Julkalender lucka 5 | Miljonlotteriets bingo

Lucka 5: Triss i Jackpott med Trippel glädje

Varje dag hela vägen fram till julafton kan du tävla hem bingoklappar i vår roliga julkalender. Du kommer få varierande utmaningar som rebusar, mejltävlingar och tävlingar där vi söker dina svar direkt i chatten. Lycka till!

Just nu är bingoglädjen extra stor i detta spel. Här får tre personer chansen att vara med och dela på samma vinstsumma som jackpottsumman om den går ut. Delad glädje är trippel glädje!

Så här funkar det: 
När och om jackpotten för Stjärnskottet går ut i bingorummet under tävlingens gång kommer chattvärden att arrangera chattspelet Sifferbingo i nästkommande bingospel. Vinstsumman blir densamma som Jackpotten som slog ut. 

För att vinna:
1. Ange tre siffror mellan 1–75.
2. Vara en av de tre som valt nummer som först matchar de bingoslumpen drar.
3. Svara rätt på chattvärdens fråga i chatten.

Häftigt, eller hur? Nu håller vi tummarna att du blir en av de lyckliga tre vinnarna. Och du. Tänk på att triss i jackpott endast är möjligt när en chattvärd är på plats och på utvald tid.

Vinst: Om Jackpotten slår ut blir vinstsumman i tävlingen densamma. Summan fördelas sedan på 3 vinnare som delar lika.  T.ex. om Jackpotten slår ut på 300 kr så får 3 st 100 kr var att spela för.
När: Hela dagen när chattvärden befinner sig inne i bingorummet.
Var: I chatten i bingorum 1.
Villkor: Man får vinna max en tävling per dag. Vinsten räknas som en extravinst utöver de fyra chattspel man får vinna per dag.