Julkalender lucka 19 | Miljonlotteriets bingo

Lucka 19: Bjussa på recept – vinn 500 kr

Varje dag hela vägen fram till julafton kan du tävla hem bingoklappar i vår roliga julkalender. Under lucka 19 hittar vi en matig och god utmaning. Dela med dig av ditt bästa julrecept så har du chans att vinna en valfri varuvinst värd 500 kronor.

Vilken är din paradrätt kring julafton? I den här tävlingen gäller det att dela med sig av sitt bästa julrecept. Gärna med bild. Lyckas du även skriva en tillräckligt bra motivering till vem du helst lagar din rätt nu i juletider och varför, så har du chans att vinna en valfri varuvinst i Miljonlotteriets vinstshop till ett värde av 500 kronor.

När: Måndag 19 december, hela dagen fram till kl 18.00.
Vad: Mejltävling.
Hur: Skriv ned ditt bästa julrecept och motivera vem du helst lagar den till och varför i nu juletider. Mejla ditt svar, gärna tillsammans med en bild på rätten om du har en, till oss på vinnare@miljonlotteriet.se senast kl 18.00. Glöm inte nämna kundnummer eller nickname, så vi vet vem du är när du ska belönas. Ange även vilken vinst du vill ha om du är en av vinnarna. 
Vinnare: Fem vinnare belönas med valfri varuvinst i Miljonlotteriets vinst till ett värde av 500 kronor. Det är chattvärden som väljer ut vinnarna. Vinnarna presenteras kl 20 i chatten.
Villkor: Endast ett bidrag / mailadress / användare. Svarar man fel får man inte gissa igen. Man kan tävla hela dagen fram till 18.00. 

Spela bingo
Skrapa lotter
Möt våra chattvärdar