Julkalender lucka 23 | Miljonlotteriets bingo

Lucka 23: Bli en vaken vinnare i uppesittarmorgon

Varje dag hela vägen fram till julafton kan du tävla hem bingoklappar i vår roliga julkalender. Du kommer få varierande utmaningar som rebusar, mejltävlingar och tävlingar där vi söker dina svar direkt i chatten. Lycka till! 

Under lucka 23 väcks du av en helspäckad uppesittarmorgon, där du kan vinna hemliga julklappar som delas ut av chattvärdstomten. Ställ klockan och vakna som en vinnare. Vem behöver uppesittarkvällar när det de verkliga vinsterna vankas under uppesittarmorgon? Samtidigt som chattvärden tar på sig tomtedräkten för att ställa juliga frågor i chatten, har du chans att bli den som får en av uppesittarmorgonens julklappar.

När: Fredag 23 december, hela förmiddagen klockan 9-12.
Vad: Chattävling.
Vinst: Hemligt paket.
Hur: En julig chattvärd ställer frågor som har med julen att göra. Du svarar direkt i chatten och om du svarar rätt har du chans att vinna en hemlig julklapp.
Vinnare: Den som svarar rätt snabbast på våra frågor.
Villkor:  Du får vinna en mejltävling eller en chattävling i vår julkalender 1-24 december. När det är en chattävling räknas vinsten in i de två chattspelsvinster du får vinna under ett pass. Lycka till! 

Spela bingo
Skrapa lotter
Möt våra chattvärdar