Julkalender lucka 5 | Miljonlotteriets bingo

Lucka 5:  Vinn en 1 000-kronorsklapp att ge bort

Varje dag hela vägen fram till julafton kan du tävla hem bingoklappar i vår roliga julkalender. Under lucka 5 kan du vinna en klapp att ge bort till ett värde av upp till 1 000 kronor. Vad ger du, till vem och varför? Tävla med din motivering.

Om du får välja att ge bort en varuvinst i Miljonlotteriets till ett värde av upp till 1 000 kronor – vad väljer du då, vem får julklappen och varför? Skriv ihop din motivering för att tävla i den här roliga julklappstävlingen, så har du chans att vinna och ge bort just den julklappen och just till den personen.

När: Måndag 5 december, hela dagen fram till kl 18.00.
Vad: Mejltävling.
Hur: Vad ger du, till vem och varför, om du får välja en varuvinst i Miljonlotteriets vinstshop att ge bort i julklapp? Varuvinsten får ha ett värde upp till 1 000 kronor. Mejla in din motivering till vinnare@miljonlotteriet.se senast kl 18.00. Glöm inte nämna kundnummer eller nickname, så vi vet vem du är när du ska belönas.
Vinnare: Tre vinnare vinner varuvinsten som de vill berättat att de vill ge bort. Det är chattvärden som väljer ut vinnarna. Vinnarna presenteras kl 20 i chatten.
Villkor: Endast ett bidrag / mailadress / användare. Svarar man fel får man inte gissa igen. Man kan tävla hela dagen fram till 18.00.

Spela bingo
Skrapa lotter
Möt våra chattvärdar