Julkalender lucka 23 | Miljonlotteriets bingo

Lucka 23: Triss i Jackpott med trippel glädje

Varje dag hela vägen fram till julafton kan du tävla hem bingoklappar i vår roliga julkalender. Du kommer få varierande utmaningar som rebusar, mejltävlingar och tävlingar där vi söker dina svar direkt i chatten. Lycka till!

Det är inte konstigt att bingospelet Stjärnskottet är populärt. Spelet har över 100 jackpottvinnare varje månad. Tre personer har möjlighet att dela en vinst som matchar jackpottens storlek. Trippel glädje väntar.

Så här funkar det: 
När och om jackpotten för Stjärnskottet går ut i bingorummet under tävlingens gång kommer chattvärden att arrangera chattspelet Sifferbingo i nästkommande bingospel. Vinstsumman blir densamma som Jackpotten som slog ut.  

För att vinna:
1. Ange tre siffror mellan 1–75
2. Vara en av de tre som valt nummer som först matchar de bingoslumpen drar
3. Svara rätt på chattvärdens fråga i chatten

Häftigt, eller hur? Nu håller vi tummarna att du blir en av de lyckliga tre vinnarna. Och du. Tänk på att triss i jackpott endast är möjligt när en chattvärd är på plats och på utvald tid.
 
Vinst: Om Jackpotten slår ut blir vinstsumman i tävlingen densamma. Summan fördelas sedan på 3 vinnare som delar lika.  Tex, om Jackpotten slår ut på 300 kr så får 3 st 100 kr var att spela för.
När: Hela dagen när chattvärden befinner sig inne i bingorummet. Se chattschema för mer info. 
Var: I chatten i bingorum 1.
Villkor: Man får vinna max en gång per dag. Vinsten räknas som en extravinst utöver de fyra chattspel man får vinna per dag.