Julkalender lucka 2 | Miljonlotteriets bingo

Lucka 2: Vi söker ett recept!

Varje dag hela vägen fram till julafton kan du tävla hem bingoklappar i vår roliga julkalender. Du kommer få varierande utmaningar som rebusar, mejltävlingar och tävlingar där vi söker dina svar direkt i chatten. Lycka till!

Under denna andra av 24 luckor gäller det att samla ingredienserna till ett recept. Ledtrådarna ges av chattvärdarna i chatten under dagen och leder fram till en maträtt eller ett bakverk. Fem lyckliga vinnare vinner varsin bakmatta med degskrapa som med fördel kan användas i det egna julbaket och tillverkningen av julgodis.

När: Fredag 2 december, klockan 09.00-12.00
Vad: Mejltävling.
Vinst: Bakmatta med degskrapa, värde 149 kronor.
Hur: Samla ledtrådar från chattvärden för att ta reda på vilket bakverk eller vilken maträtt som söks. Ledtrådarna delas ut mellan 09.00-11.00 i chatten. När du tror dig veta svaret mejlar du till vinnare@miljonlotteriet.se senast kl 11.30. Glöm inte nämna kundnummer eller nickname, så vi vet vem du är när du ska belönas.
Vinnare: Fem vinnare belönas med varsin bakmatta med degskrapa. De som mejlat in rätt svar på plats 1, 3, 5, 7 och 9 i vår mejlkorg vinner. Vinnarna presenteras klockan ca 11.50 i chatten.
Villkor: Endast ett bidrag per mejladress och användare. Du kan tävla fram till klockan 11.30.

Spela bingo
Skrapa lotter
Möt våra chattvärdar