Tre vinnare istället för en i Miljonlotteriets bingo.

Delad glädje är trippel glädje!

I bingospelet Stjärnskottet är bingoglädjen just nu extra stor. Här får tre personer chansen att vara med och dela på samma vinstsumma som jackpottsumman om den går ut. Delad glädje är trippel glädje!

Så här går det till. När/om jackpotten för Stjärnskottet går ut i bingorummet under tävlingens (mellan kl 18-20) gång kommer chattvärden att arrangera chattspelet Sifferbingo i nästkommande bingospel där vinstsumman på tävlingen blir densamma som Jackpotten som slog ut. För att vinna behöver först ange tre siffror mellan 1–75 och sedan vara en en av de tre som valt nummer som först matchar de bingoslumpen drar samt svarar rätt på chattvärdens fråga i chatten.
 
Häftigt, eller hur? Nu håller vi tummarna att du blir en av de lyckliga tre vinnarna. Och du. Tänk på att triss i jackpott endast är möjligt när en chattvärd är på plats och på utvald tid.
 

Vinst: Om Jackpotten slår ut blir vinstsumman i tävlingen densamma. Summan fördelas sedan på 3 vinnare som delar lika.  Tex, om Jackpotten slår ut på 300 kr så får 3 st 100 kr var att spela för.
När: Måndag–fredag kl. 18–20, när chattvärden befinner sig inne i bingorummet. 
Var: I chatten i bingorum 1.

Villkor: Man får vinna max en gång per dag. Vinsten räknas in i de 3 chattspel man får vinna per dag.

Spela bingo
Upptäck nya Miljonmorgon
Möt våra vinnare

;