Julkalender lucka 5 | Miljonlotteriets bingo

Lucka 5:  Vinn en 1 000-kronorsklapp att ge bort

Varje dag hela vägen fram till julafton kan du tävla hem bingoklappar i vår roliga julkalender. Du kommer få varierande utmaningar som rebusar, mejltävlingar och tävlingar där vi söker dina svar direkt i chatten. Lycka till!

Om du får välja att ge bort en varuvinst i Miljonlotteriets till ett värde av upp till 1 000 kronor – vad väljer du då, vem får julklappen och varför? Skriv ihop din motivering för att tävla i den här roliga julklappstävlingen, så har du chans att vinna och ge bort just den julklappen och just till den personen.

När: Måndag 5 december
Vad: Mejltävling.
Vinst: Julklapp från vår vinstshop, värde 1 000 kronor.
Hur: Vad ger du, till vem och varför, om du får välja en varuvinst i Miljonlotteriets vinstshop att ge bort i julklapp? Varuvinsten får ha ett värde upp till 1 000 kronor. Mejla in din motivering till vinnare@miljonlotteriet.se senast kl 18.00. Glöm inte nämna kundnummer eller nickname, så vi vet vem du är när du ska belönas.
Vinnare: Chattvärden utser tre vinnare som presenteras ca kl 20.00 i chatten.
Villkor: Endast ett bidrag per mejladress och användare. Du kan tävla hela dagen fram till klockan 18.30. Du får vinna max en mejltävling per person mellan 1-24 december.

Spela bingo
Skrapa lotter
Möt våra chattvärdar