Julkalender lucka 18 | Miljonlotteriets bingo

Lucka 18: Rimma och vinn julpaket

Varje dag hela vägen fram till julafton kan du tävla hem bingoklappar i vår roliga julkalender. Du kommer få varierande utmaningar som rebusar, mejltävlingar och tävlingar där vi söker dina svar direkt i chatten. Lycka till! 

Under lucka 18 hittar du en fullt rimlig jultävling. Så gör dig redo att rimma tills ditt ordförråd går på sista versen. Nu julrimmar vi ikapp! Släde, pepparkaka, paket och sill. Det är orden som vi vill ska ingå i julrimmet som du vill vinna med i den här tävlingen. Om du lyckas charma chattvärden med din julpoesi som inte rimmar illa är du vinnaren av ett finfint adventspaket. Så vad väntar du på? Lycka till!

När: Måndag 18 december.
Vad: Mejltävling.
Vinst: Julpaket
Hur: Skriv ned ditt bästa julrim som inkluderar de fyra orden ovan och mejla dina rimmade rader till vinnare@miljonlotteriet.se senast klockan 18.00. Glöm inte nämna kundnummer eller nickname, så vi vet vem du är när du ska belönas.
Vinnare: Tre vinnare belönas med finfina julpaketpaket. Det är chattvärden som väljer ut vinnarna. Vinnarna presenteras klockan 20.00 i chatten.
Villkor: Endast ett bidrag per mejladress och användare. Du får vinna en tävling per dag.

Spela bingo
Skrapa lotter
Möt våra chattvärdar