Tävla och vinn svampkniv eller prydnadssvamp.

Vem blir vinnare i svampkampen?

Sätt svampen på plats och du har chans att vinna en svampkniv eller finfin prydnadssvamp. När chattvärdarna lyfter på hatten med en svamptävling.

Är du en hejare på svampsorter? Den här helgen hittar du inte belöningen bara ute i skogen. I vår roliga chattävling lönar det sig lite extra att ha koll på både ätliga och oätliga sorter, när våra chattvärdar kryddar gemenskapen med svamp i stora lass. Om du lyckas att briljera med dina svampkunskaper har du chans att belönas med en svampkniv eller fin prydnadssvamp.  

Vad: Chattvärden ställer fyra frågor som leder fram till en svampsort. Tre vinnare som mejlar in rätt svar vinner en svampkniv eller en fin prydnadssvamp. Vinnarna väljer själva sina pris!
Hur: Mejla ditt svar till vinnare@miljonlotteriet.se så fort du tror dig veta svaret. De som kommer in med rätt svar på första, tredje och femte plats vinner varsin varuvinst. 
Var: Chattrum 1.
När: Tävlingen pågår lördag och söndag 1-2 oktober samt 8-9 okt, klockan 10-12.
Villkor: Ett bidrag/mejl/per kund. Nickname ska anges mailet. Samma mejladress får inte användas till flera kunder. Vinnaren annonseras i chatten runt 12.00.

Spela bingo
Skrapa lotter
Möt våra vinnare