Julkalender lucka 19 | Miljonlotteriets bingo

Lucka 19: Bjussa på recept! 

Varje dag hela vägen fram till julafton kan du tävla hem bingoklappar i vår roliga julkalender. Du kommer få varierande utmaningar som rebusar, mejltävlingar och tävlingar där vi söker dina svar direkt i chatten. Lycka till! 

Under lucka 19 hittar vi en matig och god utmaning. Vilken är din paradrätt kring julafton? I den här tävlingen gäller det att dela med sig av sitt bästa julrecept. Gärna med bild. Lyckas du även skriva en tillräckligt bra motivering till vem du helst lagar din rätt nu i juletider och varför, så har du chans att vinna en valfri varuvinst i Miljonlotteriets vinstshop till ett värde av 500 kronor.

När: Måndag 19 december, hela dagen fram till kl 18.00.
Vad: Mejltävling.
Hur: Skriv ned ditt bästa julrecept och motivera vem du helst lagar den till och varför i nu juletider. Mejla ditt svar, gärna tillsammans med en bild på rätten om du har en, till oss på vinnare@miljonlotteriet.se senast klockan 18.00. Glöm inte nämna kundnummer eller nickname, så vi vet vem du är när du ska belönas. Ange även vilken vinst du vill ha om du är en av vinnarna. 
Vinnare: Fem vinnare belönas med valfri varuvinst i Miljonlotteriets vinst till ett värde av 500 kronor. Det är chattvärden som väljer ut vinnarna. Vinnarna presenteras klockan 20.00 i chatten.
Villkor: Endast ett bidrag per mejladress och användare. Du kan tävla hela dagen fram till klockan 18.00.  Du får vinna en mejltävling eller en chattävling i vår julkalender 1-24 december. När det är en chattävling räknas vinsten in i de två chattspelsvinster du får vinna under ett pass. Lycka till! 

Spela bingo
Skrapa lotter
Möt våra chattvärdar