Julkalender lucka 6 | Miljonlotteriets bingo

Lucka 6:  Mixa orden – vinn 10 Jippi-lotter

Varje dag hela vägen fram till julafton kan du tävla hem bingoklappar i vår roliga julkalender. I tävlingen under lucka 6 kan du vinna 10 Jippi-lotter med chans att vinna miljoner. Om du mixar orden rätt och får till den fyndigaste meningen.

TAKAENTSLDVUSSJE, USLKATSET och PAUKSERKHPPAS. Det är orden som du ska använda när du mixar fram den roligaste meningen. Om du lyckas få chattvärden har du sannolikt stora chanser att ta hem hela tio lotter som ger dig chans att vinna hela 2 miljoner kronor i kontanter. Det är nämligen de fyndigaste svaren som vinner – och det är chattvärden som är domaren.

När: Tisdag 6 december, hela dagen fram till kl 18.00.
Vad: Mejltävling.
Hur: Använd orden som ovan för att få till en fyndigaste meningen du kan komma på. Mejla in din ordmix till vinnare@miljonlotteriet.se senast kl 18.00. Glöm inte nämna kundnummer eller nickname, så vi vet vem du är när du ska belönas.
Vinnare: Tre vinnare vinner varsitt juligt paket med 10 Jippi-lotter. Det är chattvärden som väljer ut vinnarna. Vinnarna presenteras kl 20 i chatten.
Villkor: Endast ett bidrag / mailadress / användare. Svarar man fel får man inte gissa igen. Man kan tävla hela dagen fram till 18.00.

Spela bingo
Skrapa lotter
Möt våra chattvärdar