Julkalender lucka 20 | Miljonlotteriets bingo

Lucka 20: Gissa och vinn julklappen

Varje dag hela vägen fram till julafton kan du tävla hem bingoklappar i vår roliga julkalender. Du kommer få varierande utmaningar som rebusar, mejltävlingar och tävlingar där vi söker dina svar direkt i chatten. Lycka till!

Under lucka 20 finns en hemlig julklapp. Med hjälp av ledtrådarna du får av chattvärden i bingochatten ska du lista ut vilken vara i vinstshoppen som vi söker. Och är du tillräckligt snabb att mejla i in svaret så vinner du paketet.

När: Tisdag 20 december, hela dagen fram till kl 18.30.
Vad: Mejltävling.
Vinst: Julklapp från vår vinstshop.
Hur: Samla ledtrådar från chattvärden för att ta reda på vilket varuvinst som vi söker i Miljonlotteriets vinstshop. Ledtrådarna delas ut i chatten klockan 10, 13, 15 och 18. Mejla in din lösning till vinnare@miljonlotteriet.se senast klockan 18.30. Glöm inte nämna kundnummer eller nickname, så vi vet vem du är när du ska belönas.
Vinnare: Tre vinnare belönas med att vinna den hemliga varuvinsten som söks i tävlingen. De som mejlat in rätt svar på plats 1, 3 och 5 i vår mejlkorg. Vinnarna presenteras kl 20.00 i chatten.
Villkor: Endast ett bidrag per mejladress och användare. Du kan tävla hela dagen fram till klockan 18.30.  Du får vinna en mejltävling eller en chattävling i vår julkalender 1-24 december. När det är en chattävling räknas vinsten in i de två chattspelsvinster du får vinna under ett pass. Lycka till! 

Spela bingo
Skrapa lotter
Möt våra chattvärdar