Julkalender lucka 16 | Miljonlotteriets bingo

Lucka 16:  Gissa och vinn julblomman

Varje dag hela vägen fram till julafton kan du tävla hem bingoklappar i vår roliga julkalender. Du kommer få varierande utmaningar som rebusar, mejltävlingar och tävlingar där vi söker dina svar direkt i chatten. Lycka till!

Under lucka 16 blommar julblommorna. Vilka kända blomster är det som chattvärden söker? Samla blommor under dagen för att vinna blomsterkort. Röd är julens färg, men faktiskt även grönt. I den här tävlingen söker chattvärden fyra kända julblommor. Så höll ögonen öppna i chatten för att få ledtrådarna till växterna. Om du är snabb nog att mejla in alla fyra blommorna efter att sista ledtråden givits ut har du chans att vinna blomsterkort till ett värde av 150 kronor.

När: Fredag 16 december, hela dagen fram till kl 18.30.
Vad: Mejltävling.
Vinst: Blomsterkort, värde 150 kronor.
Hur: Samla ledtrådar från chattvärden för att ta reda på vilka fyra välkända julblommor som vi söker. Ledtrådarna delas ut i chatten kl 10, 13, 15 och 18. Mejla in din lösning till vinnare@miljonlotteriet.se så fort du. Glöm inte nämna kundnummer eller nickname, så vi vet vem du är när du ska belönas.
Vinnare: Var och en av de tio snabbaste deltagarna vinner blomsterkort till ett värde av 150 kronor. Vinnarna presenteras klockan 20.00 i chatten.
Villkor: Endast ett bidrag per mejladress och användare. Du kan tävla hela dagen fram till klockan 18.30. Du får vinna max en mejltävling per person och hushåll mellan 1-24 december.

Spela bingo
Skrapa lotter
Möt våra chattvärdar