Tävla i veckans nyheter i Miljonlotteriets bingochatt

Stoppa pressarna! Veckans nyheter är här

Är du redo att utmana dina kunskaper om veckans hetaste nyheter? Delta i vår spännande tävling, där din förmåga att hålla dig uppdaterad belönas med 100 kronor. 

Vad kan jag vinna? 
Förutom vara en nyhetsmästare, har du även chansen att vinna 100 kronor att använda för att njuta av mer bingo eller för att skrapa lotter online.

Hur funkar det?
Varje vecka kommer vi att presentera fyra nyhetsrelaterade frågor och tre alternativ för varje fråga. Din uppgift är att välja det korrekta svaret. Klart som korvspad. Eller hur?

När: Varje måndag kväll.
Var: Chattrum 1.
Hur: Chattvärden ställer fyra 1-X-2-frågor i chatten. Mejla din kryssrad så fort du kan, efter att fjärde frågan ställts. Skicka svaret till vinnare@miljonlotteriet.se.
Vinnare: Fyra personer vinner 100 kronor var. Chattvärden presenterar ordning på vinnare innan tävlingen börjar. Vinnarna presenteras i chatten innan passets slut.

Villkor: Endast ett bidrag och mejladress per användare. Samma mejladress får inte användas av andra deltagare. Glöm inte att ange kundnummer eller nickname i mejlet så att vi vet vem du är. Du kan vinna en mejltävling mellan 11/3 och 17/3 -2024.