Tävla i Miljonlotteriets chattävling Skattjakten och vinn bonus

Hitta skatten – belönas med 100 kronor i bonus.

Spetsa piratögonen i chatten och håll utkik efter chattvärdens 1-X-2-frågor. Med lite tur är det du som hittar skatten och går hem med mysigt mjuka pläden från Borås Cotton värd 399 kronor.

Det brukar vanligtvis ritas en skattkarta till världens alla nergrävda skatter. Vi gör det lite annorlunda. Chattvärdens frågor lotsar dig till skatten. Ta på dig piratlappen, var uppmärksam så kanske det blir du som gräver upp sjörövarskatten.

När: Söndag. Kika i veckans schema för tid klicka här>>.
Var: Chattrum 1.
Hur: Chattvärden ställer fyra 1-X-2-frågor i chatten. Mejla din kryssrad så fort du kan efter att fjärde frågan ställts. Du mejlar som vanligt till vinnare@miljonlotteriet.se.
Vinnare: Tre vinnare vinner 100 kronor i bonus. Chattvärden presenterar ordning på vinnare innan tävlingen börjar. Vinnarna presenteras i chatten innan passets slut.

Villkor: Endast ett bidrag och mailadress per användare. Samma mejladress får inte användas av andra deltagare. Glöm inte att ange kundnummer eller nickname i mejlet så att vi vet vem du är. Du kan vinna denna tävling en gång under kamapanjperioden.