Julkalender lucka 17 | Miljonlotteriets bingo

Lucka 17: Gör gott och vinn Jippi-lotter

Varje dag hela vägen fram till julafton kan du tävla hem bingoklappar i vår roliga julkalender. Under lucka 17 skänker vi en extra tanke till Miljonlotteriets ändamål. Svara på fina frågor om hur ditt bingospelande gör skillnad för att vinna lotter.

Miljonlotteriet gör att du kan spela bingo, vinna och ha kul tillsammans med andra i bingogemenskapen. Men vi finns till för ännu fler viktiga saker. Allt överskott som skapas genom ditt och andras spelande går till insatser som minskar alkoholens och drogernas skadliga effekter i samhället. En god sak som är extra god och viktig så här i juletider. Just därför vill vi låta dig tävla i frågor om hur vi gör skillnad tillsammans. Det kan ge dig ett julpaket med 10 Jippi-lotter.

När: Lördag 17 december, hela dagen fram till kl 18.30.
Vad: Chattävling.
Hur: Svara på frågor i chatten om Miljonlotteriets goda ändamål samt initiativet Vit jul. Chattvärden förvarnar när frågor är på gång, och du skriver dina svar direkt i chatten. 
Vinnare: Fem vinnare vinner varsitt Jippi julpaket med tio Jippi-lotter. Det är chattvärden som utservinnarna. Vinnarna presenteras kl 20.00 i chatten.
Var: Chattrum 1.
Villkor: Endast ett bidrag / mailadress / användare. Blommorna måste svaras i ordningen som de efterfrågats. Man kan tävla hela dagen fram till 18.30.

Spela bingo
Skrapa lotter
Möt våra chattvärdar