan du tävla hem bingoklappar i vår roliga julkalender. Under lucka 16 blommar julblommorna. Vilka kända blomster är det som chattvärden söker? Samla blommor under dagen för att vinna blomsterkort.

Röd är julens färg, men faktiskt även grönt. I den här tävlingen söker chattvärden fyra kända julblommor. Så höll ögonen öppna i chatten för att få ledtrådarna till växterna. Om du är snabb nog att mejla in alla fyra blommorna efter att sista ledtråden givits ut har du chans att vinna blomsterkort till ett värde av 150 kronor.

När: Fredag 16 december, hela dagen fram till kl 18.30.
Vad: Mejltävling.
Hur: Samla ledtrådar från chattvärden för att ta reda på vilka fyra välkända julblommor som vi söker. Ledtrådarna delas ut i chatten kl 10, 13, 15 och 18. Mejla in din lösning till vinnare@miljonlotteriet.se så fort du. Glöm inte nämna kundnummer eller nickname, så vi vet vem du är när du ska belönas.
Vinnare: Var och en av de tio snabbaste deltagarna vinner blomsterkort till ett värde av 150 kronor. Vinnarna presenteras kl 20.00 i chatten.
Villkor: Endast ett bidrag / mailadress / användare. Blommorna måste svaras i ordningen som de efterfrågats. Man kan tävla hela dagen fram till 18.30.

Spela bingo
Skrapa lotter
Möt våra chattvärdar