Tävla i Miljonlotteriets chattävling Skattjakten och vinn bonus

Hitta skatten – belönas med hemlig varuvinst

Spetsa piratögonen i chatten och håll utkik efter chattvärdens 1-X-2-frågor. Med lite tur är det du som hittar skatten och går hem med vår hemliga varuvinst.

Det brukar vanligtvis ritas en skattkarta till världens alla nergrävda skatter. Vi har dock vårt eget sätt. Svara på chattvärdens frågor så kan det bli du som vinner skatten. Du mejlar dina svar på vinnare@miljonlotteriet.se, tar av dig piratlappen och håller sjörövartummarna att du är en av vinnarna.

När: Lördagar och söndagar kl 10-12, vecka 46 och 47. 
Vad: Mejltävling.
Hur: Chattvärden ställer fyra 1-X-2-frågor i chatten. Anteckna svaren och mejla din färdiga kryssrad så fort du kan efter att fjärde och sista frågan ställts. Du mejlar som vanligt till vinnare@miljonlotteriet.se för chans att vinna hemliga varuvinster.
Vinnare: De tre som mejlar in och hamnar på plats 1, 3, 5 och 6 i vår mejlkorg vinner varsin skatt. Det vill säga varsin hemlig varuvinst. Vinnarna presenteras i chatten runt kl 12.00.
Var: Chattrum 1.
Villkor: Endast ett bidrag / mailadress / användare. Samma mejladress får inte användas av samma deltagare. Glöm inte att ange kundnummer eller nickname i mejlet så att vi vet vem du är. Den här tävlingen får du bara vinna en gång per månad.